Na všetky dôležité veci som sama
Ahojte, mám priateľa, ale nebývame spolu. Sme už vo veku, že deti neplánujeme. On býva doma so svojou staršou mamou, ktorej pomáha. Pred dvomi týždňami ochorel, chytilo ho dutiny a odvtedy som ho nevidela. Je iba doma, nechodí nikde. Domov k nim ma nezavolá. Voláme si 5x za deň, povie mi, že ho bolí hlava, že asi budú musieť dutiny prepichovať. Každý večer niekde vybehne na 5 min - buď do blízkej lekárne, alebo do obchodu niečo kúpiť, keďže mama vonku nechodí. Ani raz mi nepovedal, aby sme sa na tých 5 min videli. Čo je ale horšie, aj mne sa priťažilo, musela som ísť na pohotovosť, nie je mi dobre. Uvidím, kam to bude smerovať a či sa mi vôbec polepší. Volala som mu, cestou z nemocnice, ale on si robí výplach... nedvíhal. Cítim sa veľmi sama. Mám bolesti, nie je mi dobre. Neviem ako ďalej.
@amdornik jedna dcéra pracuje v zahraničí a druhá študuje. A môj 18 ročný syn žije s priateľkou a áno, zakladajú si rodinu pomaličky, vlastnú.
@anonym_autor Jaj tieto rozpravky😃😃
@anonym_autor tvoj syn teda nedokončil školu? a jeho dcéra teda žije asi so svojou matkou....
@amdornik môj syn dokončuje školu a žije s priateľkou, staršou. Už pol roka. Ale to je absolútne irelevantné. Skôr ma sklamal ako človek a priateľ. Naivne som si myslela, že stojíme pri sebe roky. Nestojíme. Možno dávno, dnes už nie. Nevadí. Ani tu to nie je oveľa lepšie. Namiesto pomoci sa človek musí objahovať. Nemám na toto silu vážne. Dovi dopo.
@anonym_f6b4f5 môj syn je už dospelý a jeho dcéry takisto. On mal už jedno dieťa pred našim zoznámením. Je starší odo mňa o 5 rokov.
@anonym_autor Radšej by si sa mala viac zaujímať o syna ako naháňať a vnucovať sa cudziemu chlapovi. Chudák tvoj syn, v 18 mal byť doma alebo v škole, veď nemôže mať ani maturitu. A v takomto veku namiesto normálneho rodinného života a dospievania hľadá lásku u dievčaťa, ešte jej urobí dieťa a pokazia si celý život... To nedopadne dobre. Ty toto považuješ za normálnu starostlivosť a materinský vzťah s jediným synom?
@amdornik môj syn dokončuje školu a žije s priateľkou, staršou. Už pol roka. Ale to je absolútne irelevantné. Skôr ma sklamal ako človek a priateľ. Naivne som si myslela, že stojíme pri sebe roky. Nestojíme. Možno dávno, dnes už nie. Nevadí. Ani tu to nie je oveľa lepšie. Namiesto pomoci sa človek musí objahovať. Nemám na toto silu vážne. Dovi dopo.
@anonym_autor Ale ved to uz si tu pisala pred x mesiacmi, ze na teba kasle. Tak neviem, co tu riesis a rucas sa z toho. Nema zaujem, nepotrebuje ta. Neviem, kolkokrat tu este napises. Ako verklik furt tieto pateticke s...y
@anonym_autor Ale ved to uz si tu pisala pred x mesiacmi, ze na teba kasle. Tak neviem, co tu riesis a rucas sa z toho. Nema zaujem, nepotrebuje ta. Neviem, kolkokrat tu este napises. Ako verklik furt tieto pateticke s...y
@luccys ešte raz, ako som tu mohla písať skôr, keď som si založila nick pred 4 dňami? To som už naozaj čarodejník? Ja nerozumiem, na čo je toto dobré. Áno, mala som tu nick pred rokmi, ale veľa veci sa zmenilo, na tejto stránke.
Táto žena úmyselne prekrúca fakty, aby nebola odhalená, vždy niečo nové si vymyslí, jedno klamstvo za druhým.Teraz zase, že majú obaja deti 😁
Pointa toho všetkého je, že silou mocou by chcela jeho záujem, pozornosť a žena po 40/tuším niekde pisala 44/ si stále nevie v tej hlave uvedomiť, že frajer alebo kamoš nemá záujem.Ešte zopár diskusií založí
Uff, našťastie ste vo veku kedy deti neplánujete. Chvála Bohu!!!
Autorka, neurážaj sa, ale píšeš tu o ňom odkedy som zavítala na koňa už rok a pol. V úvode vždy píšeš, že máš priateľa/partnera a že spolu nebývate a neplánujete deti. Potom vždy v reakciách sa snažíš všetkých presvedčiť, že je to len kamarát. Beháš za ním s raňajkami a necháš ich pred dverami,keď Ti tvoj vyvolený a mamička neotvoria. Ja chápem, že týmto kľučkami sa snažíš uchrániť seba, ale toto ani len okolo obyčajného kamarátstva nešlo.
