Náhodná známosť - mám v tom pokračovať?
Baby,mám zvláštny pocit...aj sa hanbím aj všetko dokopy...no neviem sa v svojich pocitoch zorientovať...dajte názory...pred časom som v meste stretla muza,s ktorým sme sa pred cca 5 rokmi nezáväzne stretávali na sex...potom sme neboli v kontakte tých 5 rokov...tak sme chvíľu na ulici pokecali ako sa komu darí a tak,vyzvedal či som sama a ja od neho tiež...ešte stále som tam cítila iskru...obaja sme sami,ja krátko po rozchode,tak som ho včera kontaktovala cez net,len som ho chcela pozdraviť a začali sme komunikovat a išlo to celý den..nakoniec ma pozval k sebe,že môžme pokecať osobné,že sme sa roky nevideli tak som šla a bolo super...pokecali sme,dobre mi to padlo,ale skončilo sa to tak ako skončilo...v posteli...bolo to super...no cítim sa divne..rozlúčili sme sa tiež veľmi milo,objal ma ,pusa všetko,vraj sa mám ozvať že bude rad,že to necháva na mna...nemám od toho žiadne očakávania,ale uvažujem,že si ho chcem na občasné stretko ponechat

@mihula myslíš mňa? Jasné,že tam bolo aj niečo iné...keď sme sa stretli v tom meste po rokoch, som nadobudla taký zvláštny pocit,že asi to neni celkom náhoda...neviem...a s ním je o čom pokecať,o to mi išlo hlavne...normálne ľudsky...