Naivita žien: Stavme na sebaúctu a hrdosť
Stále sa tu aj v iných diskusných fórach objavujú témy, buď strašne sa mi páči - chcem ho ALE má ženu a deti. Ako ho zabaliť. Akoze dievčatá vy nemáte sebaúctu a hrdosť ?
Po prvé .. ak má muž zaujem v prvom rade by mal on o ženu prejaviť záujem a nie že žena sa mu vnucuje, posiela správy, zháňa číslo na neho. Pôsobí to lacne. A po druhé už keď viem že ten muž na doma ženu a deti má to byť v tom momente passe. Sme ženy. Hádam nebudeme stavať svoje šťastie na jej nešťastí. Alebo sa lacne núkať chlapovi, ktorý doma spáva so svojou zenou.
Majte hrdosť a sebaúctu. A keď už náhodou ho aj daná žena zlomí, nikdy neopustí svoj domáci komfort. Využije ženu ako matrac. Tak to proste je.
Suhlasim, okrem toho, ze by zena nemohla spravit prvy krok.
Však a čo muž nedá fotku na net s tebou a deťmi verejne a nik by ťa iným zenam fotiť nemusel. Aj by ostatné videli, ze ten chlap nie je single, ma rodinu a deti…
Či chlapovi vyhovuje ukazovať sa ako single, nezadaný, bezdetný?
@katkami123 vidím tu pekne konšpiračné teórie. Ja viem, že ste zvyknuté že býva vždy na vine chlap ale verte že aj ženy poniektoré sú dobré mrchy 🤷🏼♀️
Svoje fotky na internete máme ale nevidím dôvod ukazovať ich verejné, máme ich v profile zamknuté len pre priateľov .. tak jasné že ak niekto cudzí klikne na profil .. nevidi nič. Vzťah máme normálne verejne. Neprezentuje sa single, nehanbí sa pridať s nami fotku. Sme spolu 15 rokov však celý svet už musí vedieť že sme spolu. Ale to je jedno. Tie ženy vedeli že má rodinu a deti. Ale aj tak, cez to vyhľadávali príležitosti dostať sa s ním do kontaktu. Môjho muža by ste museli poznať. Nie je to typický geroj čo sa mu páči pozornosť žien. Za tie roky ho čo to poznám.
A ako vieš, ze tie zeny majú o neho záujem? To, ze ho pozerali na sociálnych sieťach, čo si neviem ako zistila, že kto ho pozerá, tak to mohla byť len zvedavosť. Stačí menej domýšľať.
Tak ked ten tvoj chlap je v poriadku, tak sa mu moze podhadzovat hocijaka, aj tak ho nezlaka. Neviem preco riesis ine zeny, ked je ten tvoj v absolutnom poriadku. Vsak nic nehrozi, ony sa snazia, on ich odignoruje. Alebo neodignoruje a teba to serie a miesto chlapa hadzes vinu na tie cudzie zeny?
@viestta odignoruje ale proste nechám tu logiku žien. Ako .. ty by si písala chlapovi ktorý má rodinu? Pochybujem prídeš mi ako sebavedomá žena s úrovňou. Proste doslova sa nútiť niekomu kto očividne nemá záujem pretože má doma ženu. Ako ja som s chlapom v pohode ale určite každú jednu by nahnevalo a zamysleli sa nad IQ tej ženy a vlastne tu tiež veľa krát čítam o tom, preto je to smerované aj sem. Aj včera som čítala príspevok že sa dotyčnej páči kolega a že či mu má napísať ale má ženu a deti. Podľa mňa toto nie je OK.
Ja do hlav vsetkych zien nevidim. Ale v kazdom pripade by ma cudzie zeny a ich myslienkove pochody netrapili ani v tomto pripade. Ak je tvoj chlap v poriadku, tak zbytocne deries klavesnicu. Ak v poriadku nie je, tak tvoje riadky su aj tak zybtocne, on si nejaku najde bez ohladu na to ci sa mu ponuka alebo nie.
No a tej vcerajsej si mala napisat to cim si zacala, tam by to bolo adresne, aj ked pochybujem, ze by to bolo aj ucinne.
