icon

Muži vraj nechcú ženy, ktoré nemajú bývanie a auto

22. aug 2023

Ahojte. Byvam sama v prenajatom dvojizbovom byte. S kamaratkou sme sa rozpravali, ze v 30tke je uz viac menej ziaduce splacat vlastnu nehnutelnost a mat aspon starsie ojazdene auto. Som 5 rokov po VS a nemam nic nasetrene. Z platu si auto a ani vlastne byvanie nemozem dovolit.

Kamaratka mi hovorila, ze budem mať ovela narocnejsie si najst partnera. Chalani vraj moc nechcu zenu, ktorej je nutne robit taxikara a starat sa o jej byvanie. Aky mate vy na to nazor?

zuzanockamt
23. aug 2023

@barbora19911 To partner na teba prepísal komplet byt aj auto? A on si nenechal nič? Či má aspoň polovicu? Aj tak ho nechápem,že ty si nedala do toho nič a dožadovala si sa majetku.

milanemila
23. aug 2023

@tiezjedna ja som zas nikdy nepocula, ze by zivotopisy ludi bez VP leteli do kosa 🙈 ja napriklad v zivotopise ani nemam vodicak uvedeny, je to uplne irelevantna informacia ak sa uchadzam o zamestnanie, kde ho nepotrebujem.

babulkomale
23. aug 2023

@savanna no, len pride dochodok a ty budes mat splatene a ona ktovie ci z dochodku bude mat na prenajom...stale tu nie su bezne najomne byty pre normalnych ludi bez komercnej prirazky.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
zuzana212722
23. aug 2023

Vodičský mať je základ veď už len ísť na nákup bez starostí ako to odtrepem domov..bývanie okej nie každý chce platiť hypo čo až tak nerozumiem lebo nájom platiť musia ..a takto raz budú mať svoje..
Ale bezdetna žena bez auta q niečoho nasetreneho to je mazec..to si máloktorý chlap chce dat na krk lebo dnes musíš inak frkat aby si sa mal dobre ..
A ak budeš náhodou mama bez auta je to ťažké..ja hodím 3 deti do auta a ideme kam chceme k vode obchod na výlet. Manžel v práci nepotrebujem jeho auto mám vlastné..obrovské uľahčenie života..

miskakyska
23. aug 2023

@nikaeli ani nie zvláštne priority,len sa tu musia furt tie isté nafukovať mysliac si, že sú niečo viac a čo dosť všímam prezliekajú kabát, ako im vyhovuje😅

kornelies
23. aug 2023

Zena moze mat holy zadok, ale pokial ma krasu, tak vyhrala. Vobec nemusi mat auto, byt. Zbytocne tu budete obhajovat vzdelanie (mam VS vystudovanu v zahranici v cudzom jazyku), kladne stranky povahy, atd.
Solventni muzi miluju krasu a su ochotni (kvoli egu) dotovat zenu velmi dlhu dobu.

tiezjedna
23. aug 2023

@sheila121 ??? Aj posledná asistentka musela raz, dva razy do týždňa na postu/úrad/kamkoľvek, hoci to nebolo gro jej prace… Takze naozaj nechápem nad čím sa podivuješ a tých 40 dalších s tebou🤷‍♀️

natuliatko777
23. aug 2023

No podla mna vodicak a auto to je zaklad uz od 18 rokov ako ja si neviem predstavit byt bez auta a chodit autobusom alebo niekoho otravovat s odvozom ..

zoeeoz
23. aug 2023

@zuzana212722 ako dotrepes nakup domov? Sak si objednam nakup domov a je to 🙂 ja teda vodicak mam ale uplne v poho by som zila bez neho, nevidim v tom taky vyznam

erosmal
23. aug 2023

ja som sa vydávala z lásky.. moj muž mal fabiu 20 ročnu 😀 byval s rodičmi, jeho úspory som neskúmala ale zjavne nemal miliony.. spolu sme si zaobstarali všetko, byvame sami, mame nove auto.. mam vodičak ale nešoferujem.. všade kam potrebujem ma hodí, ak nemôže zariadim sa inak.. skoro stále sme spolu a neviem čo je na tom čudné.. na nákupy chodíme spolu, tak ako jem a spotrebúvam veci v domácnosti ja, tak aj on.. prečo by som mala ísť nakupovať ja, voziť, vláčiť iba ja?

