Napísali by ste mužovej milenke?
A čo by ste napísali ?
Určite by som sa nestrápňovala.. riešila by som to len s mužom …
Nie , hlavne ten pan , by už nebol môj muž , čiže by som s nimi nemala o com
Áno, určite. Že nech nechá môjho nesvojprávneho chrobáčika tak, lebo miluje iba mňa a ona ho odlákala preč a navyše ho aj znasilňuje… chúďatko moje
Nie. Neponizila by som sa takym sposobom.
Napísala ale maximálne tak to nech nechce toľko sexocat lebo mu doktor nestíha predpisovať viagru..a nech mi dá adresu kde jej môžem nosiť osrate trenky
@anonym_8ad621 stačilo by keby si pánovi tie osraté trenky prestala prať ty 😏
určite nie. načo?
Na co by som jej pisala????
@anonym_autor nie, nikdy by som sa k tomu neznizila. Prečo by som mala písať milenke? Aký by to malo zmysel? Ona mi nic neslubovala. Riešila by som to s manželom, vlastne ani s tým nie, už len s pravnikom
Napísala ale maximálne tak to nech nechce toľko sexocat lebo mu doktor nestíha predpisovať viagru..a nech mi dá adresu kde jej môžem nosiť osrate trenky
@anonym_8ad621 úbohé. Maximálne by sa pobavila
@anonym_8ad621 mozno ma milenka bidet a chlap si umyje rit a neoserie trenky😏
@anonym_8ad621 ja neviem ako ty, ale ja mám na trenky práčku
@anonym_autor Nie, nepísala som jej. Napísala ona mne, keď sa rozchádzali "vo veľkom štýle" a ja som bola už pol roka šťastne rozvedená.
@anonym_autor ja som to dodnes neurobila 🙂 a ani jemu som nespravila žiadnu scénu.
@anonym_8ad621 tvoj si série do treniek?
Áno,napisala som, že je smutné, keď ženy nevedia držať spolu a lezú do cudzej kapusty len za to, že sú neschopne nájsť slobodného
Písať by som jej nepísala. Skôr by som jej poslala špinavé ponozky a trenky, že kľudne môže pridať ruku k dielu, keď už sa neželane vtrepala niekomu do RODINY. A pekne ironickým tónom.
Áno,napisala som, že je smutné, keď ženy nevedia držať spolu a lezú do cudzej kapusty len za to, že sú neschopne nájsť slobodného
@anonym_97cedf a tvoj chudáčik jej na to skočil
Písať by som jej nepísala. Skôr by som jej poslala špinavé ponozky a trenky, že kľudne môže pridať ruku k dielu, keď už sa neželane vtrepala niekomu do RODINY. A pekne ironickým tónom.
@anonym_c7bd64 neželané z tvojej strany. Zo strany chlapa zelane, veď mu neskočila na vtáka, lebo to len ona chcela.
@anonym_97cedf a co si od toho slubujes? Neschvalujem to v žiadnom prípade, ale nerobila by som zo seba chuderu. Tvoj muž by hádam vedel, ze je ženatý, či?
@anonym_97cedf a ten tvoj akože čo ?
A vôbec nechápem čo máte s tými osratymi trenkami stále . To musíte mat pekne prasatá doma 🤣
@anonym_97cedf a co si od toho slubujes? Neschvalujem to v žiadnom prípade, ale nerobila by som zo seba chuderu. Tvoj muž by hádam vedel, ze je ženatý, či?
@anonym_b5f0dd nič, prečo by som nemohla jej povedať svoj názor
@anonym_autor nie, co by som s nou mala riesit? Ona mi vernost neslubovala, ona nema voci mne ziadne zavazky a nebola by to ona, bola by to ina. Problem nie je milenka, ale manzel, a treba vzdy riesit problem samotny, nie dosledky.
@anonym_97cedf a ten tvoj akože čo ?
A vôbec nechápem čo máte s tými osratymi trenkami stále . To musíte mat pekne prasatá doma 🤣
@lenka.25 ten už je ex
@anonym_47a604 a čo ti napísala? 😲
Ona je tiež vydatá a má deti
@anonym_b5f0dd nič, prečo by som nemohla jej povedať svoj názor
@anonym_97cedf ale mohla, milenka by sa možno dobre pobavila. Ty si myslíš, že ona nevie, že to, čo robí nie je to najspravnejsie? Zjavne jej to je fuk, tak, ako by jej bolo fuk, čo jej píšeš. Ak niečo robím, tak za nejakým účelom, toto by zmysel nemalo žiadny. Alebo si myslíš, že by sa ti začala ospravedlňovať a vztah s mužom ukončila?
Ona je tiež vydatá a má deti
@anonym_autor tak ju natri tomu jej 🤷
@anonym_autor tak ju natri tomu jej 🤷
@anonym_8ad621 na neho neviem kontakt mám len jej číslo čo som stihla si odfotiť z whatsappu iné nemám nič. Ani jej meno neviem teda meno áno ale priezvisko nie.

nie