Náhodná známosť - mám v tom pokračovať?
Baby,mám zvláštny pocit...aj sa hanbím aj všetko dokopy...no neviem sa v svojich pocitoch zorientovať...dajte názory...pred časom som v meste stretla muza,s ktorým sme sa pred cca 5 rokmi nezáväzne stretávali na sex...potom sme neboli v kontakte tých 5 rokov...tak sme chvíľu na ulici pokecali ako sa komu darí a tak,vyzvedal či som sama a ja od neho tiež...ešte stále som tam cítila iskru...obaja sme sami,ja krátko po rozchode,tak som ho včera kontaktovala cez net,len som ho chcela pozdraviť a začali sme komunikovat a išlo to celý den..nakoniec ma pozval k sebe,že môžme pokecať osobné,že sme sa roky nevideli tak som šla a bolo super...pokecali sme,dobre mi to padlo,ale skončilo sa to tak ako skončilo...v posteli...bolo to super...no cítim sa divne..rozlúčili sme sa tiež veľmi milo,objal ma ,pusa všetko,vraj sa mám ozvať že bude rad,že to necháva na mna...nemám od toho žiadne očakávania,ale uvažujem,že si ho chcem na občasné stretko ponechat
tak nemas co riesit 🙂 veselo k muzovi 😀 dobre spodne pradlo, vino, nechaj si uvarit veceru, uzi si dobru spolocnost, skvely sex a rano odkracaj kam sa ti zapaci 😅
@kittykat22 skôr riešim to,či mám nadviazať nejaký kontakt aj v mimo dní keď sa vidíme,alebo len vtedy keď budem chcieť byť s nim
Tak nerieš, veď nikomu neublizujes, máš v sebe ujasnene, že nechceš vážny vzťah, dalsie deti, hľadáš zrejme len priateľstvo.. keď si s ním rozumieš, treba k nemu byť úprimná.. riziko je však v tom, že jeden z vás moze časom zacat cítiť nieco viac a druhý nie.. ale rizika sú v každom vzťahu.
tak to je na tebe co chces, a samozrejme ako sa k tomu potom postavi on. Mne pride ze ho mas plnu hlavu po prvej noci 😅 viz tato diskusia. A si ista, ze pre neho nemas slabost? 🙂 Ved mozes mu napisat, ze to bolo fajn, ze si rada ze si ho videla, a uvidis co bude. Nechaj tomu volny pribeh - byt mila a ist na veceru, do divadla nikoho nezabije. Moze to byt dobre priatelstvo s benefitom, a kto vie ... co bude dalej 🙂
No a prosim ta, ak si spomenies v buducnosti, tak nam potom aj napis ako to dopadlo. Celkom zaujimava tema.
@jana_eyre_2 moze to tak byt, netvrdim ze nie, ale nikto sa na to nemoze spoliehat, ani v kutiku srdca... vztahy su rozne, ale pocitat, ze ved cez porozumenie v sexe sa dopracujem aj k laske a srdcu sa neda...
@kittykat22 asi mám pre neho slabosť v tom zmysle,že to takto klaplo...po rokoch...a že ani nezaváhal a chcel ma vidieť...a po mojom predošlom "boji" s bývalým a jeho kadejakými mánickami,ktoré som trpko tolerovala som sa zrazu bavila s mužom,ktorý je fakt normálny,nerieši ženy,v sexe nemá úchylky a je praobycajne normálny...fakt balzam na dušu to stretko s ním...tak áno,mám ho v hlave,no zaľúbená určite nie som...len mi proste sadol a viac ako pred tými rokmi oveľa viac...akoby dozrel
ak ide Vam obom len o sex tak na konverzacie typu "Aky si mal dnik" zabudni.
O tom sa mozete rozpravat pred alebo po sexe. Napis mu len ked chces sex nemas 20 a nemusis mat ziadne vycitky. Ci sa bude ozyvat aj on neries, ty si uspokoj svoje potreby.
to, ze mas po styridsiatke a dospele dieta a vztah nehladas, si mohla napisat uz na zaciatku. Dostala by si relevantnejsie odpovede hned a nemusela si citat prispevky o povesti...
Ja osobne v tvojom pripade by som sa ozvala aj za inym ucelom. Napriklad kino a potom by sa uvidelo. Urcite by som sa neozyvala chlapovi len za ucelom sexu. Obcas by som ho vytiahla niekam von😇
@0silvia0 tu ale nepíšeme o nejakom spoliehani sa na nieco, ale že sa môže stať čokoľvek.. tak ako sa môže stat, že s mužom čo si sľúbis lásku až za hrob sa rozides.. ide o to byť k sebe a druhemu úprimný..
tak to mas super 🙂 takeho muza nie je lahke najst. Ja by som ti poradila nechat to ist ako to ide, ak budes mat zaujem o stretnutie aj pomimo, tak mu to povedz. Podla toho co pises, je to normalny muz s ktorym sa bude dat dohodnut, porozpravat, povedat si, co a ako. Ach a uzivaj si 🎉 Ja idem upratat veci po manzelovi a upratovat hracky po dietati (a ticho ti zavidiet 😅)
Inak ja keď som mala takýto vzťah, bola som podstatne mladšia.. boli sme ako najlepší priatelia, trávili sme spolu každú voľnú chvilu a nie len sexom.. len sme proste vedeli, že spolu nechodíme, normálne sme spolu telefonovali, písali, rozoberali problémy a v skutočnom probléme (keď mi zomrela mama) pri mne pevne stal, viac ako dlhorocne kamarátky.. neskôr som sa do neho zamilovala, úprimne som mu to povedala a to bol potom koniec, lebo ma nechcel trápiť, keď to cítil inak.. vpodstate štandardný vzťah..
