icon

Muži vraj nechcú ženy, ktoré nemajú bývanie a auto

22. aug 2023

Ahojte. Byvam sama v prenajatom dvojizbovom byte. S kamaratkou sme sa rozpravali, ze v 30tke je uz viac menej ziaduce splacat vlastnu nehnutelnost a mat aspon starsie ojazdene auto. Som 5 rokov po VS a nemam nic nasetrene. Z platu si auto a ani vlastne byvanie nemozem dovolit.

Kamaratka mi hovorila, ze budem mať ovela narocnejsie si najst partnera. Chalani vraj moc nechcu zenu, ktorej je nutne robit taxikara a starat sa o jej byvanie. Aky mate vy na to nazor?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzana212722
23. aug 2023

@sheila121 teba často vidím skoro v každej diskusii..chodím si čítať áno 😀
Ty si taká celkovo jednoduchšia osôbka čo vypustiš z úst väčšinou je nadávka..
To ako si pochopila to čo som predtým písala je tvoj problém lebo ja nikde nepíšem že tí čo nemôžu mať zo zdrav dôvodov vp sú to čo píšeš..ani autorka to nepíše ja som išla čisto podľa toho čo písala a čo sa pýtala ona..to že ty si vztahovačná je milá moja tvoj problém..

mateson
23. aug 2023

@barbora19911 už vieme, že máš dobrého muža. To mám aj ja, už 20 rokov, síce na druhý pokus🙃ale mám.To s tým nesúvisí. Načo by chlap s.mnou chodil napríklad do DMka keď ja som tam schopná stráviť hodinu.Moze zatiaľ tráviť čas inak. Alebo keď chceme ísť s dcérou do Rakúska lebo na Moravu, iba tak pokukať, ako sa povie. To tam bude sedieť pol dňa v aute (a to minimálne 😉).

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mateson
23. aug 2023

@sheila121 nemať vodičák zo zdravotných dôvodov je úplne niečo iné.To sem nepleť. Ja poznám dosť žien, ktoré nemajú vodičák z lenivosti si ho spraviť, z neochoty prevziať na seba určitú zodpovednosť. Radšej sa nechajú chlapom všade voziť ... A že to tým chlapom lezie na nervy , to si píš. Môj brat sa po 20 rokov rozišli s priateľkou (nemala vodičák, pretože sa jej nechcelo učiť) a teraz má druhú , ktorá jazdí. V nedeľu mi hovorí , ségra to je tak fajn , keď ona šoféruje, keď ju nemusím rozvážať do obchodu , k lekárovi. Keď je jednoducho v tomto samostatná.

bessie12
23. aug 2023

@mateson nie kazdemu chlapovi to lezie na nervy. Ja napr. vodicak nechcem. Mam voci tomu obrovsky respekt a strach. A ked este vidim ako niektori jazdia hm... Financie na to su druha vec.

jajka257
23. aug 2023

@mateson a teraz ináč. Mam strach z toho prevziať zodpovednosť, lebo proste viem, aká som. Môj muž s vyhlásil, že kebyže ho mam, tak osobne by trval na tom, aby mi ho vzali, lebo by som bola neriadena smrtiaca zbraň na ceste. Tu nejde o zdravotné dôvody. Tebe by sa ako páčilo, keby som napísala, že ľudia, čo neovládajú napr. matematiku,(nemyslím úroveň ZŠ a SŠ) gramatiku ci nazvladaju manuálne činnosti, sú vlastne leniví a nechcú sa učiť?

jajka257
23. aug 2023

@bessie12 presne. Rešpekt. Mam účtu k ľuďom v premávke. Nechcem ich ohroziť. To tu však nevysvetlil. A už vôbec nepochopia, že nejde o financie ci hlupanu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bessie12
23. aug 2023

@jajka257 suhlasim. To nie je ako sadnut na bicykel a ist ... Proste vodicak nie je pre kazdeho.

zuzana212722
23. aug 2023

@sheila121 nie nie nemýlim ver mi viem presne ze si to ty..navyše presne vieš o čom píšem lebo to sama píšeš ako sa vyjadruješ..
Máš zrejme nejaký problém v živote preto si taka agresívna väčšinou to býva vzťah na nič to preto okolo seba prskaš..
Ale s tou vysokou si skúsila lebo za mňa človek ktorý popisuje seba tak ako ty a ma také správanie ako ty nemôže úspešne skončiť školu..stále si môj názor na teba nezmenila si jednoduchšia ale skús ešte niečo o sebe pekné napísať nádej máš vždy..

mateson
23. aug 2023

@jajka257 myslíš akože matematiku VŠ? To vôbec nie je to isté. Vodičák majú aj ľudia, hlavne mužského rodu,ktorí ani nevedia kde sa píše aké i. Vieš koľko ľudí čo má iba základnú školu má VP.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
mateson
23. aug 2023

