Načo sa ozýva po rozchode?

alexas56
30. júl 2022

Ahojte kočky. Pred rokmi som prežila naozaj ťažký rozchod - rozchod inicioval ex priateľ. Po cca roku som sa z toho ako tak dostala a tu nastal ten zlom moj ex priateľ mi stále písal, občas som aj ja odpísala (ešte stále som z rozchodu bola mimo..) no postupom času som na neho úplne zabudla a teraz ľutujem, že sme sa skôr nerozišli. Prežívam fakt super obdobie, som šťastná, nikoho nemám, ale vyhovuje mi to. Naposledy mi písal asi pred 10 mesiacmi, že mu chýbam a urobil chybu a bla bla...neodpísala som mu ani nato a dnes mi opäť napísal sms, že či sa nestretneme...Ako by ste nato reagovali vy ? Napísať mu, že si neprajem, aby mi už písal a nech si už žije svoj život ? Nerozumiem načo mi píše. Už som naňho zabudla a fakt ho nepotrebujem mať v živote. Alebo len neodpísať ?

hipuska
30. júl 2022

@alexas56 každé odpísanie bude viesť k ďalšej diskusii. Ja by som si ho blokla.

darijja
30. júl 2022

@alexas56 neodpisat

loginexistuje
30. júl 2022

Zablokovat

ms_green
30. júl 2022

Píše ti veľmi pravdepodobne preto, že jeho nová známosť mu dala košom.. To je v celku bežné. Ideálne vôbec neodpisovať. Ak mu nedôjde, že nemáš záujem, tak mu napísať, že si neželáš aby ťa kontaktoval a rovno bloknúť.

ropucha6
30. júl 2022

@alexas56 pre tvoje dobro, blokni ho.

zlostitko
30. júl 2022

@alexas56 ja by som mu napisala presne to co tu, ze si stastna a ze lutujes ze ste sa skor nerozisli a ze ho uz nechces vo svojom zivote, nech presne vie nacom je.

patus_2
30. júl 2022

@alexas56 ja by som ho asi úplne ignorovala, poprípade aj zablokovala. Aby v nejakej slabej chvíli si sa znova nenamotala.

mirkava
30. júl 2022

@alexas56 stalo sa mi to, najlepšie je neodpisovat.

alexas56
autor
30. júl 2022

ďakujem kočky, tak ho bloknem..mňa to fakt otravuje, lezie mi to na nervy, že si raz za čas zmyslí a napíše mi, neviem čo od toho očakáva..našťastie som stým fakt vyrovnaná, inak by ma to len trápilo

au1994
30. júl 2022

@alexas56 ja som takto bývalého blokla. Postupom času som si uvedomila, aký to bol manipulátor, čomu všetkému ma vystavil, aká som sama bola hlúpa, že som to tolerovala a nemala som už absolútne záujem s ním o čokomkoľvek diskutovať a už vôbec nie o tom, ako by sa on chcel vrátiť späť, keď mne sa to hnusilo. Nemala som záujem s ním rozvíjať diskusie o nás, o tom, prečo s ním už viac nechcem byť v kontakte, tak som ho blokla. Postupne všade, lebo mi začal vypisovať a robiť dramatické scény aj na iných sociálnych sieťach. Nehnevám sa naňho, neprajem mu nič zlé, ale skrátka ho už nechcem mať vo svojom živote. Keď sa so mnou rozchádzal on, spôsobom, ktorý ma navyše veľmi ponížil a ublížil mi a strúhal frajera, povedala som mu, že raz mu to príde ľúto, bude sa chcieť vrátiť späť, ale mňa už nenájde na tom istom mieste, kde ma nechal (metafora), pretože budem už úplne inde, úplne iný človek. A tak to presne aj bolo.

daniela2202
30. júl 2022

@alexas56 vôbec nereagovať

ndrag
30. júl 2022

Ex ma spomienkovy optimizmus. Najlepsie nereagovat.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darijja
30. júl 2022

@fairyprincess kazdy ta rozplace 😀 tuto zasadu radsej zmen, lebo budea forever alone :D

alexas56
autor
30. júl 2022

@au1994 úplne s tebou do bodky súhlasím. Ja som sa naňho veľmi hnevala, už sa nehnevám, som stým vyrovnaná a neprajem mu nič zlé. Ale ako píšeš, mne sa ten človek zhnusil, nevrátila by som sa k nemu nikdy v živote, na tú bolesť čo mi spôsobil, nikdy nezabudnem a až sa mi čosi robí, keď si pomyslím, že by sme mali byť spolu

aurorastone
30. júl 2022

Neodpisovat, mne sa tak ozval po 2 rokoch a mailom kedze zjavne to bol jediny kontakt ktory mu ostal na mna, no skoro mi zabehlo ked som to citala a samozrejme ignor z mojej strany

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrykonik1237
31. júl 2022

Nestaň sa jeho "medzistanicou". Rozmýšľaš dobre. Zaslúžiš si niečo iné!

akinom0077
7. aug 2022

@alexas56 ako by som reagovala? tak ako by som citila ! ak by ma srdce tahalo za nim isla by som