Na všetky dôležité veci som sama
Ahojte, mám priateľa, ale nebývame spolu. Sme už vo veku, že deti neplánujeme. On býva doma so svojou staršou mamou, ktorej pomáha. Pred dvomi týždňami ochorel, chytilo ho dutiny a odvtedy som ho nevidela. Je iba doma, nechodí nikde. Domov k nim ma nezavolá. Voláme si 5x za deň, povie mi, že ho bolí hlava, že asi budú musieť dutiny prepichovať. Každý večer niekde vybehne na 5 min - buď do blízkej lekárne, alebo do obchodu niečo kúpiť, keďže mama vonku nechodí. Ani raz mi nepovedal, aby sme sa na tých 5 min videli. Čo je ale horšie, aj mne sa priťažilo, musela som ísť na pohotovosť, nie je mi dobre. Uvidím, kam to bude smerovať a či sa mi vôbec polepší. Volala som mu, cestou z nemocnice, ale on si robí výplach... nedvíhal. Cítim sa veľmi sama. Mám bolesti, nie je mi dobre. Neviem ako ďalej.
@anonym_autor tak to musi byt pekne divne ked ste mali tak podivny sex ze ho uz ani jeden nechcete. Vies nie je priatel ako priatel. Ty si ho tu najprv opisala ako partnera, dokonca si spominala deti tak si tu vacsina myslela ze mate spolu vazny vztah. Ale evidentne nie. Len ty to nejak zvlastne beries. Kolko mate rokov?
@really8 bolo to pod urcitym vplyvom alkoholu, a uz sa to nebude opakovat. Ako som spominala, s kamaratmi nespim. Pozname sa uz dost dlho na to, aby sme si to teraz pokazili sexualnym vztahom.
Nejaká Tebe podobná sem už písala. Chlapa neprerobíš, má Ťa na háku. Predpokladám, ze si spomenie možno až keď mu brní v dažďovke. On ma vzťah s mamkou a takto dožije.
Ubližujes si sama, že stále dufaš v jeho zmenu. Preto vždy hovorím, že nechápem, prečo sa ľudia boja samoty, oveľa horšia je osamelosť, keď niekoho "máš".
@enmery pomoccc umrela som rehotom brní v daždovke zabila si

A prečo sa tak strašne upinas na neho.Asi ho dusis.Ked to nieje tvoj partner, prečo tie výčitky.Kamarati si pomôžu nezistne a nie že, ty keď si mu pomohla, očakávaš to aj od neho.To nemas žiadne kamošky a kamošov? A tiež to podávas dosť chaoticky,, už ste vo veku, že deti neplánujete,, robíš si z nás prču? Tak čo to je frajer alebo kamarát?Ci deti sa robia aj s kamaratmi?Či úmyselne pises chaoticky, fakty si ohýbaš ako chces, aby si nebola odhalená, že tu pises minimálne 10 krat?
Ty ho lubis, on teba nie. A si moc urazliva. Namiesto komunikacie ho ignorujes, za trest.
Ty ho lubis, on teba nie. A si moc urazliva. Namiesto komunikacie ho ignorujes, za trest.
@kikush182329 Nemyslim, ze ho lubim. A rovnako si nemyslim, ze on lubi mna. Jednoducho som si myslela, ze sme dobri priatalia, ale zrejme nie sme.
A prečo sa tak strašne upinas na neho.Asi ho dusis.Ked to nieje tvoj partner, prečo tie výčitky.Kamarati si pomôžu nezistne a nie že, ty keď si mu pomohla, očakávaš to aj od neho.To nemas žiadne kamošky a kamošov? A tiež to podávas dosť chaoticky,, už ste vo veku, že deti neplánujete,, robíš si z nás prču? Tak čo to je frajer alebo kamarát?Ci deti sa robia aj s kamaratmi?Či úmyselne pises chaoticky, fakty si ohýbaš ako chces, aby si nebola odhalená, že tu pises minimálne 10 krat?
@anonym_260eda neupinam sa na neho. Pomozem mu vzdy, ked to potrebuje. Zaujimam sa o neho a rovnako to ocakavam od neho. Ale to asi marne. Nevadi. Nic sa nedeje.
