Napísať mu, že viem pravdu?
Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.
A spala si s ním?
@minenkaa aha, takže on ma svojimi pocitmi mohol obtazovat ked mal tazke obdobie ale ja už jeho obtazovat nemôžem
@anonym_autor Úplne ťa chápem a máš plné právo cítiť sa sklamaná a ponížená.. žiadna normálna žena by to nebrala ľahostajne, hlavne, ak niekto odíde bez vysvetlenia. Ale vieš čo? Ty si už teraz vyhrala, tým, že mu nenapíšeš. Tým, že sa k tomu postavíš so sebaúctou, aj keď to bolí. A ak sa niekedy ozve, pokojne mu to povedz, ale nie preto, že čakáš, čo bude. Len ak to budeš cítiť ako bodku, nie ako šancu. Ale hlavne mu to nepíš sama od seba.. nezaslúži si tvoj návrat, len tvoj kľudný nezáujem. Ticho je niekedy najhlasnejšia odpoveď.
@minenkaa tiež posielam ❤️❤️❤️ (ale len kvôli trpezlivosti) 😁
@zuzanita1609 takže ma nemiluješ ,napriek tým srdiečkam, čo ja teraz budem zmätená robiť,srdcia znamenajú lásku
NAPÍŠEM TI DLHU SPRÁVU O SVOJOM SKLAMANÍ
@anonym_autor
ale pravdaže ťa ošuškal, veď 2 mesiace naňho čakáš 🤣 a sleduješ
tiež posielam ♥️ a nemilujem ich🫣🥹
@mondolina a aj tebe ❤️❤️❤️, srdiečok nie je nikdy dosť 😊.
@anonym_autor Úplne ťa chápem a máš plné právo cítiť sa sklamaná a ponížená.. žiadna normálna žena by to nebrala ľahostajne, hlavne, ak niekto odíde bez vysvetlenia. Ale vieš čo? Ty si už teraz vyhrala, tým, že mu nenapíšeš. Tým, že sa k tomu postavíš so sebaúctou, aj keď to bolí. A ak sa niekedy ozve, pokojne mu to povedz, ale nie preto, že čakáš, čo bude. Len ak to budeš cítiť ako bodku, nie ako šancu. Ale hlavne mu to nepíš sama od seba.. nezaslúži si tvoj návrat, len tvoj kľudný nezáujem. Ticho je niekedy najhlasnejšia odpoveď.
@alyson29
presne, žiadna reakcia je tiež reakcia, a niekedy tá najhlasnejšia a najúčinnejšia.
@alyson29 máš pravdu ,ticho je najhlasnejšie odpoved ,ale len vtedy keď ten prijímateľ to ticho vníma a v tomto prípade to ticho asi nebude znamenať nič
Tichom môžeš potrestať ,len človeka ktorý ta chce počuť
@alyson29 máš pravdu ,ticho je najhlasnejšie odpoved ,ale len vtedy keď ten prijímateľ to ticho vníma a v tomto prípade to ticho asi nebude znamenať nič
Tichom môžeš potrestať ,len človeka ktorý ta chce počuť
@minenkaa Áno, je pravda, že ticho zaberá hlavne na tých, ktorí ho vnímajú.. ale myslím si, že tu nejde teraz o to, či to ten človek pochopí, ale aby si ona sama mohla povedať, že sa neznížila a nepísala niekomu, kto sa k nej nesprával fér. Ono nie všetko vždy robíme preto, že to má na niekoho účinok, ale niečo robíme aj kvôli sebe. A práve to ticho môže byť pre ňu ten moment, keď si povie "a dosť, idem ďalej.."
@earlgrey jedine co ma štve je to, ze on si mysli ako dobre ma osral a ze ked sa stretneme, alebo sa mi časom ozve tak bude všetko ok
@anonym_autor Nemyslím, že uvažuje nad tým, že na neho čakáš...jedine ak by ťa považoval za hlúpu...pretože rozumná žena nečaká 2 mesiace na nejaký zázrak, bez komunikácie, bez stretávania sa...proste nie...rozumná žena vie, že je koniec...áno, niekoho to zraní, zabolí, naštve...ale ver mi, on už tú ďalšiu mal vtedy, keď s tebou prerušil.kontakt...a teraz by sa ti len vysmial, že ti trvalo tak dlho pokiaľ si na to prišla...takže ešte raz, ja by som neriešila...ak.máš potrebu zablokovať, zablokuj...ak nie, nechaj to tak...ale ani by som mu neodpísala, ak by ma.kontaktoval...proste úplný ignor..a nie preto, žeby som bola ofučaná, urazená a neviem čo...ale preto, lebo sa mám rada a poznám svoju hodnotu a taký človek si nezaslúži ani sekundu z môjho času a ani myšlienku na neho....
