Muži žijúci pod krídlami matiek
Ahojte žienky,som vdova a uz 8 rokov sama .Nedávno som spoznala ,,chlapa,,dám ho do úvodzoviek a vysvetlím prečo Má 36 rokov ...ja 34...býva o barak dalej od rodičov. Napriek tomu ,že má práčku nikdy ju nepoužil. On proste nosí špinavé prádlo prať mame.Mama nu varí,mama mu robí desiatu do práce.Ako keby žijem bez deti tiez si možno poviem ze idem na obed kúsok mamine alebo nieco si len kúpim,ALE bol u mna ma návšteve ked deti neboli doma pretoze aj ked sa poznáme dlhšie k intimite neprišlo a ani zatiaľ som nechcela zoznamovať deti s niekym .No vypil čaj a išiel šálku zaniest do kuchyne kde som ochladilo ze si ju umyl. A keď som prišla do kuchyne a vedľa bola položená v drese lyzicka opýtala som sa čo neumyl aj tu tak odpovedal ,že si ju nevšimol.Ale táto situácia sa opakuje dost
často.A ked som sa ho priamo opýtala že to urobil uz vela krát a s otázkou že ked obetuje u rodičov že či aj tam ked vidi v drese riad unyje len po sebe (lebo ja by som čakala ked su jeho rodicia starsi že by umyl aj po mame a tatovi) tak mi povedal ze jemu vždy mama povie aby to nechal tak,že ona to umyje.A moja otázka aky mate pohľad na takého muža? A kedze som mala len jedného partnera v zivote a aj to uz som naozaj dlho sama možno sa na to len ja zle dívam.
Ja zacinam nadobudat pocit ze zienkam na Modrom Koniku vadi ked ma muz vobec pozitivny vztah ku vlastnej matke, mam pocit ze mnohe z vas by boli najradsej keby vasi drahi prerusili vsetky vztahy s rodicmi
@kirin95 ale pozitivny vztah k rodicom by bol, keby ich odviezol k lekarovi, vybavil lekarov, nakupil, upratal, opravil nieco atd... nechat sa obskakovat nie je znakom pozitivneho vztahu. To je skor sebeckost a mat naplnene potreby.
@anonym_autor prádlo nosí k matke, lebo sa mu toho veľa nenazbiera a ona perie častejšie a určite mu aj pozehli.Ja by som ho za lyžičku nebuzerovala😂chlapi rozmýšľajú úplne inak mama ma viac riadov, tak to umyje.Viac mi zdvíha obočie nad tým sexom😜my máme v rodine chlapa,nktoremu mama a babka chystali tielko a slipy po kúpeli do 33 r na tú dobu to bol starý mládenec.Ozenil sa a má syna už dospelého jeho rodičia im veľmi finančne pomáhali mali len jedného dovolenky platili, auto, na obedy tam chodili a normálne sa zaradil do života.Aj doma upratovali, varil staral sa o syna.Ich syn má teraz okolo 30 a tiež ide preč z mama hotela.Su aj také rodiny kde sa deti hyckaju a nič sa nestane.Ja tiež behám okolo detí a už majú po 18 tkr moj muž bol tiež obskakovany, ale vie všetko.
@anonym_autor prádlo nosí k matke, lebo sa mu toho veľa nenazbiera a ona perie častejšie a určite mu aj pozehli.Ja by som ho za lyžičku nebuzerovala😂chlapi rozmýšľajú úplne inak mama ma viac riadov, tak to umyje.Viac mi zdvíha obočie nad tým sexom😜my máme v rodine chlapa,nktoremu mama a babka chystali tielko a slipy po kúpeli do 33 r na tú dobu to bol starý mládenec.Ozenil sa a má syna už dospelého jeho rodičia im veľmi finančne pomáhali mali len jedného dovolenky platili, auto, na obedy tam chodili a normálne sa zaradil do života.Aj doma upratovali, varil staral sa o syna.Ich syn má teraz okolo 30 a tiež ide preč z mama hotela.Su aj také rodiny kde sa deti hyckaju a nič sa nestane.Ja tiež behám okolo detí a už majú po 18 tkr moj muž bol tiež obskakovany, ale vie všetko.
@anonym_429e2d ano, to je tiez pravda, ja mam tiez mamu, co mi vola, ze co a ako a to mam 50 a mama vyse 70, len ju uz vypocujem, lebo podla jej nazorov sa uz neda riadit, ale tiez, keby vladala, tak by navarila, nabalila, len uz nevladze. Teraz sa starame my. Tiez nevidim problem v lyzicke a bielizni, ani v tych jedlach, ale skor, ze je taky enmastny neslany, ved chlap, co je zamilovany, tak by bez tej zeny nevydrzal.

Ja zacinam nadobudat pocit ze zienkam na Modrom Koniku vadi ked ma muz vobec pozitivny vztah ku vlastnej matke, mam pocit ze mnohe z vas by boli najradsej keby vasi drahi prerusili vsetky vztahy s rodicmi
@kirin95 Znakom pozitívneho vzťahu je, že starý cap nabalí špinavú bielizeň a ide k mame, aby mu ju oprala a popritom urobila desiatu? Fakt?