Napísali by ste švagrinej?
Baby (ja som ta z témy, ako to svokrovcom diplomaticky vysvetliť,) za dva dni ideme na dovolenku,letecky , už všetko pobalene, dohodnuté..po rokoch sa neskutočne tešíme , avšak ešte váham , napísali by ste švagrinej ,že nechcete aby počas vašej neprítomnosti k vám chodili?.vzhľadom na to ,že si myslím ,že aby to teda mali aj od nás , že nechceme ? Nakoľko má aj tak nahnevali , keďže dcéra mala pred týždňom oslavu a neprišli ,hoci boli pozvaný mesiac , načo by chodili k nám ,keď sme není dom..
Nejak cítim ,že ešte jej by som chcela napísať ,že si to nezelame.
Ako jej to mám na rovinu napisat? Alebo to zabaliť do nejakých pekných blbosti 😄 ? Vzťah máme ako na hojdačke, bolo obdobie ,že sme sa dva roky nebavili , ľúbi ma ohovárať po rodine, takže určite aj toto povie všetkým ..
@andreatytler to už by musel spraviť jej muž naschvál svojmu bratovi,(môjmu mužovi) ,to neviem ,či cez to pôjde..
alebo nech teda napise muz bratovi -skor si to vybavia oni dvaja ako svagrina ked s nou nevychadzas
No to uz ty vies... mne je vsak velmi cudne. Ze maju tu potrebu k vam ist prave vtedy ked tam nie ste. To je vyslovene len na to aby to urobili naschval a nechali decka pobehat po prazdnom dome. Lebo aky iny dovo maju na navstevu? Svokra mozu ist pozriet ked bude doma, ci svokor ostava u vas na cely cas aj spat?
@autorka
Áno, švagrinej povedz, aby k vám deti nepúšťala/nechodila s nimi. Môžeš sa vyhovoriť na to, že psy budú v strese, keď nebudete doma, že sa bojíš, aby na nich nezaútočili. Alebo jej narovinu povedz, že tvoja dcéra plakala, lebo sa bojí, že jej niečo pokazia (keďže naposledy jej zničili obľúbenú hračku) a že dcére si sľúbila, že keď nebudete doma, nikto sa s jej hračkami nebude hrať 🙂
@januska12323 suhlasim s tymto nazorom.
Jaj tak. Tak to povedz svokrovcom, nech ich tam neberú
@poppy22 svokrovci tam spať budú , lebo ich dom majú od ruky a neoplatí sa cestovať 2-3x denne kvôli psom. svokrovci si môžu urobiť predlžený víkend u syna , a vnúčence im tam fakt netreba. celé prázdniny, 31+31/ 24 ich môžu mať na krku, teraz vydržia.
len tá trúba asi ťažko, zvedavá ako 7 Kelišoviek sa tam nad.rbe na just, aby neprítomnej švagrinke prelašovala dom a strčila svoj raťafák všade kde sa len dá (akože bola na wc aj 10x za deň(
Nie, neželám si ich návštevu vo svojom obydlí, a hlavne nikto nezaviera svokrovcov vo svojom dome, ako tu píšu niektoré. Môžu ísť von za bránu a do okolia kedy len chcú, nebudú na reťazi,
@cacianka samozrejme že nezatvarame ich tam , môžu vypadnúť aj na pár hodin, veď aj my chodíme normálne do roboty , len zvýšenú starostlivosť o psov majú , ale neznamená že ich zamkneme v dome a tu musíte zostať ...
Ono keby tie deti boli "normálne" nie je problém , ale to správanie 🤦 naozaj nechápem 🤦
@sono2 svokrovci vedia...ide o to ,čo som už písala ,že oni prídu hoci ich volať nebudú, zato som rozmýšľala napísať jej, jednak ju to naštve a urazí a druhá vec je že bude mať odomna že nechcem aby tam boli v čase našej neprítomnosti
@minka201 inak sa začínam báť čo psy ako , nechcem tam tie deti aj z toho dôvodu, oni sa nevedia k zvieratám chovať, svojho psa terorizovali , ten sa pocikaval keď ich videl ..
Ono naši keď sa oženu..
@heidy222 oni už televízor rozbili , týždeň starý , rodičia mykli plecom , že je to v pohode, je to len televízor..bola som osobne pri Tom tak viem presne aj reakciu aj všetko ..nemajú poistenie
ved ja viem, len som odpovedala na reči "že ich tam zatvoríš, tak im nemôžeš ešz´te aj rozkazovať"
škoda kecov !
Už si napísala ?!
Tvoj muž nech zdvihne mobil, zavola bratovi a povie mu to a nech si to brat vybaví so svojou ženou potom sam a nechodia tam. Bodka. Viac urobiť nemôžeš. Samozrjeme ak nedodrzia prídu deti niečo zničia = kúpia nové také iste, oznámila by som to aj svokrovcom.
@cacianka Tiez si myslim ze to svagrovco robia naschval a tym padom ich nejaky list nezastavi.
Už si to nejako poriešila? 🙂
@andreatytler pokiaľ to aspoň neskúsia, tak sa im tam tá trúba nasáčkuje na 300%. po upozornení sa mooooožmo urazí a nepridu, a ak by predsa, a niečo tam poškodia tak svcokrovci budú ratovať, a aj autorka s mužom sa zariadia so švagrovcami
tvoj muz nech zavola bratovi ze nech tam deti nechodia ked tam nie ste vy kvoli psom ze negarantujes zeby im neublizili a nech mu povie aj napise aspon do sms ze ak tam deti pojdu ty nezodpovedas za pripadne zranenie psom a ak nieco poskodia tak kupia kus za kus nove
Baby na 98% percent idú psy do špičkového hotela za 500 eur, moja mama im zajednala ,nakoľko sa jej celé toto nepáčilo ..
no a mas poriesene a nemusis mat nervy
Sama od seba mi volala ,že toto celé nebude dobre , že o tých psov neverí že bude tak postarané ,na takej úrovni ako keď sme my doma ...
@mamina7070 no môj muž nadšený nie je , vraj moc peňazí
Aj psy môžu mať raz dovolenku😉
@lukbe už tam boli a bolo im tam super 😄
o com bolo toto vlakno??? ked tam uz boli?
@hladamematku pred dvoma rokmi tam boli ,nie teraz , to bolo myslené že ten hotel poznajú 🙈 nie že teraz tam boli
@hladamematku len pre nás bol dráhy teraz ,my sme hotel pre psov na tento rok zamietli, moja mama to vyriešila ..len ešte to treba potvrdiť na 100 percent keďže je to na rýchlo
Ktory je to hotel prosim??

Podla mna ti nic nepomoze. A ked napises, naschval ti pridu a este ta aj ohovoria ta.
Ludia co sa dovalia niekomu do domu ked tam ten clovek nie je, nemaju slusnost a tak tvoj list nic nezmoze. Iba sa tomu zasmeju a naschval pridu a urobia ti bordel.
Nabuduce neziadaj svokrovcov aby chodili strazit. To je jedinne riesenie.