icon

Myslíte si, že je to výhovorka?

24. sep 2023

S kamaratkou rozmyslame, ci ist na 10 dni do Egypta k moru alebo do Svajciarska na turistiku a poznavacku. Kamaratka odmieta ist do Egypta, lebo je tmavsi typ a nechce sa jej kazde rano holit. Ako ano je to pravda, tym ze viac zarasta ako ostatne dievcata, tak aj pri minulych dovolenkach musela ist vzdy pred ranajkami este raz do sprchy na 15-20 minut a cela sa oholilt. Argumentuje, ze nema naladu kazde rano holit cele nohy, podpazusie, pod pupkom a kazdy druhy den aj ruky. Na druhej strane ked tuto kazdodennu rutinu absolvovala, tak na plazi bola vzdy prave ona, ktora bola pomaly najhladsia z celej partie.

Je vasniva turistka. Miluje kopce a hory. Neustale posiela fotky z turistiky a casto beha po kopcoch. Stale o tom rozprava ako si chce pobehat Alpy, Pyreneje a vsetky mozne pohoria. Ja mam tiez rada turistiku ale s mierou. 8-10 hodin denne slapat kopcoch to jej nevadi ale 15-20 minut denne v spche so ziletkou, to uz problem ma.

Aj vy mate pocit, ze argument, ze sa jej nechce denne holit je len zamienka aby si presadila svoj druh dovolenky a islo sa do Svajciarska a nie do Egypta?

Strana
z2
zenulkaaa
24. sep 2023

Kamaratka riesi hluposti. Kto sa kazdy den na dovolenke holi??? Koho akoze budu zaujimat jej chlpy a kto sa na nu bude zblizka pozerat??? Pretoze cerstvo vyrastajuce chlpky si inak ako uplne zblizka na nikom nevsimnes. Kazda normalna zena vie ze sa kazdy den holit fakt nemusi a ak to robi, tak to za mna fakt prehana, alebo ma vek pod 20 a ma cas riesit taketo blbosti.
Ale ak nechce ist, absolutne by som to neriesila a isla bez nej

h2
24. sep 2023

Kamoška chce ísť radšej do Álp, tak každý argument je dobrý. Ani sa jej nedivím, tiež by som z týchto dvoch možností bez váhania brala Švajčiarsko.
Áno, holenie je výhovorka, sú aj iné, lepšie a dlhotrvajúcejšie metódy odstraňovania ochlpenia, než žiletka.

tosomja
24. sep 2023

Riešite hlúposti obidve. A každá máte inú predstavu o dovolenke, to tiež nie je dobrá voľba. Ty nebudes celý deň chodiť po horách, ona sa nebude každý deň holiť. Choďte každá zvlášť.

januska12323
24. sep 2023

Ak by si bola na jej mieste čo si vyberieš?

dskjhfdlkdjhl
24. sep 2023

Asi by ste nemali ist na dovolenku spolu, Ty chces ist k moru, ona do hor.

lelelienka
24. sep 2023

Ja ju uplne chapem, ja sice more milujem, ale holenie aj nie kazdodenne ma ubija. Ale keby to aj bola vyhovorka, tak co? Ocividne ma radsej iny typ dovolenky a tak ako sa ona nechce holit, ty nechces behat po kopcoch, tak bud si vyberiete nejaky kompromis ze to spojite, alebo pojdete kazda zvlast. A btw, z tychto moznosti by som si urcite vybrala Svajciarsko 😉

diewcatqoo
24. sep 2023

Ano, je to vyhovorka. Nechce sa jej ist do Egypta. Ani mne by sa nechcelo a tiez by som radsej sla do toho Svajciarska, lebo neznasam to hnusne teplo v Egypte a nechcem presrat pol dovolenky. Neviem, preco chcete ist spolu, ak ma kazda ocividne iny vkus. Bud nechodte spolu vobec, alebo ak nutne musite ist spolu, vyberte nejaky kompromis, kde su aj more, aj hory a nie je tam teplo na zomretie. Neviem... Slovinsko? Sever Talianska?

angela85
24. sep 2023

Aj ja by som stokrát radšej išla do hôr,načo riešite takú dlhú spoločnú dovolenku,keď každá máte iné záujmy.

autor
24. sep 2023

Pre mna je to uplne pohodova a nenarocna cinnost sa celorocne holit. Jedno leto ked boli horucavy som aj skusala experiment 2 tyzdne sa kazdy vecer holit. Zistila som, ze je to uplne zbytocne ale keby to bolo nevyhnutne tak s tym vobec nemam problem. Ale aj teraz uplne v pohode sa bezne ked mam naladu oholim znova aj po 24 hodinach. Problem je aj podla mna uplne niekde inde ako aj viacere spominate. Ona chce ist na hory a ja do tepla k moru. Podla mna si mysli, ze ma skor presvedci s takuto blbostou ako keby mi na rovinu povedala, ze ona chce iny druh dovolenky.

muchotrafka298
24. sep 2023

Velmi zly napad. Meries dovolenku s niekym; kto ma uplne odlisne predstavy ako ty. Ja som sa raz nechala nahovorit ist s 3 babami. Katastrofa. Nevedeli sme sa dohodnut a sefovala ta co nas tam viezla. Bud idem s niekym s rovnakymi a zaujmami alebo sama.

dskjhfdlkdjhl
24. sep 2023

A Ty si jej povedala, ze chces ist radsej k moru?