zoeeoz
23. aug 2023

@erosmal ja tiez keby som mojmu kukala ako na tom je, asi by som si ho nevzala :D k fabii toto (aj moj ju mal :D)

karolinakr
23. aug 2023

@zoeeoz 🤣

barbora19911
23. aug 2023

@zuzanockamt ja som sa nedožadovala majetku proste on to urobil automaticky pretože si uvedomuje akí sú dneska chlapi zlý a okrem toho ja mám byt ktorý prenajímam takže neprišla som s holou ritou ale ide o pointu že aj môjho priateľa sestra tak isto dostala byt zadarmo nie všetci chlapi sú takí že len odísť od ženy a nechať ju tak 😃 to je taký názor nikdy neplatí jedno pravidlo na každého ani rovnaky meter ;)

barbora19911
23. aug 2023

@marcellka32 ale veď ja si tak zmyslim 😃 a ide má odviesť a nemá jedinú poznámku aj po mňa príde nevidím na Tom nič zlé ja vobec necítim že nemám vodičák pretože môj osobný vodič je manžel a vyhovuje vám to tak

bessie12
23. aug 2023

Mam takmer 30 a nemám vodicak ani vlastnú nehnuteľnosť. Záujem o mňa bol vždy bez ohľadu na tieto veci. Moj partner má rád odvezie do i z práce alebo aj do mesta. Keď idem do obchodu, tak vezmem si tašku/vozík na kolieskach a nemusím tak vlacit nákup v rukách.

barbora19911
23. aug 2023

@pallacinka29 ja niesom žiadna putka domáca my máme práveže veľmi dobre manželstvo oproti iným pretože môj muž sa mi vie plne prispôsobiť 🙂 ako som už písala môj muž je submisivny typ a ja som veľmi dominantná ( mám to z detstva od mamy) niekedy to až prehanam ale našťastie muž nemá s tým problém

barbora19911
23. aug 2023

@mateson ja nečakám ja proste zavelim že ideme proste my žijeme úplne inak ako ostatní sme s mužom prepojený a nevadí mu ..on totiž nemá svoje plány ako ostatní muži že auta svoje záľuby proste žije pre rodinu a vie sa naplno prispôsobiť a som veľmi šťastná že je takýto ...keby môj muž bol takí ako ostatní že by mi papuloval že má musí niekde odviesť tak by som s ním nebola proste ...vidím to u kamošky ako ona nemá vodičák a musí sa doslova prispôsobovat a držať hubu a krok ja som žena činu 😃

barbora19911
23. aug 2023

@h2 môj chlap je odomna starší o 13 rokov takže nehrozí 😘 ja mám 23 on má 36 😉

sisaka
23. aug 2023

Nemať vodicak je fakt koniec sveta 🙄… to je presne, čo sa muži prvé pýtajú na rande a ktorá nemá, má smolu… Bože, dúfam, že toto nie je pravda, len si tu niektoré myslia, že mať vodičak je niečo TOP. Absolútne nemám potrebu sa s niekym vykecavať o tom, či mám alebo nemám vodičak a to ho mám vyše 20 rokov, ani to nepovažujem za niečo, čo by som mala vypisovať do životopisu alebo sa tým chvastať.

@bessie12 mám kolegyňku, čo má pomaly 50 a cely život, čo je s manželom ju on vozí všade, aj na nákupy, aj do práce. Takže verim, že sú muži, ktorý to robia radi a nemajú s tým problém

h2
23. aug 2023

@barbora19911 Tvoj vek ospravedlňuje tvoju naivitu.
Na druhej strane, keď je o toľko starší, zrejme ho o dosť prežiješ. S možnosťou, že ten druhý tu dnes je a zajtra tu byť nemusí, treba, bohužiaľ, rátať vždy.

zuzanockamt
23. aug 2023

@barbora19911 Chudák chlap, očividne je pod papučou a ty ako generál na čele, nuž nech mu to dlho vydrží.

bessie12
23. aug 2023

@sisaka ano, su taki muži co im to problém nerobí. Do mesta si radsej pôjdem autobusom a aj domov tak isto. Horsie to bude pred Vianocami 😁😁 S pracou je to už trochu horšie co sa tyka dojazdu tam i späť. Preto som aj rada, ze s tým nemá problém.

