icon

Muži, ktorí preferujú mladšie ženy

3. júl 2025

Ahojte, rada by som sa spýtala na Váš názor na to, keď má muž nasledovné charakteristiky:
- odjakživa ho baví spoznávať baby,
- na ulici neustále doslova ,,čumí," po mladých ženách,
- v zrelom veku je sám,
- mentálna nedospelosť - so seberovnou by si nerozumel,
- dokáže sa však veľmi naviazať na partnera, hoc teda záujem o opačné pohlavie tým uňho neustúpi,
- seberovné, obyčajné alebo pribraté ženy sú preňho hnusné.
Ďakujem.

doriiis
3. júl 2025

Že takýto chlap je odsúdený zomrieť sám.A keď sa na neho nejaká ulakomi,tak potom tak jej treba

really8
3. júl 2025

Sedlak.

barka1
3. júl 2025

Každý sme nejaky. Neviem, či chceš, aby sme ho tu odsudili alebo čo.
Pre mna by nebol pritazlivy a vztah s ním by som nechcela.

mdse
3. júl 2025

Tan buď rada, že Ťa odmietol, alebo to nevyšlo, spravil Ti službu.

tykat
3. júl 2025

Bud rada ze nie si jeho typ.

unicornlady
3. júl 2025

V dnešnej dobe chcú ľudia zjednodušovať a dávať hneď nálepky, diagnózy (narcis, manipulátor, toxický človek..).

Nazvala by som to "nevhodný partner pre mňa".

marianarem
3. júl 2025

Moj nazor je, ze u mna by ako partner sancu nemal, maximalne ako kamarat, ak by bol inteligentny, vtipny a empaticky. Ale tiez si myslim, ze sa vzdy najde dost zien, u ktorych sancu mat bude. Dokonca bude z nepochopitelnych dovodov pritahovat aj niektore zeny, ktore si chcu zalozit rodinu a mat staly vztah.

lucia13022023
3. júl 2025

- ma vytahane tričko, mastné vlasy a špinavé nechty + mu chýba zub.

midka
3. júl 2025

tak dufam, ze ma slusne konto,, vzdy sa najdu slecny, ktore s nim budu randit,,, nie je prvy ani posledny, ktoremu sa pacia pekne, stihle, mladsie zeny, ak na to ma v pohode aj v 60 zbali 20... 🙂,,,

zorienka28
3. júl 2025

Ziaden. Taky muz ma nezaujima dostatocne na to, aby som si o nom mohla utvorit nazor.

viestta
3. júl 2025

Ty si jeho opatrovnicka, ci co? Preco potrebujes riesit jeho zivotny styl?

nyusika
3. júl 2025

ze je to jeho vec a ked si ty nespokojna so svojou postavou a vzhladom - sprav s tym nieco.

sisska96
3. júl 2025

mám to na háku

lindous
3. júl 2025

Nepoznám ho, nemôžem si na neho vytvoriť názor… ty si nám tu iba podsunula svoj, opísala si ho svojimi očami

januska12323
3. júl 2025

Chlapík ostane sám s občasným povyrazením a bude nadávať aké sú ženy vyberavé.

viki99999
3. júl 2025

Presne si popísala chlapa akému by som sa vyhla a akým sa vyhýbam

mdse
3. júl 2025
@lindous

Nepoznám ho, nemôžem si na neho vytvoriť názor… ty si nám tu iba podsunula svoj, opísala si ho svojimi očami

@lindous ale podľa príspevku si viem autorku predstaviť.

pikachu999
3. júl 2025

Kurevnik čo časom ostane sám slobodný

ssimusska
3. júl 2025

Aký išiel, takú našiel.🤷🏼‍♀️ Nepoznám ho, nemám dôvod ho ani komentovať. A každý má nejaké svoje preferencie.

oli18
3. júl 2025

To co za tema? Od 15 rocnej?

bielasovicka
3. júl 2025

To akože on je nejaký adonis, krásavec, s tehlickami, najlepší, najzaujímavejší, či aký je keď si môže dovoliť takto preberať? Lebo podľa mňa je debil.

rozculena
3. júl 2025

mne je taký ukradnutý,takže na neho názor nemám...mala by som názor na ženu,ktorá by si ho vybrala 😀

konicekmodry
3. júl 2025

To si zase ty 🤦🏻‍♀️
Je to presne ten typ Casanovu kde si nikdy zena nebude ista jeho vernostou. Ziadnu zenu neodmietne, ak by mal šancu lebo ich miluje,,pouzivat,, Nema empatiu .Ako budes starnut on sa bude coraz viac zaujimat o mlade cice.
Teraz si mlada, casom to bude pre teba peklo a tvoje sebavedomie v suterene
Asi vies prečo je v strednom veku stary mladenec?
Lebo ziadna pricetna zena by si toto dobrovolne na krk nezavesila
Cumi a slinta aj v tvojej prítomnosti, ze
Vrana k vrane sada…
Tento typ chlapa som vzdy oblukom obchadzala

yoginka231
3. júl 2025

Nechapem aky chces nazor. Vsak ked sem to napises takytmto sposobom tak necakaj ze niekto napise a bude ze wow skvely clovek. Vsak to uz tak pises. Tak nechaj tak a zacni rozmyslat.

twinflame
3. júl 2025

Mna by zaujimalo, co ten muz zene ponuka

popcorn2myska
3. júl 2025

a tebe sa páči..možno si do neho...a nevieš ako takého získať?

Akoby som čítala o svojom ex-šéfovi a jeho sekretárke..
On 56r a ona 30r..V práci som ešte ani zmluvu nemala na TPP a už som o ňom vedela všetko.Že ozaj všetko.Toľko mi o ňom vedela denne rozprávať a obdivovať ho , aký to je "žrebec" v jeho veku a aký on je hentaký skvelý pracovitý a tamto všetko úžasné čo vie robiť ako muž ..ako vie zarobiť ..aké má on výnimočne koničky ..Keby nepoznám svojho otca, čo bol multitalent všeobecne/tak šikovný/ asi jej aj uverím, že je ex-šéf NIEKTO.

Predpokladám,že aj tebe naložil do hlávky kapustovej "všeličo dobré " o sebe..a dnes lutuješ ,že ešte stále nieje TVOJ.

Vypni túto "halucináciu" v hlave a ďakuj všetkým svätým,že niesi jeho /ani len milenka..nie ešte niečo viac./

vilma7
4. júl 2025

Názor na neho nenapíšem, ale ďakujem, neprosím.