icon

Myslíte, že zubár by chodil so ženou s plombami?

8. aug 2026

Myslite ze zubar by chodil so zenou, ktora ma vela plomb na zuboch? Alebo krive zuby? Alebo nejake kazy? Minule som sa zamyslela nad tym ked som bola u zubara (neskutocny fesak🤣), ze ako sa pozera na zeny co maju napr vela zubov opravovamych🤣alebo ci zubari maju za manzelky zeny s tip top chrupom🤣🤣🤣

anonym_8428f5
8. aug 2026

Bože zas téma o zuboch? Včera nebolo dosť

domkakvet
8. aug 2026

@anonym_autor vsak by jej ich poopravoval, dnes su take blomby, ze ich ani nie je vidiet.

autor
8. aug 2026
@anonym_8428f5

Bože zas téma o zuboch? Včera nebolo dosť

@anonym_8428f5 vypni internety ked mas niecoho dost😀

martinmmartin
8. aug 2026

validna otazka. Ja si myslim ze zubari maku jasne rozdelene dve skupiny ludi- vlastna blbost a prirodne nestastie. A podla toho sa zariaduju v odobnom zivote.
Gynekologovia to dokazu oddelit v pohode tak preco zubari by mali mat problem?

sissy27
8. aug 2026

@anonym_autor myslim, ze opravovane zuby nie su problem pre nikoho. Znamena to, ze ta osoba riesi svoj problem. Horsie je, ked ma niekto v hube cintorin a nejde k zubarovi. A top argument je “bojim sa” 🙈

zuzana76
8. aug 2026

@anonym_autor neviem, ale asi skor nie, lebo to znaci, ze ta zena ma slabsiu hygienu, je nedosledna a nema pevnu volu sa o svoje zuby starat. Zuby sa daju urobit tip top, ale zase zavisi od danej zeny a okolnosti, preco ich take ma, urcite si bude zubar, najma fesak vyberat top z topov. Ale tu na Mk je zauzivany nazor, ze pokial si ten vzdelanesi, krajsi, bohatsi a co ja viem co, nenajde niekoho horsieho, tak je to zly clovek, lebo tomu slabsiemu, atd... nedovoli vysplhat sa po svojom chrbte vyssie. A najma zena, pokial je zena vzdelana, sikovna, bohata atd... a chce rovnakeho partnera, uz je "zlatokopka" lebo treba predsa aj tym horsim jedincom sa ozenit a nie je za "inkluziu".

anonym_6b2ffb
8. aug 2026

😀😀😀

anonym_e1428a
8. aug 2026

Poznala som jedného zubára, jeho žena mala celkom dosť krivé zuby a povedal mi že nikdy by jej nedovolil dať strojček či hovoril že peniaze alebo aj čo sa týka toho zdravotného hľadiska 🤷🏼‍♀️ takže asi chodia 😂

anonym_5f144f
8. aug 2026

@anonym_autor Záleží, akú má ten zubár úchylku. V našom meste si pred pár rokmi bral 40rocny mladú 20rocnu. Mala pekné zdravé zuby, aj tak jej chmulo spravil fazety a všelijako to vyrovnal, že vyzerala ako kôň. Iný mladý zubár má bežnú ženu s prirodzeným chrupom bez bielenia a faziet, s normálnou hmotnosťou a bez umelých doplnkov. Takže všelijakí sú.

anonym_83566d
8. aug 2026

@anonym_autor Mladý fešný zubár má určite na výber lepší ženský materiál ako to, čo popisuješ. Nevidím jediný dôvod, aby sa takto zahadzoval.

ipsa646
8. aug 2026

@anonym_autor Chodil áno, pokiaľ by bola bohatá, ale asi by si ju nevzal.
pozri si radšej foťky na:
https://www.modrykonik.sk/blog/ipsa646/album/brodil-som-hron-fcjm9n/
a pokazeným zubom daj pokoj. Tie treba opraviť, alebo vytrhnúť. Zubarina je dobré remeslo, pokiaľ máš bohatú klientelu.
Vieš prečo dáva úplne neznámy muž malému chlapcovi 5 € na kúpi praku? Nie, nie je to pedofil. Je to sklenár!
Tak hodne zdravia a príjemnú sobotu a nedeľu.

anonym_3704ff
8. aug 2026

@anonym_autor pracujem u zubára , denne sa skláňam nad desiatkami úst a môj muž má plomby dokonca sme mu ich opravovali. Počas výkonu bol pre mňa obyčajný pacient. Vôbec nerozmýšľam nad tým ...

iwesska
8. aug 2026

Prislovie hovori,ze zubarovej zene na zuby nepozeraj😂

euka210
8. aug 2026

@anonym_autor neviem ako zubari, ake brat mal plomby a v pohode si ho zubarka zobrala 😃

danica2711
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 😂 ty máš zapnutých viac "internetov"?

anonym_ba5f65
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mám sesternicu, ktorá si partnera našla presne takto, že jej opravoval zuby. Mala ich napriek mladému veku (23) v katastrofálnom stave.

bloger
8. aug 2026

@anonym_autor Určite áno

anonym_f26068
8. aug 2026

"Milujem"temy,kde da autor otazku a viac sa neukaze.A vzdy,ide o bizar.V takomto pripade mam pocit,ze bud admini sa to tu snazia okorenit,nech maju kliky,alebo uz prazdniny nie su to,co byvali.....Myslite,ze by automechanik chodil so zenou,ktora nema vodicak?myslite,ze by doktor chodil so zenou,ktora je chora?myslite,ze by pekar chodil so zenou,ktora nikdy neupiekla chlieb/rozok?myslite,ze by maliar chodil so zenou,ktora si na vymalovanie domu najima maliarov?myslite,ze by kadernik chodil so zenou,ktora si nevie spravit sama melir?myslite,ze by zdravotny brat chodil so zenou,ktora si sama nevie odobrat krv?

klara546
Včera o 00:58

Ja keby som mala frajera alebo muža zubára určite by som nemala u neho kartu. Nemysliteľné

anonym_418c3b
Včera o 06:26

@anonym_autor áno. Chodila som s jedným a dokonale zuby som teda nemala 😅

anonym_8a27d3
Včera o 18:19

Keď vidím aké chodia po svete bezzubé žeby s 5 deťmi tak myslím, že plomby nebudú problém 😅😅