zuzana212722
23. aug 2023

@zoeeoz ale to nieje len o nákupoch 10 vajec chlieb..
Ty si ži ako chceš mňa to akože nezaujíma..
Ja som písala autorke a vodicak je absolútny základ pre život v 21 storočí a aj pre ženu ako takú a tobôž ak sú deti..trepať sa autobusom aby som vzala deti na výlet či išla kam chceš alebo hocičo čo je potrebné vyriešiť sa tak spraví oveľa rýchlejšie..je to forma samostatnosti ale pokiaľ si na to nevie niekto zarobiť tak nič iné neostáva len bus či iné..

h2
23. aug 2023

@sisaka Ale tu nejde o vodičák a jasné, že chlapa na prvom rande nezaujíma, či žena má, alebo nemá vodičák, nie je to kritérium na výber partnerky. A ani to nie je nič, čím by sa bolo treba chváliť. Do životopisu som to písala vždy. Nie preto, že som sa chcela pochváliť, aká som ja múúúdra, že dokonca aj vodičák som spravila! Ale preto, že je potrebný k výkonu veľmi mnohých profesií a to, že ho mám, ma zvýhodňuje na trhu práce pred uchádzačom úplne rovnakých kvalít, ktorý by ho nemal. A som rada, že ho mám, okrem iného aj pre to, čo si písala o tvojej kolegyni. Je fajn, že má muža, čo je vždy ochotný ju zaviezť, kedy a kam len chce. Ale pre mňa je oveľa lepšie byť nezávislá a môcť sa odviezť sama, bez toho, aby som k tomu potrebovala druhého človeka. Lebo nech by bol akokoľvek ochotný, nie vždy má možnosť. Moja švagriná, ktorá nešoféruje, lebo veď načo, všade ju odvezie muž, ho nemohla ani odviezť v noci na pohotovosť, keď mu prišlo zle. Musela zvoniť u susedov a prosiť ich. To len ako príklad.

barbora19911
23. aug 2023

@h2 že o toľko starší 😂😂 poznám babu ktorá má 19 a za tri týždne má svadbu s 59 ročným chlapom ktorý podotýkam nemá peniaze normálne pracuje aj on aj ona a idú na poly aj s bytom ..proste treba rešpektovať aj ostatných názory ty si budeš proste stále tvrdit svoje, sú malé mestá kde vodičák naozaj netreba

dogblock
23. aug 2023

no a? dnes je nemat auto a svoje byvanie uplny standard, pokial clovek nebyva niekde na dedine ci na lazoch :D ja tiez byvam v prenajme bez auta a NECHCEM to menit NIKDY, plne mi to takto vyhovuje, nemam absolutne s nicim problem
@doriiis co je na tom? ak muzovi ci zene zalezi, aby partner vlastnil byvanie a auto, je to najskor zlatokop/ka
@tiezjedna dobra sprostost. mam za sebou kopec zamestnani a nikde odomna nechceli vodicak. zniete ako firma, kam sa veru vela ludi robit nehrnie :D

barbora19911
23. aug 2023

@zuzanockamt nie nieje pod papučou proste sú muži ktorým to nevadí ..ja som zámerne hľadala takého s ktorým sa nemusím vadiť o samozrejmostiach o tom že koľko pív vypije že bude niekde do rána bezomna že ho budem musieť niekde hľadať že budem musieť mať jeho dlhy atď atď ..pre mna je takýto chlap uplne nepotrebný a strata času ..a keď stále čítam tu na MK čoho všetkého sú chlapi schopní tak mám dosť a vždy si poviem aká som rada že môj manžel je taky aký je 😉

zuzana76
23. aug 2023

@mandzula
@nevenka nehadzte flintu do zita, zacala som soferovat ako 38 rocna, mala som soferak od 18, ale nejako nebola prilezitost a navyse som raz zazila drsny stret s autom, ked som soferovala asi ako 20 rocna a dostala som strach, potom som to potrebovala, deti isli do skoly, ja do prace a popri tom som studovala dalsiu VS, zrazu som si sama povedala, ze to potrebujem a odvtedy jazdim a uzivam si to.

h2
23. aug 2023

@barbora19911 Nejde ani tak o to, o koľko je starší. Aj v tejto diskusii ti písala jedna prispievateľka, ktorá je napriek mladému veku a malému dieťaťu už vdovou.
Ja ti tvoj názor neberiem. Len sa ťa snažím upozorniť na veci, ktoré zatiaľ nevidíš, alebo vidieť nechceš.