icon

Napísať mu, že viem pravdu?

31. júl 2025

Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.

zuzanita1609
31. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 kiez by. Neprajem nikomu nic zle, ale dufam ze aj tento môj raz ten pocit zazije

@anonym_autor neboj,sám si o to koleduje, keďže sa stretávajú (oba prípady) aj s inými. Iné by bolo,keby ťa nechal a bol sám,ale on provokuje sám,svoju "karmu" 😏

enya00
31. júl 2025
@anonym_autor

Odpoviem hromadné, ano mam problém so sebavedomím, so sebauctou, nedokážem sa len tak ľahko preniest cez takéto veci a z duše nenávidím klamarov. Ja si radšej vypočujem pravdu nech je akákoľvek ale klamstvo ma zrani tisíc krát viac. Neviem, ako keby som potrebovala poslednú bodku a tak budem schopná pohnúť sa dalej. Stále nad tym premýšľam, sledujem jeho profil, sledujem kedy je online, riešim preco sa mi neozve, proste sa trápim. Neviem co s tým, ani ako sa pohnúť dalej. Ja mu fotky nelajkum ani mu nevypisujem. Ale strašne ma zoziera pocit ze on sa cíti ako kráľ ze ako ma dobre osral a nie je za zlého

@anonym_autor nemyslim, ze chces dat za tym bodku..si riadne namotana, sledujes ho na socialnych sietach a zufalo cakas, ci sa ozve…a kedze to neurobil, chces mu napisat, s trapnou vyhovorkou, ako chces, aby to vedel..napisal by ti, ze mal osobne problemy, alebo podobne kecy a ty by si sa zas vznasala na ruzovom oblaciku..nestrapnuj sa, nema o teba zaujem

minenkaa
31. júl 2025

Ja si tiež myslím,že mu je jedno čo si práve ty myslis a jediný kto to cele zbytocne ,ešte raz ,zbytocne riesi ,si ty
To že on klame a teba to serie,je len s len tvoj problém

autor
31. júl 2025
@enya00

@anonym_autor nemyslim, ze chces dat za tym bodku..si riadne namotana, sledujes ho na socialnych sietach a zufalo cakas, ci sa ozve…a kedze to neurobil, chces mu napisat, s trapnou vyhovorkou, ako chces, aby to vedel..napisal by ti, ze mal osobne problemy, alebo podobne kecy a ty by si sa zas vznasala na ruzovom oblaciku..nestrapnuj sa, nema o teba zaujem

@enya00 nie, vôbec. On u mna ako človek skoncil, uz nikdy by som s nim nebola pretože dôvera je preč a bez dôvery ja fungovať neviem. Len chcem aby vedel ze viem pravdu a ze je u mna za chuja. Nech nie je spokojny ze to medzi nami skončilo v pohode

minenkaa
31. júl 2025

Inak sú ľudia čo nepovažujú klamanie za nič zle,ja milujem klamať a ešte v takýchto vzťahoch ,ako ste mali,je to fakt len o zábave

autor
31. júl 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor neboj,sám si o to koleduje, keďže sa stretávajú (oba prípady) aj s inými. Iné by bolo,keby ťa nechal a bol sám,ale on provokuje sám,svoju "karmu" 😏

@zuzanita1609 dufam, ze ta karma naozaj zafunguje pretože on velmi dobre vedel akými vecami som si prešla a ze klamstvo z duše neznášam.

autor
31. júl 2025
@minenkaa

Ja si tiež myslím,že mu je jedno čo si práve ty myslis a jediný kto to cele zbytocne ,ešte raz ,zbytocne riesi ,si ty
To že on klame a teba to serie,je len s len tvoj problém

@minenkaa a co je na tom že chcem aby vedel ze u mna je za k...a? Ze uz nema žiadnu šancu ani len na priateľstvo a ze ked ho stretnem tak mu radšej naplujem do ksichtu nez aby som mu odpovedala na pozdrav?

anonym_28f0c5
31. júl 2025
@anonym_autor

@enya00 nie, vôbec. On u mna ako človek skoncil, uz nikdy by som s nim nebola pretože dôvera je preč a bez dôvery ja fungovať neviem. Len chcem aby vedel ze viem pravdu a ze je u mna za chuja. Nech nie je spokojny ze to medzi nami skončilo v pohode

