Napísať mu, že viem pravdu?
Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.
Nepisala by som mu. Na co. Jemu je to uplne ze jedno, ma niekoho ineho, s kym chce travit cas a ty to nie si. Kludne ho zablokuj, kym to urobi on prvy. Nekontaktuj ho, nechaj ho tak.
Nepísala by som mu nič. Ale už dávno by bol všade zablokovaný
Nestala by som už o neho a nepotrebujem aby mo dával like na foto
Nepisala by som mu. Na co. Jemu je to uplne ze jedno, ma niekoho ineho, s kym chce travit cas a ty to nie si. Kludne ho zablokuj, kym to urobi on prvy. Nekontaktuj ho, nechaj ho tak.
@muchotrafka298 neviem, chcem aby vedel ze o jeho klamstve viem a nech si nemyslí ze u mna zostal za pekného
Nepísala by som mu nič. Ale už dávno by bol všade zablokovaný
Nestala by som už o neho a nepotrebujem aby mo dával like na foto
@pribinak štve ma ze si mysli ako dobre ma oklamal a ze ked sa mi ozve tak bude vsetko v pohode
povedz mu to az sa ozve, ak sa neozve kasli na to, inak budes za zufalku
zachovaj si svoju hrdost a proste ho pusti z hlavy ..jemu je uplne jedno co vies ci nie .. skusil nevyslo nasiel lepsiu .. odid zo vztycenou hlaovou ..
@pribinak štve ma ze si mysli ako dobre ma oklamal a ze ked sa mi ozve tak bude vsetko v pohode
@anonym_autor ale prosim Ta. Jemu je to uplne jedno, este sa bude z teba rehotat. Lebo to je dnes bezne. Ze ma rozrobenych viac zien a proste skusa. Jednu si vyberie, ostatne necha v zalohe, ze kedy lepsie nebolo. Na co sa Ti ma ozyvat? Zablokuj ho a bude pokoj. Chces byt za uplnu zufalu chuderu, co mu vypisuje, ako klame? Mas nejaku sebahodnotu dievca.
Jemu je to jedno,čo mu povieš,keď mu povieš. Urobí ešte z teba väčšiu hlupanu. Zablokuj ho skôr ako sa ozve a viac ho nerieš. Prišiel, odišiel. Ďakuj ,že to nebolo 7 rokov.
Ak sa ti začne ozývať povedz mu že vieš že nsmotava inú. Ja like a srdiečka kto mi čo da neriesim
A co dosiahnes tym ze mu to napises? Myslis ze zacne smutit a pojde sa do kostola vyspovedat? Jednoducho si najdi ineho a ignoruj ho. Hadam mas nejaku sebauctu.
Napísala by som mu, či si nezaslúžim vedieť pravdu, že ho nedržím, môže si robiť, čo chce a napriek tomu, že to on nechce ukončiť, ja s takým klamárom končím.
Zablokovať, vymazať, zabudnúť!
Ja uz po skusenostiach nekonfrontujem nikoho kto klame z kamosov, naco, aj tak to poprekrucaju aj ked sa pravda ukazala...Jeho problem, ja sa uz zariadim
A načo by to bolo dobré? ... nakoniec by si bola "stíhačka" a chudera atď. ... vieš to, zablokuj ho, viac ho nerieš.
@anonym_autor ja by som mu.to nepovedala ale ho ani nezablokovala.uplne nic by som nerobila co sa jeho tyka..mozno by som akurat postla fotky kde vidno ze som krasna a stastna bez neho.ale uz by som mu ani neodpisovala ani nic
Ti napisem, co robi moj kolega.Je slobodny, bezdetny, tento rok mal 40. On ma kazdy den rande s inou, cez vikend aj 2-3 za den. Proste sa takto bavi. Ked ho jedna omrzi, tak si zacne s dalsou, ostatne si nechava v zalohe. Toto je v dnesnej dobe normalne. A hlavne, kocky, co je najhorsie, jemu to pride uplne v pohode toto.