Prečo ťa vôbec zaráža, že ti nevenuje dostatok času, keď netvoríte pár? Prečo by mal s tebou kamarát tráviť čas? Prečo sa urážaž na kamaráta, ktorý ti nezdvihne mobil, keď práve niečo robí? Prečo by kamarát mal prejavovať extra veľký záujem o tvoj zdravotný stav? si nejaká pomýlená, nemyslíš?
Prečo ťa vôbec zaráža, že ti nevenuje dostatok času, keď netvoríte pár? Prečo by mal s tebou kamarát tráviť čas? Prečo sa urážaž na kamaráta, ktorý ti nezdvihne mobil, keď práve niečo robí? Prečo by kamarát mal prejavovať extra veľký záujem o tvoj zdravotný stav? si nejaká pomýlená, nemyslíš?
@a0 pretože to on odo mňa vyžaduje a ja som ti pre neho stále. Takže mu pomáham ako treba. Sľúbili sme si, že tu jeden pre druhého budeme. Keď ho potrebujem ja, tak tu nie je.
@a0 Podla tych srdcervucich reci by si clovek myslel, ze maju tyzden pred svadbou. A oni vraj spolu nic nemaju...
@a0 pretože to on odo mňa vyžaduje a ja som ti pre neho stále. Takže mu pomáham ako treba. Sľúbili sme si, že tu jeden pre druhého budeme. Keď ho potrebujem ja, tak tu nie je.
@anonym_autor 🤷🏼♀️ tak miesto nezdvihnutia telefonu je načase ho zdvihnúť a oznámiť mu, že už nie ste kamaráti, alebo sa nechať ďalej využívať a hrať na zdutú pani.
Koho tu chceš zmiast? Diskusia sa uberá inym smerom, odpovede su iné lebo klameš samu seba, v diskusii píšeš nebývame spolu, deti neplánujeme .. s kamaratom sa býva a plánujú deti?!
Ak je to kamarát nemas si prečo robiť na neho naroky lebo ty mu pomáhaš, to je tvoje rozhodnutie, kamaráta máš akceptovat, takeho aky je.Ak sa ti nepáči hladaj si inych kamošov
‘’Ahojte, mám priateľa, ale nebývame spolu. Sme už vo veku, že deti neplánujeme‘’
@anonym_autor 🤷🏼♀️ tak miesto nezdvihnutia telefonu je načase ho zdvihnúť a oznámiť mu, že už nie ste kamaráti, alebo sa nechať ďalej využívať a hrať na zdutú pani.
@a0 nemám potrebu mu zdvíhať mobil. Na čo? Veď on sa ozýva iba keď to on potrebuje. V tomto prípade som mu napísala, že sa mu ozvem, keď mi bude lepšie.
Koho tu chceš zmiast? Diskusia sa uberá inym smerom, odpovede su iné lebo klameš samu seba, v diskusii píšeš nebývame spolu, deti neplánujeme .. s kamaratom sa býva a plánujú deti?!
Ak je to kamarát nemas si prečo robiť na neho naroky lebo ty mu pomáhaš, to je tvoje rozhodnutie, kamaráta máš akceptovat, takeho aky je.Ak sa ti nepáči hladaj si inych kamošov
‘’Ahojte, mám priateľa, ale nebývame spolu. Sme už vo veku, že deti neplánujeme‘’
@anonym_260eda no predstav si, že my sme pred 20 rokmi spolu žili. Mali sme traja prenajatý spoločný byt. A áno, s kamošmi sa spolu aj býva. A to, že deti neplánujeme tu bolo pre tie, ktoré by začali písať, že ruky od neho preč, kým nie sú deti... nie my deti sme spolu nemali a ani mať nebudeme.
@really8 pod pojmom priatel myslim kamarat. To je vsetko. Pre mna je kamarat/priatel niekto, na kom mi zalezi a budem tu pre neho vzdy. Samozrejme, ked casom jeden z nas alebo obaja stretneme toho praveho, tu pravu, tak ten kontakt sa obmedzi, mozno zanikne uplne.
@anonym_autor ked je to pre teba len kamarat, tak co vlastne od neho, od vas dvoch chces? Vsak ty robis len to, co mamicka nemoze alebo nechce, pripadne to co sa jemu robit nechce. Ako mu pomahas? On nevie sam zajst tam kde potrebuje? Ty to zvladas aj bez neho, ale on potrebuje opatrovatelku?