@anonym_autor tak ked tak velmi chces napis mu. Daj vediet co odpise.
Ro ze mu napises ze je u teba za chuja ho nijak trapit nebude. Pripadne ri napise nejaku inteligentnu vyhovorku.
Pytas sa ci mu mas napisat. Dostala si odpoved ze nie. Ale ty zjavne si rozhodnuta napisat mu. A myslis si ze bude pri rom trpiet.

zuzanita1609
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor radšej sa vykecaj tu,ale s ním sa viac už nezaoberaj, nesleduj ,nechaj. Nič tým nedosiahneš,len sa z teba stane frustrované klbko zlosti, ktoré všade "pluje síru".

autor
31. júl 2025
@minenkaa

Inak sú ľudia čo nepovažujú klamanie za nič zle,ja milujem klamať a ešte v takýchto vzťahoch ,ako ste mali,je to fakt len o zábave

@minenkaa wau, tak to si vazne charakter. Klamstvo je pre mna najväčšia ubohost, najhoršia vec akou môžeš cloveka ponizit.

autor
31. júl 2025
@anonym_28f0c5

@anonym_autor tak ked tak velmi chces napis mu. Daj vediet co odpise.
Ro ze mu napises ze je u teba za chuja ho nijak trapit nebude. Pripadne ri napise nejaku inteligentnu vyhovorku.
Pytas sa ci mu mas napisat. Dostala si odpoved ze nie. Ale ty zjavne si rozhodnuta napisat mu. A myslis si ze bude pri rom trpiet.

@anonym_28f0c5 ja na jeho odpoveď čakať nebudem, ak by som mu to napisala tak by som ho hneď zablokovala vsade pretože mna jeho výhovorky nezaujímajú. Ja od neho odpoveď ani ospravedlnenie nepotrebujem, iba chcem aby vedel ze nie som hlúpa. Akurát sa nechcem strapnit a týmto by som sa asi strapnila. Preto by som chcela napísať niečo inteligentne

autor
31. júl 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor radšej sa vykecaj tu,ale s ním sa viac už nezaoberaj, nesleduj ,nechaj. Nič tým nedosiahneš,len sa z teba stane frustrované klbko zlosti, ktoré všade "pluje síru".

@zuzanita1609 ale ja voči nemu citim veľkú zlosť, priam neskutočnú. Neviem co s tým robiť ani ako sa toho zbaviť

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa a co je na tom že chcem aby vedel ze u mna je za k...a? Ze uz nema žiadnu šancu ani len na priateľstvo a ze ked ho stretnem tak mu radšej naplujem do ksichtu nez aby som mu odpovedala na pozdrav?

@anonym_autor nič na tom neni zle ale je to len a len tvoja zlosť,že nie je rak ako ty chces ,však mu nápis ,jemu to bude aj tak jedno ,on ma svoju pravdu a ty svoju

anonym_28f0c5
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_28f0c5 ja na jeho odpoveď čakať nebudem, ak by som mu to napisala tak by som ho hneď zablokovala vsade pretože mna jeho výhovorky nezaujímajú. Ja od neho odpoveď ani ospravedlnenie nepotrebujem, iba chcem aby vedel ze nie som hlúpa. Akurát sa nechcem strapnit a týmto by som sa asi strapnila. Preto by som chcela napísať niečo inteligentne

@anonym_autor strapnis sa tak ci tak ked mu to napises.

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa wau, tak to si vazne charakter. Klamstvo je pre mna najväčšia ubohost, najhoršia vec akou môžeš cloveka ponizit.

@anonym_autor som charakter ,viem si priznať svoje chyby a aj si ich uvedomujem
Už zas tak nelipni na tej pravde lebo raz stretneš človeka čo ju bude mať tiež a budes veľmi prakvapena, aká je pravda rozdielna
Chlapec sa chcel zabaviť ,urobil to a ide ďalej

fairyy
31. júl 2025

@anonym_autor neexistuje ziadna inteligentna veta, ktoru mu vies napisat ...on ked si cokolvek precita od teba tak to s nim ani nehne je mu to fuk... jedine co sa strapnis...lebo to, ze mu napises len dokazuje, ze ta to trapi... pousmeje sa nadtym ako ta namotal v lepsom pripade

zuzanita1609
31. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 ale ja voči nemu citim veľkú zlosť, priam neskutočnú. Neviem co s tým robiť ani ako sa toho zbaviť