@jajka257 toto isté o mne hovoril môj exmanžel. Ale práve pre jeho nadšenie pre rodinný život som.musela začať jazdiť. Spotená , nohy sa mi triasli. Už je to dávno.

zuzana212722
23. aug 2023

@sheila121 a uvedomuješ si že toto si sama spravila? Lebo si vztahovacna ..ani som nepísala o zdrav. dôvodoch no ty hneď si zacitila príležitosť rozhovoru teda skôr vyliatia si svojej frustrácie zo svojho vzťahu a vztahovacne zareagovala hoci ani ja som sa ťa nič nepýtala tak ty hneď hmm to myslím využiť..doma sa s tebou nik nebaví..ja to chápem si žena potrebuješ rozprávať tak aspoň takto..snáď lepšie a pomohlo..rada aj nabudúce 🤗 pripadne pokračuj niekde inde v inej diskusii ❤️

jajka257
23. aug 2023

@mateson a ty ma poznáš? Vieš, ako dokážem reagovať v koliznych situáciách? A len pre zaujímavosť, šoférovať viem. A radšej nebudem písať v koľkých rokoch som prvýkrát odsoferovala dlhšiu cestu. A nie, nie som hlúpa, ale ešte raz nebudem preceňovať samu seba, a viem najlepšie, prečo som sa rozhodla ako som sa rozhodla.

jajka257
23. aug 2023

@mateson a ešte jedna otázka, vieš koľko ľudí so vzdelaním 3.stupna VŠ nemá vodicak? A vieš, že ich prínos je pre spoločnosť obrovský aj bez toho, aby šoféroval?

mateson
23. aug 2023

@jajka257 prečo sa rozčuľuješ. Toto nie je debata o tom, prečo nemáš vodičák ty.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mateson
23. aug 2023

@jajka257 stále tu pletieš toto. Ešte raz. Na VP stačí mať základnú školu , vedieť čítať a písať. Kde tu kto písal, že ak.má niekto VP je prínosný pre spoločnosť. Jasné ,že nejaký profesor bez vodičáku, je prínosnejsi, než debil na drahom aute. Ale o tomto debata není

zuzana212722
23. aug 2023

@sheila121 ej tuším som ti stúpla na otlak 😀😀 ale vzťah hmm v inej diskusii si písala čosi iné tak teraz neviem..frustrovana -najhoršia kombinácia pre mk že? 🫠

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzana212722
23. aug 2023

@sheila121 no áno píšeš ale ze nič moc vzťah ..a to je tvoj problém..q od začiatku ti píšem že nerozumieš o čom píšem tu je výsledok..ty čítaj viac kníh a potom keď budeš vedieť čítať s porozumením zapájať sa do diskusií ale takto no nevyzerá to pre teba najlepšie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
subartic
23. aug 2023

Ja mám švagra . právnik a nepozná hodiny , tie klasické . Dlho mal digitálky a teraz buď mobil alebo smarthodinky . Ako dieťa to nebol schopný pochopiť a teraz už sa k tomu nevracia. . Nemyslím si že by bol hlúpy alebo lenivý . Sú jednoducho ženy pre ktorých jazda autom je taký stres že radšej pôjdu pešo , alebo autobusom , alebo poprosia partnera. Základom nie je mať vodičák ale základom je vynájsť sa v živote , nájsť alternatívne cesty. Moja kamarátka je epileptička , dva-trikrát do roka má grandmal . Z tohto dôvodu nemôže šoférovať, pritom je to nesmierne pracovitý a vzdelaný človek . Kažý máme niekde svoje limity. Hodnotiť človeka podľa toho či má alebo nemá oprávnenie na vedene vozidla je také " jednoduché ".

mandarinka555
23. aug 2023

@barbora19911 Ako si to napísala? "Ja zavelím a ideme" 👎 Chudák chlap, dobrý podpapučník...Určite keby sa odvážil ti oponovať, tak ho ešte aj prefackáš...Rozmýšľam, akými "zbraňami" si ho donútila, aby na teba napísal byt, aj auto 😝

zuzana212722
23. aug 2023

@sheila121 myslíš?😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
subartic
23. aug 2023

@mandarinka555 takto funguje viac manželstiev a mnoho mužom to vyhovuje, sú miernejšej , submisívnejšej povahy a radi sa nechajú viesť. Nechať takýto typ muža aby rozhodoval by bolo vystaviť ho neskutočnému stresu , cielene si hľadajú dominatnú ženu . Ani pre tú ženu to nie je med lízať , ako sa na prvý pohľad zdá , časom ju to vyčerpá, neustále niesť za niečo zodpovednosť.