@minenkaa Áno, je pravda, že ticho zaberá hlavne na tých, ktorí ho vnímajú.. ale myslím si, že tu nejde teraz o to, či to ten človek pochopí, ale aby si ona sama mohla povedať, že sa neznížila a nepísala niekomu, kto sa k nej nesprával fér. Ono nie všetko vždy robíme preto, že to má na niekoho účinok, ale niečo robíme aj kvôli sebe. A práve to ticho môže byť pre ňu ten moment, keď si povie "a dosť, idem ďalej.."
@alyson29 ved je to píšeme nech to nechá tak,nech si to vyrieši ona v hlave,ja chápem o čo ti ide ,ale zbytocne ju milosrdne klameš,že to bude bude niekto počuť ,už dva mesiace je ticho a žiaden účinok ,chlapík si ide ďalej
Ja nemám rada súcit ,je to zbytocne klamstvo
To je niekde na misií v cudzine alebo leží niekde zlámaný, keď váš vzťah dva mesiace pozostáva len z posielania akýchsi srdiečok? Či si našiel inú či nie, už len vieru vo vzťah v podstate bez akéhoľvek kontaktu toľkú dobu považujú chlapi za úsmevné a naivné. Dobre si sa rozhodla. Nepíš mu, kašli naňho. Aj tak by to otočil len proti tebe. Ak to potrebuješ zo seba dostať, vypíš sa na papier a spáľ to.
Napísala a následne zablokovala.
@muchotrafka298 mna ani nesokuje to, co robi, ale ze dokaze tolko zien namotat :D tolko mladych schopnych chalanov poznam, co si nemaju ani ako a kde nabalit babu a on to takto vo velkom :D asi niekde online ich zhana, ze? :D
@nenne27 na Tinderi. On je velmi pekny a je si toho vedomy. Vies ako, same baby v kancli, on nam to normalne hovori, jak beznu vec. Niektore sme v soku, inym to pride OK.
@earlgrey ano, viem ze nie každý dokáže byť úprimný. Tu ide o to ako sa on prezentoval, čo mi hovoril, čo robil. A ešte ta jeho posledná sprava ze on to nechce ukončiť a ze sa mi ozve. To je jasný náznak ze si ma chce držať ako zadné dvierka. A nie, nemam potrebu mu ublížiť. Len nechcem byt za hlúpu ze na neho čakám kým sa chudáčik da dokopy ale ze viem ze je za tym iná zena a on je obyčajný chuj.
@anonym_autor on aj zabudol ak ma inu ze existujes obrazne povedane. Moj ex co s nim neni som 6 rokov mi dava lajky a srdiecka. Mne je to fuk, bol to klamar a podvadzal ma. Neblokujem ho len preto, ze chcem vediet, kam este moralne padne ako clovek, mne je to fuk ja mu ziadne lajky ani komenty nedavam. A som presvedcena o tom, ze nie je sila na tejto zemi, aby ma donutila nieco mu napisat alebo sa s nim stretnut.
@minenkaa co cumis? Ty bezne dávaš srdiečka niekomu koho sprosto oseries? Ja teda nie, lebo ked mam niekoho v riti tak nemám potrebu mu niečo lajkovat pretože ma to nezaujima
@anonym_autor Ahoj autorka, tento blb ti nestoji ani za slzu. Bud rada,ze si sa ho striasla, lebo pri nom by si nikdy nemala istotu, kde ti zahol...a ktovie,ze aj za tych 7mesiacov kde a kolko krat to spravil aj keby jednorazovo kym spoznal dotycnu, o ktorej vies. Ked si si ista tym, ze naozaj s nou je a chces to uzavriet ako si pisala, tak to kludne sprav tak, ze mu napises tu spravu, ze vies ze ta klame dlhsi cas,ze ma inu, ze ty si uz inde a ze im prajes vela stastia...A v tom momente ho daj prec z priatelov na FB a inych sietach ak ho mas, pripadne aj zablokuj a v tel. volania a sms zablokuj urcite. Ked mas ten pocit,ze toto ti pomoze sa posunut vpred, tak to kludne urob. Drzim ti palce a hlavne, ak mas nizke sebavedomie, skus zacat chodit k terapeutke, spravit to pre seba, pripadne su rozne skupinove cvicenia, vyhladaj na nete a vyskusaj, za to nedas nic...budes si potom samu seba viac vazit a nebudes natriafat na takych chujov..a ked aj natrafis, tak ho posles bez mihnutia oka do niekam s usmevom na tvari🙂🍀
@anonym_autor bloknut všade. Ked si mu nestala za vysvetlenie a úprimnosť ty, prečo by mal tebe on? Viac si naňho neminat energiu ani vo forme myšlienok už.
Toto je typicka zenska vlastnost strapnovat sa az do spiku pred chlapom,ktory ju ma aj tak uplne na haku.Kazda zena by mala mat vedla seba zenu ktora jej da facku vzdy ked jej zacne prepinat ako teraz tebe.Preboha,fakt sa nestraonuj,nepis mu.
