Muži vraj nechcú ženy, ktoré nemajú bývanie a auto
Ahojte. Byvam sama v prenajatom dvojizbovom byte. S kamaratkou sme sa rozpravali, ze v 30tke je uz viac menej ziaduce splacat vlastnu nehnutelnost a mat aspon starsie ojazdene auto. Som 5 rokov po VS a nemam nic nasetrene. Z platu si auto a ani vlastne byvanie nemozem dovolit.
Kamaratka mi hovorila, ze budem mať ovela narocnejsie si najst partnera. Chalani vraj moc nechcu zenu, ktorej je nutne robit taxikara a starat sa o jej byvanie. Aky mate vy na to nazor?
@subartic ja s tebou úplne súhlasím, pekne si to napísala. Ale cez to všetko si myslím, že nespraviť si VP pretože sa mi nechce , pritom by som ho potrebovala nie je OK. O takých sa bavíme. Ak ho niekto nepotrebuje , že ozaj nie tak je to úplne v pohode. Ja ale nepovažujem za nepotrebujem to, že muž mňa všade odvezie. Mala som takú kolegyňu. Ona chcela pravidelne poobede v nedeľu chodiť niekde po Auparku. Keď jej muž povedal, že chce ležať pri telke, mal fyzicky namáhavú robotu, tak sa s ním nebavila. Takže jej vždy vyhovel. Toto mám na mysli ja. Keď som jej povedala, nech si spraví vodičák, tak že "daj pokoj , nemám na to nervy".
@zuzanockamt áno veď podľa seba súdim teba však😉 😉🙃🙃
@subartic inak s tými hodinami, to ma fakt potešilo , že si to napísala. Môj syn , ide do maturitného ročníka ich tiež nepozná. Pritom sa dobre učí. On teda hovorí, že keď by veľmi rozmýšľal, tak by došiel na to koľko je, ale teda neviem neviem. Ale podľa neho je to zbytočné. Šak také hodiny už nikde nejsú🤦. Vodičák má, ale nepozná hodiny 🙃
@mateson tak nám to tak vyhovuje a hlavne ja nemôžem nosiť ťažké, takže veci z dmka pracie prostriedky mi musí zobrať proste on 🙃 a co sa týka výletov tak jednoducho sadnem na vlak a idem si niekde na výlet wellness 🙃 a nie nie naozaj nie, každý musí mať vodičák keď sa na to necítim a viem že si by som ohrozila ešte aj premávku mojou jazdou tak proste nebudem sa vystavovať zbytočnemu riziku 🙃
@mandarinka555 ...treba si vedieť dobre vybrať keď raz idem do vzťahu, manželstva tak áno idem navždy netreba žiadne zbrane my si s mužom hovoríme všetko sme ako najlepší kamaráti milenci v jednom 🙃 keď to niekto nevie pochopiť to už nieje môj problém 🙃
@barbora19911 tak vieš , že to bude navždy, si myslí každý keď do toho ide. Niekomu to nevyjde , niekomu áno. Buď rada, že ste ten druhý prípad
@mateson Veď má len 23 rokov, ide o kratučký vzťah, ak to potrvá 20-30 rokov, tak ok, vtedy môže rozdávať rozumy.
@zuzanockamt ...krátky vzťah ? Milujem takéto ženy ktoré presne vedia všetko ešte lepšie ako ja😃 my sa poznáme už 11 rokov môj manžel je syn mojej mamky priateľa ...a čakal na mňa kým si spravím strednú a potom sme začali spolu žiť 😊
@barbora19911 Ok, v partnerskom vzťahu ste koľko? V reálnom partnerskom vzťahu, nie koľko sa poznáte.
@barbora19911 Takže v 12-tich ti 25-ročný muž povedal, že ide s tebou žiť? 🤦🤭😂
Mam 37, manzela, dieta a nemam doteraz vodicak. Auto vlastnim ja, soferuje manzel. Mozno raz ma nieco nakopne si ho spravit. Prepravovat sa viem busom, vlakom, taxikom, v praci je to asi posledna vec, co niekoho zaujima, som na vyssej pozicii. Ale k veci - nemusis nic vlastnit zo spominaneho, aby si si nasla chlapa, ale zacat nieco setrit by nebolo na skodu. Preco nic neusetris?
@barbora19911 Veď pred troma rokmi si ešte bola single 🤷
A super, že tak rýchlo nestarneš. Pred troma rokmi si mala 22 a teraz máš 23 👍💯
@barbora19911 nejak ti nevychadzaju tie klamstva...v roku 2020 si mala 22rokov, teraz pises "môj chlap je odomna starší o 13 rokov takže nehrozí 😘 ja mám 23 on má 36"
A ako na teba manzel cakal 11 rokov podla tejto temy??
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/skusenosti-s-otehotnenim-v-spermiobanke/
@zuzanockamt sme spoludetektivky 😀
@sisa_s Ale zlatá je, aká výmyselníčka 😂
Tak v prvom rade byt a auto by mal mat chlap.
Preco by 40rchlap chcel robit sluhu 20ročnej
@sheila121 ....otázka,ktorá ma napadla pri čítaní jedného tvojho komentu je,že načo potrebuje človek s VŠ ( ktorou sa tak strašne rada chvális) tri roboty.Nestudovala si náhodou preto,aby si mala na dobre ohodnotenu prácu?
Nerypem,len sa pýtam ....lebo naozaj sa mi u niektorých VS vzdelanych zdá,že roky štúdia im boli na nič.Nenaucili sa ani skromnosti,ani im to nepomáha nájsť dream job.
@zuzanockamt asi ma slabu pamat, ze sa nevie drzat jedneho klamstva...
Verzia 1:
"zdedili sme obidve dom po starých rodičoch v tomto dome kde bývame som sa aj ja narodila ..máme 3 poschodovy generačny dom takže 3 trojizbové byty v jednom dome"
Verzia 2:
"priateľ mal našetrene takze zobral hypotéku na byt prerobil ho zabezpečil nás a prišlo bábätko"
@sisa_s Áno, klame jedna radosť. Tu písala, že robila rok a pol. V iných témach je dobrovoľne nezamestnaná a platí si zdravotku, živnosť má na muža. Inde zase píše, že má od 18-tich plný ID (psych.diagnóza) a neodrobila nič 😂

@barbora19911 musis byt uplne dominantna hlavne vtedy, ked doma poslusne cakas muza, kym ta niekam odvezie… tomuto ani sama neveris…