icon

Nainštaloval môj muž kamery do bytu?

27. nov 2025

Moj muz je na sluzobke a stala sa taka zvlastna vec.
Mam kamosa, pozname sa 20rokov o ktorom moj muz vie, dokonca sa aj poznaju.
A bol tu, dnes… vecer som volala s muzom a pytal sa ma ci uz bol na navsteve.
Teraz to iste, ukladam dieta spat o 20:30 a vacsinou zaspi do 10-15min. A o 21hodine mi muz pise stavim sa ze este nespi. A dieta este nespalo, vystrajalo.
Myslite ze nieco tu je? Ci to je len moja paranoja?
Nevyznam sa do tych zariadeni ani neviem na akom principe funguju, ale je mozne aby to od nedele odkedy odisiel malo taku vydrz?
Asi mi len sibe

Strana
z3
macatt
29. nov 2025
@anonym_821b9e

@anonym_68eb63 mobilny internet sa nenazyva len ten, ktory mas v mobile . Zisti si, aby si neosocovala ludi, ze sa nespravne vyjadruju. Len o to ide. Lenze to by si musela pamatat, co pises 😉

@anonym_821b9e ty si zisti čo máš na tých krabičkách veď, netreba mi odporúčať AI aby som ja zisťovala čo máš za krabičky doma, veď je to jedno.. zbytočne v tom vidíš osočovanie a chytila si sa ničoho

anonym_68eb63
29. nov 2025

Anonymne to malo byť🤣☝️

mirka6530
29. nov 2025
@alenka58

by ste sa čudovali koľko ľudí ma doma kamery bez vedomia partnera a taktiež kamery v exteriéri bez vedomia susedov, hoci vedia že je to nelegálne

@alenka58 má. Jeden známy mi vravel že tiež má,ale kôli deťom. Aby vedel keďže robí v zahraničí či jeho žena netyra ich spoločné deti.
Pre istotu.

alenka58
29. nov 2025
@mirka6530

@alenka58 má. Jeden známy mi vravel že tiež má,ale kôli deťom. Aby vedel keďže robí v zahraničí či jeho žena netyra ich spoločné deti.
Pre istotu.

@mirka6530 môj rodinný známy má kamery kvôli manželke ktorá je alkoholička a je doma, teda nepracuje, aby videl kde schováva fľašky

pralinka25
29. nov 2025
@mirka6530

Pre istotu.

@mirka6530 pre boha ziveho. to je tiez tazky psychopat. a absolutne scestna vyhovorka. ked sa boji o deti nech s nimi zije to za prve a za druhe ma za manzelku niekoho o okom si mysli ze tyra ich deti? a este od nich odode? wow. k.k.t

anonym_821b9e
29. nov 2025
@macatt

@anonym_821b9e ty si zisti čo máš na tých krabičkách veď, netreba mi odporúčať AI aby som ja zisťovala čo máš za krabičky doma, veď je to jedno.. zbytočne v tom vidíš osočovanie a chytila si sa ničoho

@macatt ja viem, co mam vo vlastnych krabickach, ved to aj pisem. Ja s pytam, co ma autorka v tej krabicke. Ty si mi napisala, ze mobilny internet je len v mobile. Pravda to nie je, lebo mobilny internet je kazdy, ktory funguje na sim kartu . A prave v takej krabicke mam sim kartu a je to tiez mobilny internet. Preto som ti odporucala opytat sa AI.

macatt
30. nov 2025
@anonym_821b9e

@anonym_040989 načo slúžila inak tá krabička? Lebo my máme dve podobné. Jedná je Ski link, druhá mobilný internet. V oboch sú sim karty.

@anonym_821b9e tu si sa pýtala, tak som ti napísala, že zisti čo je na krabičke, to je celé.. a chytila si sa mobilného internetu a že si mám ja zistiť viac.

anonym_821b9e
30. nov 2025
@macatt

@anonym_821b9e tu si sa pýtala, tak som ti napísala, že zisti čo je na krabičke, to je celé.. a chytila si sa mobilného internetu a že si mám ja zistiť viac.

@macatt s tebou je tažko 🙉

macatt
30. nov 2025
@anonym_821b9e

@macatt s tebou je tažko 🙉

@anonym_821b9e ani nie, keby sme sa pochopili🤣 nebolo to ani osočovanie a aj si pamatám čo píšem, nebolo treba tak reagovať za to, že som napísala, že mobilný internet je v mobile(vačšinou)

mamadievcatiek
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3