icon

Na všetky dôležité veci som sama

1. nov 2025

Ahojte, mám priateľa, ale nebývame spolu. Sme už vo veku, že deti neplánujeme. On býva doma so svojou staršou mamou, ktorej pomáha. Pred dvomi týždňami ochorel, chytilo ho dutiny a odvtedy som ho nevidela. Je iba doma, nechodí nikde. Domov k nim ma nezavolá. Voláme si 5x za deň, povie mi, že ho bolí hlava, že asi budú musieť dutiny prepichovať. Každý večer niekde vybehne na 5 min - buď do blízkej lekárne, alebo do obchodu niečo kúpiť, keďže mama vonku nechodí. Ani raz mi nepovedal, aby sme sa na tých 5 min videli. Čo je ale horšie, aj mne sa priťažilo, musela som ísť na pohotovosť, nie je mi dobre. Uvidím, kam to bude smerovať a či sa mi vôbec polepší. Volala som mu, cestou z nemocnice, ale on si robí výplach... nedvíhal. Cítim sa veľmi sama. Mám bolesti, nie je mi dobre. Neviem ako ďalej.

Strana
z4
monulka205
2. nov 2025
@a0

Prečo ťa vôbec zaráža, že ti nevenuje dostatok času, keď netvoríte pár? Prečo by mal s tebou kamarát tráviť čas? Prečo sa urážaž na kamaráta, ktorý ti nezdvihne mobil, keď práve niečo robí? Prečo by kamarát mal prejavovať extra veľký záujem o tvoj zdravotný stav? si nejaká pomýlená, nemyslíš?

@a0 lebo sa zamotala vo svojom príbehu, cíti sa trápne za to aký pseudovztah má, tak začala tvrdiť že sú len kamaráti, ktorí spolu spali 2x v živote pod vplyvom, ale nikdy nespí s kamarátmi, ale vlastne on nie je kamarát, je to priateľ, s ktorým už nechce deti a vyžaduje od nej aby mu stále dvíhala telefón ale on jej nedvihne, lebo sa stará o mamu a vyplachuje si dutiny, toto bežne riešim aj ja s mojimi kamošmi aj keď mi je zle a som chorá sa hnevám keď nejdú somnou k doktorovi. Bože aky výmysel 🤣🤣🤣

luccys
2. nov 2025
@monulka205

@a0 lebo sa zamotala vo svojom príbehu, cíti sa trápne za to aký pseudovztah má, tak začala tvrdiť že sú len kamaráti, ktorí spolu spali 2x v živote pod vplyvom, ale nikdy nespí s kamarátmi, ale vlastne on nie je kamarát, je to priateľ, s ktorým už nechce deti a vyžaduje od nej aby mu stále dvíhala telefón ale on jej nedvihne, lebo sa stará o mamu a vyplachuje si dutiny, toto bežne riešim aj ja s mojimi kamošmi aj keď mi je zle a som chorá sa hnevám keď nejdú somnou k doktorovi. Bože aky výmysel 🤣🤣🤣

@monulka205 Cele je to bizarne a trapno-smiesne.

anonym_50f28a
2. nov 2025
@monulka205

@monulka205 Presne tak, úmyselne otočila diskusiu, že majú iba kamarátstvo. Bolo jej trápne, že chlapík o ňu nemá záujem, zrejme s ňou nechce mať nič ani po sexuálnej stránke, nepriťahuje ho. Tak sa vynájde s tým, že sú iba kamaráti. 🙂

Z Diskutujúcich chcela urobiť blbcov, to je všetko. O chvíľu sem dá ďalší výkrik do tmy. Niektoré ženy sú strašne zúfalé, držia sa chlapa, aj keď o ne nemá žiaden záujem, len ich využíva, len aby neboli samé. Sebavedomie v suteréne… takto sa vedome ničiť, rozoberať a analyzovať roky. Ich detstvo muselo byť veľmi smutné.
Tiež takú jednu poznám, zubami nechtami sa drží chlapa a on si z nej robi dobrý deň.

a0
2. nov 2025
@monulka205

@monulka205 ja som pochopila, že to je situationship, preto som to aj napísala, že spať s matkou by bolo divné 😂. Ale rozhodne som ani od bežného frajera nečakala “hýčkanie a opateru”, keď som bola chorá. Od manžela áno, ale frajer 🤦‍♀️. Iba ak inicioval sám.

tim23
2. nov 2025

@anonym_autor veď je chorý, čo od neho chceš? Panebože tieto stíhačky

anonym_a84751
2. nov 2025

Ja neverím, že takto by sa dokázala správať žena, ktorá už bola niekedy vydatá a má aj dieťa. Pripomínaš mi velmi pribeh jednej ženy, ktorá tu písala už pred rokmi, ale ta bola slobodná a ani deti nemala.

anonym_c9e1b7
2. nov 2025
@anonym_a84751

Ja neverím, že takto by sa dokázala správať žena, ktorá už bola niekedy vydatá a má aj dieťa. Pripomínaš mi velmi pribeh jednej ženy, ktorá tu písala už pred rokmi, ale ta bola slobodná a ani deti nemala.

@anonym_a84751 Mozne je vsetko. Lebo napisat si tu dotycna moze vselico. Aka je pravda, vie len ona sama.

anonym_260eda
2. nov 2025
@anonym_a84751

@anonym_a84751 Veď ona tu už píše roky, a áno bola stará dievka/ tak písala/ je mi jej ľúto, asi nemá iné možnosti, tak sa prilepila na toho chlapa.On už jej signalizuje, že o ňu nemá zaujem, no ona stále nechce pochopiť

anonym_a84751
2. nov 2025
@anonym_260eda

@anonym_a84751 Veď ona tu už píše roky, a áno bola stará dievka/ tak písala/ je mi jej ľúto, asi nemá iné možnosti, tak sa prilepila na toho chlapa.On už jej signalizuje, že o ňu nemá zaujem, no ona stále nechce pochopiť

@anonym_260eda Tiež si myslím, že je to ona. Teraz si vymyslela, že bola vydatá a ze ma aj syna.

anonym_c9e1b7
2. nov 2025
@anonym_a84751

@anonym_260eda Tiež si myslím, že je to ona. Teraz si vymyslela, že bola vydatá a ze ma aj syna.

@anonym_a84751 Akurat si to vymyslela blbo, lebo syn ma vraj 18 a planuje rodinu. Jasne🤣

anonym_18eef3
2. nov 2025

@anonym_autor citovo vydieras a upinas sa na neho.Najdi si partnera s ktorým budeš mať normálny vzťah.

anonym_a84751
2. nov 2025
@anonym_c9e1b7

@anonym_a84751 Akurat si to vymyslela blbo, lebo syn ma vraj 18 a planuje rodinu. Jasne🤣

@anonym_c9e1b7 No to je tiež asi haluz

anonym_18eef3
2. nov 2025

@anonym_autor načo by ťa volal k nemu domov, keď je chorý?Asi ste si vaše kamarátstvo obaja predstavovali inak zbytočne sa jeden na druhého fixujete takéto kamarátstva neexistujú.Ty si pravdepodobne ochorela zo psychiky každy čo žije sám je na konci dňa a na všetky problémy sám.Preco nebyvate spolu?Aspoň občas?

Strana
z4