Odpoviem hromadné, ano mam problém so sebavedomím, so sebauctou, nedokážem sa len tak ľahko preniest cez takéto veci a z duše nenávidím klamarov. Ja si radšej vypočujem pravdu nech je akákoľvek ale klamstvo ma zrani tisíc krát viac. Neviem, ako keby som potrebovala poslednú bodku a tak budem schopná pohnúť sa dalej. Stále nad tym premýšľam, sledujem jeho profil, sledujem kedy je online, riešim preco sa mi neozve, proste sa trápim. Neviem co s tým, ani ako sa pohnúť dalej. Ja mu fotky nelajkum ani mu nevypisujem. Ale strašne ma zoziera pocit ze on sa cíti ako kráľ ze ako ma dobre osral a nie je za zlého
Ti napisem, co robi moj kolega.Je slobodny, bezdetny, tento rok mal 40. On ma kazdy den rande s inou, cez vikend aj 2-3 za den. Proste sa takto bavi. Ked ho jedna omrzi, tak si zacne s dalsou, ostatne si nechava v zalohe. Toto je v dnesnej dobe normalne. A hlavne, kocky, co je najhorsie, jemu to pride uplne v pohode toto.
@muchotrafka298 tak toto je hrozne, taki muzi su pre mna uplne dno.
@anonym_autor ja by som mu.to nepovedala ale ho ani nezablokovala.uplne nic by som nerobila co sa jeho tyka..mozno by som akurat postla fotky kde vidno ze som krasna a stastna bez neho.ale uz by som mu ani neodpisovala ani nic
@nenne27 to som urobila, každú takú fotku mi olajkuje alebo da na nu srdiecko. Načo to robí ked namotava inú? Vsak nech ma ignoruje uplne ked sa tak rozhodol
@muchotrafka298 mna ani nesokuje to, co robi, ale ze dokaze tolko zien namotat :D tolko mladych schopnych chalanov poznam, co si nemaju ani ako a kde nabalit babu a on to takto vo velkom :D asi niekde online ich zhana, ze? :D
Odpoviem hromadné, ano mam problém so sebavedomím, so sebauctou, nedokážem sa len tak ľahko preniest cez takéto veci a z duše nenávidím klamarov. Ja si radšej vypočujem pravdu nech je akákoľvek ale klamstvo ma zrani tisíc krát viac. Neviem, ako keby som potrebovala poslednú bodku a tak budem schopná pohnúť sa dalej. Stále nad tym premýšľam, sledujem jeho profil, sledujem kedy je online, riešim preco sa mi neozve, proste sa trápim. Neviem co s tým, ani ako sa pohnúť dalej. Ja mu fotky nelajkum ani mu nevypisujem. Ale strašne ma zoziera pocit ze on sa cíti ako kráľ ze ako ma dobre osral a nie je za zlého
@anonym_autor v to pripade sa vyhni online zoznaovaniu -lebo tam je to bezne .. hold si mu prestala vyhovovat zmier sa s tym ... nechcel ta ranit tak sa pomaly vyparuje a nie ze ciha kedy mu to nevyjde aby sa ozval ... ale ty si aj tak rozhodnuta ..tak mu napis ..ale aspon ho neatakuje ale s kludom damy - nieco v zmysle ..prepac,ale ja som sa nenarodila byt niekoho moznost,,,ja si zasluzim byt priorita.. nebudem sa zahadzovat a cakat ked mam moznosti ...
@muchotrafka298 a nakoniec natrafí na takú, ktorá mu "zoberie dych,vietor z jeho prelietavych krídel" a kopne ho do zadku v mene všetkých, ktorým ublížil,ubližuje. Volajme to karma,či božie mlyny,ale príde to skôr či neskôr.
@anonym_autor on sa neciti ako kral...jemu je to len jedno. Namotava inu a to ho teraz zaujima. Si ho zablokuj, vymaz, ignoruj.
@anonym_autor Načo a o čom sa s ním chceš ešte vlastne baviť ? Ignorujem, hotovo.
@anonym_autor lebo si ta udrzuje keby to nevyslo s inymi...blbec
@nenne27 ano viem, ale chcem aby vedel ze u mna skoncil a ze ho mam za chuja
@muchotrafka298 a nakoniec natrafí na takú, ktorá mu "zoberie dych,vietor z jeho prelietavych krídel" a kopne ho do zadku v mene všetkých, ktorým ublížil,ubližuje. Volajme to karma,či božie mlyny,ale príde to skôr či neskôr.
@zuzanita1609 kiez by. Neprajem nikomu nic zle, ale dufam ze aj tento môj raz ten pocit zazije
@anonym_autor Kasli nanho, podvadzal by ta.
@anonym_autor Ale on ti nesluboval vernost ani vecnu lasku. Na kieho oneho mu chodis pozerat profil? Ty si normalne psycho. Daj mu pokoj.

podla mna to je uplne jedno ci mu tu pravdu povies alebo nie, chlapovi teda to je jedno...