icon

Namotala som sa na niekoho, kto má otvorený vzťah

4. feb 2026

Takže pred par mesiacmi mi začal pisat šarmantný herec ,nebudem teraz spominat ze ktorý je zo zahraničia . Začali sme si pisat na instagrame a hned to zacalo mat rychly spad ja som prisla do zahranicia spali sme spolu robili vsetko co milujem perverzne veci bdsm proste ja som za vsetko . Chcel aby som ho volala tatinko a za vsetko zadakovala tak aj bolo . Boli tam aj nechutne veci ktore sa jemu pacia aj mne proste sme ako keby pre seba stvoreny , ta vasen ,energia a chemia . Ja som mu doniesla Merci a on kupil pringles chipsy . Bol so mnou par hodin v apartmane pretoze doma zije s mamou a so psom (ma 33 rokov ) ,nema vodicak ale ano je herec hral v 5tich filmoch a aj byvaly rapper . Výška 195 chodi do fitka tmavooky tmave vlasy vsetko top a ja som sa namotala na jeho sladke reči , ako pride na Svk čoskoro ako nabuduce pojdeme na veceru , si dokonala ,mudra,inteligentna,nezna,dobra bla bla posielal mi aj svoje nahe fotky . No a teraz k veci odkedy som na Svk napise mi jeden krat za 2 dni potom zas ja jemu . Ked mi je zle mam migrenu napisal mi mohla by si aj po mne vracat, vsetko by som ocistil masiroval ta atd . Dnes pozeram jeho sledovatelov co stale pridava nove dievcata a kliknem na jednu ženu , žena ma 43 rokov a je sním 9 rokov !!!! Ja som zostala v šoku a ziju spolu 😞 Ona je novinarka ,dohodli sa ze nebudu mat deti ona nechce a on tiez vlastne nechce . A citam na googli ze maju otvoreny vztah ktory vela ludi nechape 😞 A ja teraz neviem ako mam reagovat co mam spravit? On vie ze som sa zalubila toto je ako zly sen ,sama tomu nemozem uverit. Ona hovori moj partner nikde neuvadza jeho meno ani on ze je oficialne vo vztahu ale pritom su maju fotky ako su stastny spolu .. Toto neni fer preco mi to nepovedal

Strana
z2
anonym_8b953c
4. feb 2026

Ja som mu doniesla Merci a on kupil pringles chipsy 😂😂😂 perfektný detail, ktorý výborne dotvoril obraz a rozhodne zvýšil uveriteľnosť

enmery
4. feb 2026

Nesiem stoličky pre všetkých, ktorí sa prišli do tejto diskusie zabaviť🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑.

ariannazara
4. feb 2026

A teraz tu o cervenej ciapocke

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
4. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Príď sem toto isté napísať v nedeľu poobede, nie uprostred pracovného týždňa o 22 večer. To máš urobiť, vopred ďakujeme😂

wolf_
4. feb 2026

Tak čo no, bye bye herec, a nájsť nového daddyho, hoci možno menej známeho 😁

anonym_de6e58
4. feb 2026

@anonym_autor 🚨🚨🚨TROLLLLL🚨🚨🚨

janinah
4. feb 2026

Kdyby hloupost nadnášela...tak nam tu niekto lieta ako holubička.
Nekupuj merci,ale googli take veci ako sexom prenosné choroby...

autor
4. feb 2026
@janinah

Kdyby hloupost nadnášela...tak nam tu niekto lieta ako holubička.
Nekupuj merci,ale googli take veci ako sexom prenosné choroby...

@janinah mal kondomy

minenkaa
4. feb 2026

@anonym_autor ake nechutne veci,kakanie do úst cikanie do analu ,mňaaaaam

loyda
4. feb 2026

🍿🍿🍿🍿🍹🍹🍹🍹 ženy, už som tu a nesiem občerstvenie 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
4. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ale píš ,teraz večer uplne ideálny čas,píš slusne a nik ta neblokne

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
4. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

Po čom ,musíš viac rozpísať
@anonym_autor

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_e00d26
4. feb 2026
@minenkaa

Po čom ,musíš viac rozpísať
@anonym_autor

@minenkaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_e00d26
4. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor daj tu jeho nick na IG a všetky mu napíšeme, aký je zlý a nevdacny, hlavne, že Merci zožral určite!

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
4. feb 2026
@anonym_e00d26

@anonym_autor daj tu jeho nick na IG a všetky mu napíšeme, aký je zlý a nevdacny, hlavne, že Merci zožral určite!

@anonym_e00d26 dobre píšeš
@anonym_autor dobre ti radi

autor
4. feb 2026
@minenkaa

@anonym_e00d26 dobre píšeš
@anonym_autor dobre ti radi

@minenkaa 😞

anonym_de6e58
4. feb 2026

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 @admin je toto vazne treba? 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
4. feb 2026

chlap ktory nema vodicak? vazne? herec? bez vodicaku? pringles? boze toto nie je ani na paperback. a teba zerie otvoreny vztah? preco. vies co je otovreny vztah? s tym sa predsa pocitamze si kazdy riesi aj inde. preto je otvoreny. co riesis. co si cakala? svadobne zvony? to by ti nekupil pringles ale rafaelo

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2