Kolko krat zena ani nevie ze ten muz je zenaty. Akosi jej to zabude spomenut
@jania023
@viestta chápete to z opačného konca. Nevadí. Môj muž nechce, ignoruje, nemá záujem .. mňa skôr uráža a nechápem myšlienky žien, keď vedia že ten chlap má rodinu ale aj tak skúšajú. Tomu nechápem. Ja viem že keď chlap nechce tak nič nebude. Ja nechápem tie ženy .. tu vôbec nejde v diskusii o chlapa ale o ženy.
No vidis a my zase nechapeme zeny ako si ty.
Proste neriesim co sa ma netyka. To ma aky vyznam polemizovat? Ak raz chlap nechce tak sa moze pred nim aj donaha vyzliest a aj tak nic nebude. Ale chlapy maju zalubu zhadzovat vinu na zeny, typu ona ma zviedla. Co je nesvojpravny ci co? Ved nasilu ju nedrel ci?
Co ta moze urazat na myslienkach inych zien? Narusuju tvoj osobny komfort? Ak nie, tak sa na to vykasli Staraj sa o seba.
(nie nenusis vsetko chapat, zivot je v tom carovny, ze niektore veci su pre nas zahadou)
A to mas odkial te tvoj muz sa za inou suknou neobzrie? Lebo ti to povedal hej? 99% zien da sa svojho muza ruku do ohna a z toho sa mozno 90% zien moze popalit.
Nevernik ostane nevernikom a je len otazka casu kedy nato manzelka pride
@jania023 a ja som nepovedala že sa nepozrie. To s kadiaľ máš? Vsak nech sa pozrie, pozriem sa aj ja na pekného chlapa. Na tom nie je nič zle. Ako nechcem byť sprostá ale asi musíš byť v živote veľmi mužom sklamaná. Všetci sme ľudia a tak ako chybuju muži, chybuju aj ženy. Žiaľ. Aj ženy podvádzajú, aj ženy zvádzajú, aj ženy rozvíjajú účelovo rodiny .. ako aj muži odídu za milenkami , podvádzajú a klamú. Je to o človeku a nie o pohlaví.
Som veeelmi sklamana uz teda od roku 2001 cize presnych 22 rokov
Ale dam vediet muzovy ze uz by sa teda patrilo ma « sklamat »
To pozeranie bolo myslene ze ze nechce a ignoruje ale kazdy si z toho vezme co mu vyhovuje. Kde mas istotu ze nechce? Akoze nemyslim to v zlom len nechapem kde beries tu istotu
Podla tvojho prispevku su iba zeny tie zle a muzi su obetmi. Ved citaj, kde si pisala ze teda mozno aj muz by chcel nieco. Rozdiel medzi muzmi a zenamy je ze zena ma potrebu o tom pisat ci hovorit. Muz to urobi a nema potrebu to pisat na forum ci dobre urobil
@jania023 to ma mrzí. Neviem, človek nemá istotu v ničom dnes. Čo platí dnes zajtra nemusí. Nie som nejaká žiarlivka, nevadí mi keď sa pozrie na inú ženu, vsak aj ja sa pozriem na pekného chlapa, sme ľudia. Skôr nechápem ženy ale samozrejme aj mužov keď vedia že má doma rodinu a daného človeka zvádzajú a nevadí im že môžu rozbiť rodinu. Ja viem, že je to o človeku, že keď nechce môže sa postaviť aj na hlavu ale napríklad ja by som nevedela žiť s pocitom že vďaka mne, som napríklad zobrala otca malým deťom a že tá žena sa trápi. Neviem ale ako vravím že to človeku. Asi riešim zbytočnosti. Bolo to vždy.
@jania023 áno máš pravdu. Je to ako píšeš
Autorka, konecne pochop, ze nemusis vsetko chapat... Nemusis chapat ani myslienkove pochody tych zien
@viestta viem. Ja som taká povaha. Všetko analyzujem a nad všetkým príliš premýšľam. Niekedy to je na škodu.
Nauc sa strikovat, pri pocitani vzorky nebudes mat na uvahy o nesmrtelnosti chrusta
Nikto si nemoze budovat stastie na nestasti inych cize nech si ho teda necha a karma sa uz o nich postara
Vsetko zle je na nieco dobre
Len ti dam radu, neries co ta nepali lebo aj tak s tym nic neurobis a len zbitocne s toho depky dostanes
@jania023 čo to bude? 😁

autorka, ak vieš, o koho sa jedná, tento status napíš jej, aby vedela