mk1111111111
24. sep 2023

Ze Tebe by nevadilo sa holit kazdy den, je len Tvoja vec, jej sa nechce a hotovo. Mozno je to pravda. Chodte na dovcu kazda sama a nepokazte si zbytocne priatelstvo. Ty tiez nechces ustupit a vrtas sa v tom, ze sa jej nechce holit, preco by mala ona ustupit Tebe. Najdi inu kamosku, co bude rada s tebou na lehatku a berie zbytocnosti

autor
24. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl Normalne som jej povedala, ze som z prace unavena a chcem si oddychnut pri mori. Ziadne obluky, vyhovorky a nic podobne. Komunikovala som jej úprimne svoje pocity.

ivangeline
24. sep 2023

A ona nechce. Myslim ze i z tohto naznaku si pochopila,ze chce hory a ty more. ;D

h2
24. sep 2023

Autorka, inú kamošku, čo by s tebou išla k tomu moru, nemáš? Alebo mamu, sestru, frajera...?

dskjhfdlkdjhl
24. sep 2023

Tak potom nerozumiem, preco pises, ze rozmyslate ci ist do Egypta alebo do Svajciarska, ked Ty chces ist jednoznacne k moru. Kazda mate jasnu preferenciu, kazda inu, tak uz davno ste mali mat rozhodnute-kazda pojde inde.

basullinka
24. sep 2023

Choďte každá sama. Ty si oddýchneš lepšie pri mori, ona na horách. Každá máte právo na oddych podľa vášho výberu, v tomto sa nedá nájsť kto ma pravdu. Holenie nemusí byť výhovorka a to, že jej niekto povie, že holenie je zbytočné a aj tak to nikto nevidí je tiež úplne zbytočné, ak sa ona cíti zle a nepohodlne, lebo to ona vidí.

nelca84
24. sep 2023

Ty riesis jej holenie, ale unika ti zakladna vec - ona chce ist do hor, nie k moru! Keby chcela ist k moru, tak jej nebude vadit, ze sa musi holit. Inak, mna by tiez nikto do Egypta nedostal, ani zadarmo. Chodte kazda zvlast, lebo nie je mozne uspokojit obidve strany pri tak zasadne rozdielnych preferenciach.

samimami777
24. sep 2023

A prečo teda nejdete každá sama kam chcete ? Ty bež do Egypta , ona do Švajčiarska a máte vybavené .

olimuc
24. sep 2023

To nie je o holeni, ale o tom, ze chce ist do hor. Najdite si kazda inu partacku, ona do hor a ty k moru. potom si poposielajte fotky a budete spokojne obidve.

marca12
24. sep 2023

Ved ale je to jasne,ty chces more,ona hory. Bohuzial musis si najst taku partacku,ktora chce more. Vy dve spolu nemozete ist na dovolenku.

h2
24. sep 2023

@samimami777 Nie každý chce, alebo si trúfne, cestovať sám. A zrejme chcú ísť spolu, lebo sú dobré kamošky a vo všetkom, okrem výberu dovolenkovej destinácie, si rozumejú.

tykat
24. sep 2023

Ved ty chod do egypta a ona do alp. Ci ste nejako zrastene ci bez inych kamosov?

autor
24. sep 2023

Obe sme velmi dobre kamaratky. V dnesnej uponahlanej dobe je aj problem sa terminovo zladit. Ak sa teda nedohodnme, ja nemam s kym ist a sama si netrufam ist. Ona tiez pochybujem, ze sa bude sama tulat po svajciarskych horach.

h2
24. sep 2023

Tak potom vám zostáva už len dohodnúť sa, že teraz sa prispôsobí jedna a nabudúce druhá.

autor
24. sep 2023

Akurat som sa s nou pred chvilkou bola. Povedala som jej, ze ak sa jej nevidi dovolenka pri mori, nech mi to na rovinu povie. Hovorila, že to vobec nie je výhovorka. Mimo leta, ze je staci sa 2x do tyzdna oholit kedze je chladno na kratasy alebo sukne. Hovorila, ze som ju nikdy nevidela chlpatu, lebo uz roky si nedovoli dat kratasy alebo suknu bez toho aby sa rano oholila. Vikend je studeny. Mala rifle a ze ak neverim, ze si vyhrnie rifle a nech vidim ake ma zarastene nohy od predvcerajsieho rana. Naozaj mala na nohach huste cierne chlpy. S takymi by som veru ani ja nesla na plaz. Zacinam uvazovat, ze mozno to je aj naozaj pravda a nie vyhovorka.

h2
24. sep 2023

A neuvažuje tvoja kamoška nad trvalým odstránením chlpov laserom? Alebo aspoň nad depiláciou voskom, či cukrovou pastou? To by aspoň na tej dovolenke mala nejaký čas pokoj. (Hoci, teraz už laser nestíha, treba viac sedení, efekt je až po čase.)

rorino
24. sep 2023

Choďte každá tam kde chcete,veď si navzájom pokazíte dovolenky,ak každá bude trvať na svojom.Potom sa pekne stretnete,porozprávate si zážitky,a život pôjde ďalej.Peknu dovolenku😉

ankare
24. sep 2023

Preferuje turistiku. 🤷

laurita285
24. sep 2023

@zenulkaaa Koho budú zaujímať na dovolenke chlpy? A čo ak sa tam zjaví USI?

Strana
z2