Tak sa postav za seba a preruš kontakt. On sa ozve aj tak iba keď potrebuje odvoz alebo niečo. Kamarát nemá čo vyžadovať, to je toxické správanie.
Autorka, neurážaj sa, ale píšeš tu o ňom odkedy som zavítala na koňa už rok a pol. V úvode vždy píšeš, že máš priateľa/partnera a že spolu nebývate a neplánujete deti. Potom vždy v reakciách sa snažíš všetkých presvedčiť, že je to len kamarát. Beháš za ním s raňajkami a necháš ich pred dverami,keď Ti tvoj vyvolený a mamička neotvoria. Ja chápem, že týmto kľučkami sa snažíš uchrániť seba, ale toto ani len okolo obyčajného kamarátstva nešlo.
Tak sa postav za seba a preruš kontakt. On sa ozve aj tak iba keď potrebuje odvoz alebo niečo. Kamarát nemá čo vyžadovať, to je toxické správanie.
@enmery A vzdy tvrdi, ze ona este nepisala. Pricom precitam vzdy prve 2 vety z uvodneho prispevku a uz viem, kolka bije a ze je to ZASE ona.
A tipnem, ze o mesiac napise znova.
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-riesit-neskore-ozyvanie-sa-partnera/?page=2&scrollto=first
Trošku som googlila a je to desivé. Ona je normálne posadnutá alebo rovno duševne chorá, chudák chlap.
Trošku som googlila a je to desivé. Ona je normálne posadnutá alebo rovno duševne chorá, chudák chlap.
@anonym_f6b4f5 teraz som sa schuti zasmiala. Veď táto debata čo si dala je úplne o inom. To takto si chcela?
@amdornik jedna dcéra pracuje v zahraničí a druhá študuje. A môj 18 ročný syn žije s priateľkou a áno, zakladajú si rodinu pomaličky, vlastnú.
@anonym_autor ale tak potom nie si na všetko sama. syn s priateľkou ťa nevedia podržať, keď sa cítiš zle? prečo nie je pri tebe (nie sú pri tebe), keď ti je zle? veď to je tvoja krv, nie nejaký kamarát, ten je cudzí...
@anonym_autor ale tak potom nie si na všetko sama. syn s priateľkou ťa nevedia podržať, keď sa cítiš zle? prečo nie je pri tebe (nie sú pri tebe), keď ti je zle? veď to je tvoja krv, nie nejaký kamarát, ten je cudzí...
@amdornik svojím spôsobom áno. Ale syn býva s ex manželom, u neho v dome. V mojom/našom bývať nemohli a ex mu vyšiel raz - dva v ústrety, čiže je to trochu inak. Ako hovorím, syn si zakladá vlastnú rodinu. Ale áno, na konci dňa si musím pomôcť sama.
@amdornik svojím spôsobom áno. Ale syn býva s ex manželom, u neho v dome. V mojom/našom bývať nemohli a ex mu vyšiel raz - dva v ústrety, čiže je to trochu inak. Ako hovorím, syn si zakladá vlastnú rodinu. Ale áno, na konci dňa si musím pomôcť sama.
@anonym_autor no... je to divné, že syn nechcel bývať s matkou, ale OK. to je iná téma. prestaň uháňať toho kamaráta, mám názor, že o teba v podstate vôbec nestojí... nie je to náhodou tak, že ty mu voláš 5x denne? že ty si iniciátor?
@anonym_autor no... je to divné, že syn nechcel bývať s matkou, ale OK. to je iná téma. prestaň uháňať toho kamaráta, mám názor, že o teba v podstate vôbec nestojí... nie je to náhodou tak, že ty mu voláš 5x denne? že ty si iniciátor?
@amdornik nie, ja mu skôr napíšem. ak zavolám, tak to musí byť urgent, alebo v aute, keď šoférujem. Už som mu viac krát vravela, že pracujem a nemusíme spolu x krát hovoriť, a hlavne o ničom... kľudne nech napíše. Ale nevidí dobre a on odmieta nosiť okuliare, čiže namiesto písania, vždy zavolá. Dnes mám teda 8 neprijatých hovorov celkom. Už som mu napísala, že budem OK a nemusí sa o mňa báť.
@amdornik nie, ja mu skôr napíšem. ak zavolám, tak to musí byť urgent, alebo v aute, keď šoférujem. Už som mu viac krát vravela, že pracujem a nemusíme spolu x krát hovoriť, a hlavne o ničom... kľudne nech napíše. Ale nevidí dobre a on odmieta nosiť okuliare, čiže namiesto písania, vždy zavolá. Dnes mám teda 8 neprijatých hovorov celkom. Už som mu napísala, že budem OK a nemusí sa o mňa báť.
