icon

Napísali by ste švagrinej?

26. jún 2023

Baby (ja som ta z témy, ako to svokrovcom diplomaticky vysvetliť,) za dva dni ideme na dovolenku,letecky , už všetko pobalene, dohodnuté..po rokoch sa neskutočne tešíme , avšak ešte váham , napísali by ste švagrinej ,že nechcete aby počas vašej neprítomnosti k vám chodili?.vzhľadom na to ,že si myslím ,že aby to teda mali aj od nás , že nechceme ? Nakoľko má aj tak nahnevali , keďže dcéra mala pred týždňom oslavu a neprišli ,hoci boli pozvaný mesiac , načo by chodili k nám ,keď sme není dom..
Nejak cítim ,že ešte jej by som chcela napísať ,že si to nezelame.
Ako jej to mám na rovinu napisat? Alebo to zabaliť do nejakých pekných blbosti 😄 ? Vzťah máme ako na hojdačke, bolo obdobie ,že sme sa dva roky nebavili , ľúbi ma ohovárať po rodine, takže určite aj toto povie všetkým ..

Strana
z4
lucinka12356
29. jún 2023

Aj ho zaplatí? Keď ho objendlaa? 😁

autor
29. jún 2023

@lucinka12356 samozrejme áno zaplatí ho ona

andreatytler
29. jún 2023

Tak to mas teda super svokru.
Ja by som nenechala svokru zaplatit ten hotel. Su to moji psy, moj problem.
Kludne mohla povedat ze my sa necitime na to aby sme sa adekvatne postarali o vasich psov, hladajte si ine riesenie.

mk22
29. jún 2023

@andreatytler hotel zaplatila mama, nie svokra

andreatytler
29. jún 2023

@mk22 Aha... mama, dakujem. Cela rodina sa tu miesa.😀
Aj tak, super mama. Ani mamu by son nenechala to zaplatit.

autor
29. jún 2023

@andreatytler moja mama to berie inak , ona dávame môjmu bratovi 1000ce eur. A taha celú rodinu jeho z problémov , ona povedala že mi to dlží, máme problém , je v jej silách ho riešiť ,tak to spraví, vzhľadom na to,že ja si žijem svoj život a nepotrebujeme nič..aby som sa nemusela prosiť svokrovcom, riešiť so švagrinou , tak to takto porušila..vzhľadom na to že môže

andreatytler
29. jún 2023

Aha, tak to jasne ak ste si to takto vysvetlili. Len ze to podla tych poslednych komentarov vyznelo, ze nech si hotel zaplati mama ked ho objednala.
Urcite to je najlepsie riesenie pre kazdeho.

cacianka
29. jún 2023

Super mama, vyšachuje svokrovcov ale ešte lepšie že trúbu s jej trubkami. Myslím že švagrinej cvakli zuby naprázdno - nebude lašovat ! Top riešenie.
A hlavne - užite si dovolenku 🍀naplno

Strana
z4