A ake dolezite veci chces aby ste riesili spolu? Nebyvate spolu, takze nebudete vyberat zaclony alebo planovat co bude na nedelny obed. Deti nemate, takze ani okolo nich sa nedeju ziadne dolezite veci. A este mi tak napada, aku dolezitu vec by si vybavila za tych 5 minut, ktore on potrebuje aby vybavil lekaren?
Ja osobne si myslim, ze on ta len vyuziva a ty sa rada vyuzit nechas, pretoze bez toho by si pripadala opustena a zbytocna.
Nejaká Tebe podobná sem už písala. Chlapa neprerobíš, má Ťa na háku. Predpokladám, ze si spomenie možno až keď mu brní v dažďovke. On ma vzťah s mamkou a takto dožije.
Ubližujes si sama, že stále dufaš v jeho zmenu. Preto vždy hovorím, že nechápem, prečo sa ľudia boja samoty, oveľa horšia je osamelosť, keď niekoho "máš".
@enmery áno už tu písala v lete.. čudujem sa že ďalej paktuje s tým mamickarom.. komu niet rady tomu niet pomoci
@anonym_260eda no predstav si, že my sme pred 20 rokmi spolu žili. Mali sme traja prenajatý spoločný byt. A áno, s kamošmi sa spolu aj býva. A to, že deti neplánujeme tu bolo pre tie, ktoré by začali písať, že ruky od neho preč, kým nie sú deti... nie my deti sme spolu nemali a ani mať nebudeme.
@anonym_autor Ty si sa zasekla pred tými dvadsiatimi rokmi, čo? Však už musíš byť stará baba. Normálne majú ženy v tomto veku manžela a deti a neotravujú kamarátov z mladosti zbytočnými telefonátmi o ničom. Ak si chorá, ľahni si a lieč sa. Prečo ho s tým otravuješ, keď vieš , že aj on má zdravotné ťažkosti.
@anonym_autor prečítala som si tvoje odpovede a pýtam sa ťa: čuduješ sa mu? ja nie. je chorý, stará sa ešte aj o mamu a už dávno ste si vyjasnili, že ste iba kamaráti. sexovať s ním nechceš (asi ty predpokladám), on by možno aj chcel, ale teda "dohodli ste sa", že nie, že to bola chyba, tak čo očakávaš? však vy netvoríte pár. a teraz tým, že mu nedvíhaš a neodpovedáš, čo sleduješ? čakáš, či pribehne celý vyjašený, či si neumrela? veď on si môže pokojne myslieť, že si ťa nechali v nemocnici pod dohľadom lekárov. nehnevaj sa, na to, že ste "vo veku", tak sa chováš ako pubertiačka.
Áno, si to ty, už pred 20 rokmi ste boli "spolu". Nie je Ti ľúto, keď sa otociš, že si celý život venovala ničomu?
Toto nie je partnerstvo a ani priateľstvo, ani kamarátstvo. A ty si v živote nenájdeš vztah, ale nie preto, ze si ho nezaslúžiš, ale preto, ze uz roky visis na podivnom chlapovi a vnucuješ sa mu. Doslova si vyhodila svoj zivot do smetí.
@enmery áno už tu písala v lete.. čudujem sa že ďalej paktuje s tým mamickarom.. komu niet rady tomu niet pomoci
@alchemilkazltozelena nemáš link prosím?
@anonym_autor upresni mi... na čo ho potrebuješ?
Áno, si to ty, už pred 20 rokmi ste boli "spolu". Nie je Ti ľúto, keď sa otociš, že si celý život venovala ničomu?
Toto nie je partnerstvo a ani priateľstvo, ani kamarátstvo. A ty si v živote nenájdeš vztah, ale nie preto, ze si ho nezaslúžiš, ale preto, ze uz roky visis na podivnom chlapovi a vnucuješ sa mu. Doslova si vyhodila svoj zivot do smetí.
