Na svadbu s priateľom
Ahojte, chodím s priateľom niečo vyše 2 rokov, ja mám 29, on 27. Pozná sa s mojimi rodičmi, vychádzajú v pohode. Dostali sme pozvanie na svadbu mojej sesternice. Keď som o tom povedala priateľovi, hneď sa ma pýtal či tam musím(e) ísť. Ja som introvert a nemám rada oslavy, svadby atď, ale viem sa prekonať, hlavne ten počiatočný stres a nesedieť tam ako za trest. Vysvetlila som mu že by to bolo pekné keby sme išli, lebo so sesternicou som mala dobrý vzťah, najmä v detstve sme boli super kamošky. Povedala som mu dátum kedy to bude, vravel že to je ešte ďaleko. Potom som mu ukázala aké šaty som si kúpila, ešte som zopakovala dátum, aby si to pamätal. Bez nátlaku, všetko som mu hovorila nenútene, potom sme sa dohadovali kto by bol šofér, tak som aj rátala že tam pôjdeme ako partneri. Dnes je týždeň pred svadbou, pripomenula som mu to a zrazu nastal šok že nevie či vtedy nemá oslavu narodenín jeho kolega (najlepší kamarát). Potom vravel že je to možno v piatok a v sobotu by ešte zvládol ísť na svadbu. Potom zase špekuloval že keby to aspoň bolo bližšie (je to asi hodina cesty). Chcela som len jednoznačnú odpoveď či so mnou ide alebo nie, stále som sa nedočkala. Do večera mi má dať vedieť, ale tuším že ostanem v neistote.
@marianaaoa To je ale blb!
Chcela by som vidieť jeho výraz, keby si tam išla bez neho a celú noc sa mu neozvala a ani na druhý deň, lebo dospávaš. Na otázku, ako bolo, by som povedala "tak super, že som si ani nevšimla, že tam nie si" 😃😃
@marianaaoa poriadne sa zavav a uži si to ❤️
Keby si chcela spoločnika, čo za zadarmo naje,
🍰🍩🎂🍾🍷🥃🥂🍬🍭🧁
tu som !!🤣
@marianaaoa ty sa jeho opytaj cim ta nakazil. Kľudne ťa mohol nakaziť aj on!
@marianaaoa Tvrdí že keď dokončí školu, bude lepšie. Nebude, tomu ver. Ľudia sa nemenia. To sú prázdne reči. Ukázal svoju pravú tvár a je na tebe, čo s tým spravíš.
@marianaaoa Pri vzájomnom nakazení chorobou sa to nedá brať tak, že niekto je vinný, lebo toho druhého nakazil. Iba ak by už vedel, že je chorý a nezabránil by kontaktu. Ale ináč je to blbosť. Keby si to aj doniesla z práce, tiež nebudeš niekomu tam vyčítať, že ťa nakazil. To nie je úmyselný čin.
@marianaaoa prosím ako si dopadla, bola si na svadbe? Odpovede su zmazala
@marianaaoa ☹️ To mi je ľúto. Ale keď ani nekomunikuje, tak nie je o čom. Za týmto ti naozaj nemusí byť ľúto. Hoci chápem, že je, boli ste spolu roky... 😟
@marianaaoa to ma mrzí, viem si predstaviť ako si sa cítila trápne... Toto ze sa neozyva a nedviha mobil je jasny znak ze nema zaujem o teba len nevie ako ti to povedať...
@marianaaoa a myslím ze by sa nemal ako v tejto diskusii spoznať keďže je tak vytazeny so skolou isti nema cas na nejakého modreho konika.. Btw na tej oslave kolegovi bol?
@marianaaoa no ja neviem nejake cudne to je.. Mne to pripada akoby ei teba nechával ako nejaké zadné vratka ze teraz z tebou nechce byt ale nechce ta úplne odpísať keby nieco... Stavim sa ze keby bol zdravy, aj taj by na tu svadbu nešiel a v hovoril sa na niečo iné... A predtým keď ste spolu normálne fungovali to bolo ako? Bývali ste spolu alebo každý sam, pripadne s rodičmi.?sviatky ste ako trávili?
Lutovat do konca života? Ani Hans Christian Andersen by sa nemusel hanbiť za také drísty
@marianaaoa tak ty ho poznáš najlepšie... Len taky človek asi nie je stavaný na vzťah
@marianaaoa Ahoj, je mi velmi luto, ze to takto dopadlo a chapem, ze sa citis nanic ☹ . Ja si vsak nemyslim, ze je u Tvojho priatela "problem", ze potrebuje viac samoty. Skor si myslim, ze ten problem je, ze nie si absolutne jeho priorita a nezalezi mu na Tebe tak, ako Tebe na nom. A co je najhorsie, manipuluje Tebou, ako sa mu to hodi a Ty mu to vsetko zeries aj s navijakom a neustale ho sama pred sebou aj pred okolim ospravedlnujes. Ja by som ho uz nekontaktovala a nech sa teda ozve sam a prejavi snahu bojovat o Teba. Hoci nemyslim si, ze to nastane. A tiez si myslim, ze si do neho velmi zalubena a nedokazes sa od neho odstrihnut a vidiet veci s nadhladom. Napriek tomu Ti velmi prajem, aby si to dokazala, aby si nasla skutocnu lasku a partnera, ktory Ti bude oporou a na ktoreho sa budes moct spolahnut ❤️ Drzim Ti moc palce a posielam vela sil a pozitivneho myslenia.
Toto som chcela aj ja povedat, ale nechcela som ta urazit.Niekedy je vo vztahu 1 strana viac zalubena ako druha a potom ten vztah aj tak vyzera.Jeden ma v paži, druhy sa trapi, jeden chce viac, druhemu stači menej.A dal viac než dost signalov, že nema chut na tu svadbu isť.Tak jeho vyhlasenie, že bude to lutovat do konca života - velke teatralne okazale vyhlasenia a skutek utek.By som mu dala studenu vreckovku, nech si da na hlavičku Za koho ťa ma? Asi je zvyknuty ozaj ako pisala @elenita, že mu všetko prejde
aj obyčajný kamarát, nielen priateľ, nielen partner , by si popri všetkých starostiach , povinnostiach , aj v zlom zdravotnom stave našiel pár minút , aby aspoň zavolal, nielen raz ale aj 2 či 3 x denne. krátky hovor, poslať sms či obrázok by zvládol aj na smrteľnej posteli
@marianaaoa Držím palce, nenechaj sa zase ukecať planými sľubmi. Určite ti bude rozprávať, ako sa na tú svadbu tešil a ako ho mrzí, že akurát vtedy ochorel. 😒