Muži vo vzťahu na zoznamkách
Keď tu čítam príspevky niektoré ,a sama som to aj zažila,existujú nejakí chlapi/muži ,dospelí ľudia 30+,ktorí keď sú vo vzťahu,prípadne s niekým randia pár mesiacov nie sú na zoznamke? Dajme tomu,že sa tam zoznámili stretli tak by som asi naivné očakávala ,že si to vymažú a nebudú pozerať ostatné zeny. Veľmi ma to odrádza,priam znechucuje a demotivuje vo vzťahoch, nerozumiem prečo to robia, keď už raz majú niekoho.
@zuzanka.zuzu ja tiez, pozeram si, aj ked viem, ze to nemozem mat a pri bytoch zaroven aj porovnavam, co nove a ci som dobre vybrala 😆 ale teda zoznamky ma nelakaju, asi preto, ze tam som si vyberom ista a nemenila by som, keby prislo ,,nieco lepsie" 🤪
Môj určite žiadnym ženám nevypisuje, nemá na to absolútne čas. Buď je doma s nami ,ňou a.detmi, alebo v práci, kde mala pri mašine a do mobilu stihne akurát nakuknúť, keď ma prestávku.
Vo voľnom čase radšej číta knihy.
nuz ked vidim tych chudakov co lovia a zoznamkach, je mi luto zien. aj moj uz skoro ex lovil a mal paralelne aj 3 zeny a vyhovaral sa jednej ked chcel ist s druhov a druhej ked s tretou a naposledy mi napisala jedna na messenger, ze preco som jej nepovedala aky je. to je na hlavu, ja mam riesit este aj to, aby sa nechoval ako ch.j k znamostiam z netu. ale luto mi je kazdej co sa s nim zapletie, lebo on nema zene co ponuknut, ale ze uplne nic.
ani ja som tomu nikdy nepochopila nie si sama🙂 no čo iné zadné dvierka si stále robia
Naco by som chodil na zoznamku, ked mam doma vsetko po com tuzim, leda, ze by som nemal , ale to potom uz nie je otazka na muza...
@anonym_autor to robia nie len partneri či priatelia, ale aj ženatý muži. Kamošky manžel to takto robil, možno aj robí dlho. Je už štvrtý krát ženatý, vždy mu na to žena prišla a vyhodila ho.

niektorí asi pre ten istý dôvod ako ja chodím na nehnuteľnosti.sk a bubotravel - snívať 😉