@anonym_autor a čo tak sa mu vôbec neozvať? tak týždeň? skúšala si to? že ako by reagoval? slušne mu odpísať zakaždým: prepáč, teraz nemám čas. hovory nedvíhať... skúšala si?
@anonym_autor a čo tak sa mu vôbec neozvať? tak týždeň? skúšala si to? že ako by reagoval? slušne mu odpísať zakaždým: prepáč, teraz nemám čas. hovory nedvíhať... skúšala si?
@amdornik jasne, už to robím. Potom mi začne infantilne posielať obrázky a ťahať ma na kávy. Alebo si vymyslí vec, s ktorou potrebuje pomôcť. Alebo idem v sobotu do Dmka a zrazu je tam... aj to sa stalo.
@anonym_autor Ahoj autorka, prepac, ale mne to pride zvratene aj z jeho strany, ale aj z tvojej. Vies sama,ze sa ti ozyva ako popisujes len vtedy, ked nieco potrebuje, tak naco potom taketo podla teba kamaratstvo vobec zivis? Na co ti je dobre, ked ta svojim sposobom vyuziva? - takto to popisujes. A druha vec, pises velmi zmätocne, chvilami mi to doslo, ako keby si ty sama nevedela, ze co ty voci nemu...necitis ozaj nic k nemu viac? Nechcela/nechces ho nahodou za partnera? Lebo toto kamaratstvo mi pride take nejake chore cele. Na jednej strane tvrdis, ako ti je s nim dobre, ked ste spolu, na druhej, ze on na teba kasle, ked ti nieco je, ale ked on potrebuje pomoc vzdy si tu pre neho🤔 Ved ty nemas ani stipku hrdosti a sebaucty a je/bolo by uplne jedno ci vo vztahu partnerstva alebo kamaratstva...Toto ked nazyvas kamaratstvom, tak neviem potom ozaj ako by si nazvala to, kebyze skutocne kamaratstvo zazijes. Ale toto ma od toho diametralne daleko. A tiez ti odporucam spravit sama v sebe poriadok, lebo popravde neposobis tu zial ani doveryhodne a ani v poriadku po psychickej stranke-toto ti nepisem v zlom, prave naopak.
@anonym_autor a s čím si musíš na konci dna pomôcť sama? Píšeš ako nejaká uplakaná hysterická tínedžerka.
@amdornik jasne, už to robím. Potom mi začne infantilne posielať obrázky a ťahať ma na kávy. Alebo si vymyslí vec, s ktorou potrebuje pomôcť. Alebo idem v sobotu do Dmka a zrazu je tam... aj to sa stalo.
@anonym_autor nič v zlom, ale odporúčam naozaj odbornú pomoc. vyhľadaj psychológa, hoc aj súkromného a skús si dať aspoň raz za 2 týždne sedenia. jemu všetko vyrozprávaj a povedz mu, že sa chceš tohto bremena už navždy zbaviť... nech ťa lieči....
alebo, vezmi rozum do hrsti, všade ho zablokuj, venuj sa sebe, buď v kontakte so synom, je to tvoja rodina, tvoj syn, čoskoro bude možno vnúča... to ti pozdvihne náladu, budeš pomáhať, budeš baviť... ži si svoj život a život svojej rodiny. kašli na chuja.
@anonym_autor nič v zlom, ale odporúčam naozaj odbornú pomoc. vyhľadaj psychológa, hoc aj súkromného a skús si dať aspoň raz za 2 týždne sedenia. jemu všetko vyrozprávaj a povedz mu, že sa chceš tohto bremena už navždy zbaviť... nech ťa lieči....
alebo, vezmi rozum do hrsti, všade ho zablokuj, venuj sa sebe, buď v kontakte so synom, je to tvoja rodina, tvoj syn, čoskoro bude možno vnúča... to ti pozdvihne náladu, budeš pomáhať, budeš baviť... ži si svoj život a život svojej rodiny. kašli na chuja.
@amdornik Súhlasím.
Ja viem, ze tu sa berie ako urážka,keď sa odporúča psychiater či psychológ. Ale toto je priam choré, lebo to okolo ničoho od partnerstva až po kamarátstva nešlo. Sama to evidentne nezvládneš.
Ak je to len kamarat tak nechci od neho veci ako od partnera- podporu a pod. A ak je to partner, tak potom so vsetkym a naplno. Taket neurcite vztahy vobec nikomu nepriniesli nic dobre.
Boze co riesis? Ze kamos je chory a nebezi za tebou na pohotovost?
No hold volaj zdravej kamoske ak potrebujes pomoc akebo taxik a potraviny si objednaj.

@anonym_autor tvoj syn teda nedokončil školu? a jeho dcéra teda žije asi so svojou matkou....