@enmery my sa spolu poznáme 20 rokov. Áno a v roku 2006 sme spolu s našou kamoškou 2 roky žili. Každý z nás si našiel následne partnerov, založil rodiny, oženil sa/vydal sa. Kamarátstvo však ostalo. Naše vzťahy niekomu vyšli, niekomu nie, niekomu aj keď sa snažil to osud zariadil inak. Ale naše priateľstvo tu bolo vždy, aj po tie roky. Niekedy sme boli spolu viac, niekedy menej. Ja mám už dospelého syna, ktorý si zakladá vlastnú rodinu, on má dve deti tiež dospelé, obe pracujú v zahraničí. Po rozvode sa vrátil domov k mame. Myslela som si, že si navzájom pomáhame, ako brat a sestra. Ale nie je to tak. Ja pomáham viac, on nepomáha skoro vôbec.
@alchemilkazltozelena jak paktuje. Ved je to len kamarat. S povinnostami
@enmery my sa spolu poznáme 20 rokov. Áno a v roku 2006 sme spolu s našou kamoškou 2 roky žili. Každý z nás si našiel následne partnerov, založil rodiny, oženil sa/vydal sa. Kamarátstvo však ostalo. Naše vzťahy niekomu vyšli, niekomu nie, niekomu aj keď sa snažil to osud zariadil inak. Ale naše priateľstvo tu bolo vždy, aj po tie roky. Niekedy sme boli spolu viac, niekedy menej. Ja mám už dospelého syna, ktorý si zakladá vlastnú rodinu, on má dve deti tiež dospelé, obe pracujú v zahraničí. Po rozvode sa vrátil domov k mame. Myslela som si, že si navzájom pomáhame, ako brat a sestra. Ale nie je to tak. Ja pomáham viac, on nepomáha skoro vôbec.
@anonym_autor no tak sa na to vykašli. ži si svoj život. nájdi si nejaké koníčky, záľuby, študuj, cvič alebo lúšť krížovky. prípadne chodievaj do nejakého spolku, ak je niečo blízko a baví ťa to (napr. turistika)... prečo si sa upla na nejakého chlapa, ktorého síce poznáš dlho, ale obaja máte za sebou svoje životy, svoje minulosti a teraz ste vlastne len dobrí známi? on má zrejme svoje problémy a ak nemá čas, tak nemá čas. nie je to tvoj manžel, ktorý s tebou zdieľa lôžko.... aj ten by však chcel mať občas iste pokoj 😀
@anonym_autor Akosi mi to logicky nevychádza. Od roku 2006 ubehlo 19 rokov a vy ste sa potom vydali/ oženili a rozviedli a obaja máte dospelé a samostatné deti. Za tých 19 rokov sa nemohli narodiť, vyštudovať, pracovať v zahraničí, zakladať si rodiny... Buď klameš alebo sú to ešte len stredoškoláci.
@anonym_autor Akosi mi to logicky nevychádza. Od roku 2006 ubehlo 19 rokov a vy ste sa potom vydali/ oženili a rozviedli a obaja máte dospelé a samostatné deti. Za tých 19 rokov sa nemohli narodiť, vyštudovať, pracovať v zahraničí, zakladať si rodiny... Buď klameš alebo sú to ešte len stredoškoláci.
@anonym_f6b4f5 môj syn je už dospelý a jeho dcéry takisto. On mal už jedno dieťa pred našim zoznámením. Je starší odo mňa o 5 rokov.
@anonym_f6b4f5 môj syn je už dospelý a jeho dcéry takisto. On mal už jedno dieťa pred našim zoznámením. Je starší odo mňa o 5 rokov.
@anonym_autor tvoj 18-ročný syn si zakladá rodinu? a jeho 18-ročná dcéra robí čo? tiež si zakladá rodinu?
@anonym_autor tvoj 18-ročný syn si zakladá rodinu? a jeho 18-ročná dcéra robí čo? tiež si zakladá rodinu?
@amdornik jedna dcéra pracuje v zahraničí a druhá študuje. A môj 18 ročný syn žije s priateľkou a áno, zakladajú si rodinu pomaličky, vlastnú.

@really8 som tu vzdy pre neho, ak ma potrebuje, pomaham mu, vypocujem ho, idem s nim, kam potrebuje. Od toho su priatelia. Ci?
@anonym_autor tak to musi byt pekne divne ked ste mali tak podivny sex ze ho uz ani jeden nechcete. Vies nie je priatel ako priatel. Ty si ho tu najprv opisala ako partnera, dokonca si spominala deti tak si tu vacsina myslela ze mate spolu vazny vztah. Ale evidentne nie. Len ty to nejak zvlastne beries. Kolko mate rokov?