@anonym_autor je to čerstvé a aj chápem,že si nahnevaná,viac by si sa však mala hnevať na seba,že chceš teraz urobiť hlúposť,len pre ranené ego. Každá si tým prešla,teda skoro každá, ktorá si nevzala svojho prvého a nie je s ním doteraz. Rob ako chceš,ale zo zlosti ti to neuberie,naopak, budeš ešte viac mimo. Ja som ti len v dobrom chcela poradiť 😉.

minenkaa
31. júl 2025

Dalsia zbytocne sklamaná lebo sa nesplnili očakávania

minenkaa
31. júl 2025

Jaj takže ty sa hneváš a myslis,že jemu ublížiš lebo už nebudes jeho ani kamarátka?
Jooj ten ma takých na každý prst desať

earlgrey
31. júl 2025

Veď keď mu napíšeš, tak sa nad tým len zasmeje...našiel možno lepšiu, krajšiu, múdrejšiu...ktorá mu jeho klamstvá žerie...ty si mu už dávno ukradnutá...a ukradnutá mu ostaneš aj keď mu napíšeš...zablokovať a ignorovať...prenes sa cez to...v živote ešte zažiješ mnoho sklamaní...

minenkaa
31. júl 2025

Baba moja osprchuj sa ty v studenej vode ,poriadne si zacvič ono ta to prejde
Inak vies o tom,že je to tvoja chyba čo teraz citis a nie jeho

autor
31. júl 2025
@minenkaa

Dalsia zbytocne sklamaná lebo sa nesplnili očakávania

@minenkaa vidím ze tomu vôbec nerozumieš. Ja som človek ktorý ma rad úprimnosť, čestnosť a charakter. Keby mi normálne povedal prepac, ale stretol som inú tak by sme to ukončili v priateľskom duchu. Ano, mrzelo by ma to ale aspoň by v mojich očiach zostal za človeka, ktorý ma charakter. Takto si on mysli, ze ako ma dobre oje..l a ze sa vlastne nic nestalo a môže sa mi časom uplne v pohode ozvať. Lenže ja neznášam ked zo mna niekto robí hlupanu

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa vidím ze tomu vôbec nerozumieš. Ja som človek ktorý ma rad úprimnosť, čestnosť a charakter. Keby mi normálne povedal prepac, ale stretol som inú tak by sme to ukončili v priateľskom duchu. Ano, mrzelo by ma to ale aspoň by v mojich očiach zostal za človeka, ktorý ma charakter. Takto si on mysli, ze ako ma dobre oje..l a ze sa vlastne nic nestalo a môže sa mi časom uplne v pohode ozvať. Lenže ja neznášam ked zo mna niekto robí hlupanu

@anonym_autor hlupanu robis zo seba len a len ty lebo to riešiš a zožieras sa tým

zuzanita1609
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor teraz ju urobíš zo seba sama,keď mu napíšeš.

anonym_28f0c5
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ked tu hlupanu ty zo seba spravis to uz bude v pohode?

anonym_28f0c5
31. júl 2025

Clovek ti chce dobre ale ty si aj tak ides svoje. Chcela si pocut ine odpovede.

bluka2
31. júl 2025

Skor nez na neho sa sustred na seba. Preco si zivot kazit negativnymi myslienkami o veciach, s ktorymi aj tak nic nemozes urobit? Napisanie negatovnej spravy nikdy dobre nic neprinesie, akurat si bude este mysliet o tebe, ze si chudera. No tak si to rozmyslel, stretol inu a nemal gule na nejake “rozlucky”, zrejme/mozno aj myslel vazne, co ti vtedy hovoril. Pocity sa mozu zmenit, co uz.
Venuj energiu do lepsich veci nez sledovani likov. Chod robit nieco, co ti robi radost a toto chod za hlavu

bluka2
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zas bolo by to pekne, keby ti nieco povedal, ale ani ti nic nedlzi nie? Ty si vsetky vztahy ukoncila tak, ze sa to tej druhej strane pacilo?

zuzanita1609
31. júl 2025

Vykecaj sa tu,aj si poplač,aj si kúp boxerské vrece,len sa neponižuj tým,že mu budeš niečo vypisovať,čo má aj tak u prdele. A neklamal ti,len sa odmlčal. Nepovedal ti len dôvod. To klamstvo nie je.

patrissaa
Autor odpoveď zmazal