@anonym_autor ja by som sa s ním viac už nezapodievala. Nestojí Ti za mrhanie Tvojej energie. Vymazať, zablokovat,... Máš na lepšieho, ktorý si Ťa bude vážiť.
Držím palce!
Dakujem všetkým za komentáre, nenapísala som mu a snáď tak ani neurobím. Ked tak si pockam kým sa ozve on lebo som si istá ze sa ešte ozve keďže on je u nás v meste dosť známy a zakladá si na dobre povesti takže ešte minimálne "zo slusnosti" sa ešte raz ozve. A potom mu poviem svoje
Dakujem všetkým za komentáre, nenapísala som mu a snáď tak ani neurobím. Ked tak si pockam kým sa ozve on lebo som si istá ze sa ešte ozve keďže on je u nás v meste dosť známy a zakladá si na dobre povesti takže ešte minimálne "zo slusnosti" sa ešte raz ozve. A potom mu poviem svoje
@anonym_autor neskuticne ako ty na neho čakáš ,stále len to svoje si ideš,prestaň ho už riesit a chod ďalej,či napíše alebo nie
Zbytocne si kaziš vlastný zivot
@anonym_autor neskuticne ako ty na neho čakáš ,stále len to svoje si ideš,prestaň ho už riesit a chod ďalej,či napíše alebo nie
Zbytocne si kaziš vlastný zivot
@minenkaa nie, nečakám iba mam potrebu povedať mu svoje. A aj to urobím ked príde správna chvila a je mi jedno co si on o tom bude myslieť, tak isto ako ma nezaujíma jeho odpovedať ani jeho klamstvo a výhovorky. Ide o mna a o moj pocit jeho pocity su mi u prdele. Nechcem ho a už ani nikdy chcieť nebudem pretože ten človek je u mna uplne dno ale chcem aby to vedel. A je mi u riti co si o tom myslíš ty
@minenkaa nie, nečakám iba mam potrebu povedať mu svoje. A aj to urobím ked príde správna chvila a je mi jedno co si on o tom bude myslieť, tak isto ako ma nezaujíma jeho odpovedať ani jeho klamstvo a výhovorky. Ide o mna a o moj pocit jeho pocity su mi u prdele. Nechcem ho a už ani nikdy chcieť nebudem pretože ten človek je u mna uplne dno ale chcem aby to vedel. A je mi u riti co si o tom myslíš ty
@anonym_autor je ti u riti čo si myslím ja ,ale furt dopíšeš a potrebujes to dať zo seba von,nechceš niečo robiť so svojim zmýšľaním?
Zbytocne si zacielená v tom čo chces
@anonym_autor je ti u riti čo si myslím ja ,ale furt dopíšeš a potrebujes to dať zo seba von,nechceš niečo robiť so svojim zmýšľaním?
@minenkaa nie nechcem, pekný den ti prajem
@minenkaa nie nechcem, pekný den ti prajem
@anonym_autor tak sa motkaj ďalej vo svojim kruhu zlosti a nenávisti ,inak vies ,že tieto pocity ubližujú iba a iba tebe a nikomu inému ,pretože len ty sa s nimi zozieras v tomto prípade už zbytocne dlho a myslím,že ešte dlho budes,kde vlastne na to berieš čas v živote ?
Viem ,veď sú prázdniny
@anonym_autor Autorka, musis byt neskutocne zufala... takto sa strapnovat a ist si to svoje. Evidentne mas nulove skusenosti s chlapmi, 90 percent bab Ti radi davno ho pustit z hlavy. A ty ako taka posledna chudera si ides svoje - si mu uplne u prdele, akurat sa bude z Teba dobre rehotat.
@minenkaa nechaj tak 😊. Toto je ten prípad,že každá dobrá rada je úplne zbytočná. Viem ako to dopadne,teda asi každá vie,iba ona nie.
ja fakt nechapem preco si myslis, ze tvojou spravou mu das nieco vyzrat?? 😀 svojou spravou mu das tak akurat vediet ze ti nanom zalezi. ale kezde on sa o teba nezaujima bude mat u prdele aj tvoju spravu. detto aj ked mu to povies osobe.
@minenkaa nechaj tak 😊. Toto je ten prípad,že každá dobrá rada je úplne zbytočná. Viem ako to dopadne,teda asi každá vie,iba ona nie.
@zuzanita1609 keď mne je takýchto zaslepených ľudí tak ľúto

Ježiš jeb na neho, však ťa má totálne u prdele aj s nejakým tvojim názorom a vedomím, že vieš, že naťahuje už pucku pri inej 😃😃 však ťa akurát vysmeje, nechce ťa už, s tvojimi názormi si akurát vytrie riť a ešte ťa vysmeje, aká si hysterka a hlúpa, že si to zistila až teraz 😃😃😃