@jana_eyre_2 toto mi prosím ťa vysvetli....ako všetko chápem,len ten sex mi do toho nesedí...buď s niekým som a sexujem a rozoberáme všetko...alebo len kamarátsky rozoberam vsetko,ale nesexujem...alebo len sexujem a nič neriesim...nejako sa mi to bije
Co tak to neriesit...proste urob tak ako chces aby si sa citila dobre. Niekedy treba nechat veci len tak plynut a oni sa vyriesia same 😄😄.
@jana_eyre_2 vzdy sa moze stat cokolvek, len ja som dusou romantik a preto to vnimam tak nejako inak. Nikdy som pragmatik nebola a ani nebudem. Pre mna je ta laska v srdci dolezitejsia ako uspokojovanie telesnych potrieb. Niekto to ma zasa opacne a je to asi v poriadku, preto ma na tieto veci kazdy iny uhol pohladu.
Jednoducho sme neboli pár ale kamarati s vyhodami.. (obaja introverti, nemali sme veľa blízkych priateľov)
Myslím, že nie sú žiadne všeobecné pravidlá ktoré by sa mali dodržovať.. ako si to nastavíte tak to bude.. proste budte k sebe obaja úprimní a opýtaj sa ho aj ty ako si to jeho "ozvi sa" predstavuje a povedz aj ty jemu ako si to predstavuješ - najskôr si to však vsebe musíš ujasniť (resp.podla toho čo pises, už v tom máš pre seba jasno)..
ja som mala len jedného blizkeho mužského kamaráta v živote bez sexu a ten je teraz môj manžel (teda takého ako píšeš, že sme rozoberali veci bez sexu, to sa po rokoch zmenilo)😅 ja som zase nikdy nebola romantička a zamilovam sa veľmi ťažko..
Podľa mňa je to takto divné .. ja by som nedokázala mať niekoho len tak na sex .. buď vzťah s ktorým počítam do budúcna alebo len kamarát .. z toho nikdy nič dobré nevzíde
Ja mam iba jednú otazku na anonyma nebojíš sa pohlavných chorôb?Nič o nom nevieš s kým bol či je naozaj sám.
Nic na tom zle nie je.. je to priatel s vyhodamy.. ak je medzi vami pritazlivost a klape to v posteli tak preco nie? Aspon do casu kym si niekoho najdes ,; a mozno sa zamiluje do teba on a bude. Neriesila by som to a nemas preco mat vycitky ved nie si vydava a nikoho nepodvadzas
a zasa ta svrbela len šuška,či bolo tam aj niečo ine?
Normálne a keď to je prijemne pre oboch tak super 🙂
Na to, že máš 40 si ešte naivná. Nevidíš chlapa 5 rokov a uveríš mu, že mal len jeden vzťah za tých 5 rokov. Ha, ha, ha. Si veľmi dôverčivá, alebo ospravedlňuješ sa sama pred sebou, že ti nič od neho nehrozí, lebo nestriedal baby.
Už keď si ho kontaktovala cez internet vedel, prečo to robíš, preto ťa pozval k sebe. Vy ste vlastne pokračovali tam, kde ste pred 5 rokmi skončili. Tým, že si k nemu došla, si len vlastne potvrdila, že ti ide len o to, čo pred tými 5. rokmi, že si sa za 5 rokov vôbec nezmenila. Takže nechápem, aké rady tu chceš počuť. Už si sa aj sama rozhodla, píšeš to v poslednej vete, že si ho chceš na občasné stretko ponechať. Takže na telefón sex podľa potreby. nie je čo riešiť. 😉
Mat kamarata na sex vobec nie je zle 🙂 Ozvat sa mozes aj mimo toho, ako by mal den skoncit sexom. Mozete byt kamarati a ked sa to zvrhne, tak sa to predsa bude pacit obom. 🙂 Urcite sa necit nijak zle, ze je to kamaratat na to. Len si stanovte hranice uz teraz v zaciatkoch, co od vasho “vztahu” ocakavate, potom sa vam bude kamaratit ;) jednoduchsie.
Kamaratstvo s benefitmi je na jednej strane super- no na druhej uplna hovadina: na zaciatku obaja chcete len sex no casom sa s velkou pravdepodobnostou jeden zalubi a bude trpiet. Nikto ti nezaruci ze sa nezalubis- mala som takyto vztah.....chlapy nemaju problem so sexom bez lasky- citu . drzim palce
Však sa riad vnútorným pocitom. Prináša ti to príjemné pocity - áno, nie- nie. Žiadnu vedu by som z toho nerobila....
Rob to, čo ti vyhovuje. Si v podstate slobodná, bez "záväzkou", tak si uži, čo ti život ponúka. Ja vám obom fandím. Nikoho nepodvádzaš.

@kittykat22 nie...nechcem rodinu,dieťa už mám skoro dospele