icon

Napísať mu, že viem pravdu?

31. júl 2025

Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.

Strana
z7
autor
1. aug 2025
@macatt

Tak mu normálne nápiš, že nech si tie srdiečka strčí niekam, že pre teba už neexistuje a nech sa má s tou druhou dobre 😆

@macatt dobry napad, presne tak mu to napisem

sulejmanka
1. aug 2025

Na jednej strane chápem, že ťa to ranilo a chceš, aby vedel, že nie si jeho záložný plán. Ale na strane druhej, nestrápňuj sa, pretože jemu svojim záujmom len pohladíš ego. Jemu písať nemusíš nič. Stačí status ktorý si prečíta a nájde sa v ňom, napríklad:

Láska nie je, keď ti niekto zmizne zo života, ale ostáva ti v notifikáciách. To je len ego, ktoré nemá kam ísť, tak si chodí po omrvinky späť k stolu, ku ktorému už dávno nepatrí.

autor
1. aug 2025
@sulejmanka

Na jednej strane chápem, že ťa to ranilo a chceš, aby vedel, že nie si jeho záložný plán. Ale na strane druhej, nestrápňuj sa, pretože jemu svojim záujmom len pohladíš ego. Jemu písať nemusíš nič. Stačí status ktorý si prečíta a nájde sa v ňom, napríklad:

Láska nie je, keď ti niekto zmizne zo života, ale ostáva ti v notifikáciách. To je len ego, ktoré nemá kam ísť, tak si chodí po omrvinky späť k stolu, ku ktorému už dávno nepatrí.

@sulejmanka on je cudzinec, on to nepochopi. Skôr sa mi páči tá správa ze nech si tie srdiečka strčí niekam a venuje sa tej druhej

anonym_a5107e
1. aug 2025

Áno so hlupaňa a riadna.On už ťa má dva mesiace v prdeli a ty máš ešte potrebu mu písať a vyčítať že namotáva inú?Koľko máš 16 rokov?

autor
1. aug 2025
@anonym_a5107e

Áno so hlupaňa a riadna.On už ťa má dva mesiace v prdeli a ty máš ešte potrebu mu písať a vyčítať že namotáva inú?Koľko máš 16 rokov?

@anonym_a5107e vyčítať? Ja mu nejdem nic vyčítať, ja mu s nou poprajem vela stastia

vev82
1. aug 2025
@anonym_autor

Odpoviem hromadné, ano mam problém so sebavedomím, so sebauctou, nedokážem sa len tak ľahko preniest cez takéto veci a z duše nenávidím klamarov. Ja si radšej vypočujem pravdu nech je akákoľvek ale klamstvo ma zrani tisíc krát viac. Neviem, ako keby som potrebovala poslednú bodku a tak budem schopná pohnúť sa dalej. Stále nad tym premýšľam, sledujem jeho profil, sledujem kedy je online, riešim preco sa mi neozve, proste sa trápim. Neviem co s tým, ani ako sa pohnúť dalej. Ja mu fotky nelajkum ani mu nevypisujem. Ale strašne ma zoziera pocit ze on sa cíti ako kráľ ze ako ma dobre osral a nie je za zlého

@anonym_autor preboha 😳😳😳

vev82
1. aug 2025
@anonym_autor

@pallacinka29 je mi to jedno, mam potrebu povedať mu ze je kokot a ze viem o jeho klamstvach. Viac ho riešiť nebudem a je mi u prdele ci sa bude rehoľa,búchať si hlavu alebo si o mne bude myslieť ze som trápna pica. Nenávidím klamstvo a nenávidím ked zo mna niekto robí hlupanu a ešte si mysli ako dobre ma odrbal a on je za pekného.

@anonym_autor ty si agresívne zarpknuta..chlapec spravil dobre že si nasiel inu

anonym_6ed27f
1. aug 2025

@anonym_autor ja by som mu skôr poslala fotku s novým frajerom nech vie že ti je ukradnutý a nie mu niečo vyčítať, tým mu len pohonkas ego druhýkrát, vážne si taká hlúpa?

bielasovicka
1. aug 2025

@anonym_autor kriste pane, tak už mu napíš, vynadaj, vypi.čuj,co len chceš, len už s tým fnukanim prestaň. A bude pokoj. Bodka.

lucia13022023
1. aug 2025

Tak mu to napíš. Rob tak ako cítiš. Keď máš potrebu to urobiť, urob.

evaachesa
1. aug 2025
@anonym_autor

@evaachesa presne tak, pomôže mi to

@anonym_autor tak daj vedieť aká bola reakcia. 🙂

nenne27
1. aug 2025
@muchotrafka298

@nenne27 na Tinderi. On je velmi pekny a je si toho vedomy. Vies ako, same baby v kancli, on nam to normalne hovori, jak beznu vec. Niektore sme v soku, inym to pride OK.

@muchotrafka298 chapem...

minenkaa
1. aug 2025

No čo už si písala

zmrzlinka8
1. aug 2025
@anonym_autor

@katuskamala1 nemyslím ze to zisti, ma na facebooku 4000 priateľov, na instagrame sleduje asi 1500 ľudí, takže to ze som ho blokla by zistil iba vtedy keby mi chcel napísať

@anonym_autor nechcela by som chlapa, čo žije instagramom a facebookom.

domkakvet
2. aug 2025

@anonym_autor nic mu nepis, bolo by to trapne.

mondolina
2. aug 2025

tak nejako...

marhulka13
7. aug 2025

@anonym_autor ty ublizis len sebe, nikomu inemu

autor
7. aug 2025

Uz je to vyriešené

marhulka13
7. aug 2025
@anonym_autor

Uz je to vyriešené

@anonym_autor a ako?

indiankaindi
7. aug 2025

Ja ta zase úplne chapem, tiež by som mala potrebu to skončiť tak, aby aj on vedel, že je koniec. Spraviť hrubú čiaru o ktorej bude vedieť a dať mu na vedomie, že sa správa ako idiot a ty nie si sliepka, u ktorej mu to prejde. Držím palce

autor
7. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor a ako?

@marhulka13 podobnym spôsobom ako je napísané v komentári pod tvojim. Neskutocne sa mi uľavilo a konecne som to uzavrela. Takze som rada ze som to urobila a mohla som to urobiť skôr

autor
7. aug 2025
@indiankaindi

Ja ta zase úplne chapem, tiež by som mala potrebu to skončiť tak, aby aj on vedel, že je koniec. Spraviť hrubú čiaru o ktorej bude vedieť a dať mu na vedomie, že sa správa ako idiot a ty nie si sliepka, u ktorej mu to prejde. Držím palce

@indiankaindi dakujem 🙂

marhulka13
7. aug 2025
@anonym_autor

@marhulka13 podobnym spôsobom ako je napísané v komentári pod tvojim. Neskutocne sa mi uľavilo a konecne som to uzavrela. Takze som rada ze som to urobila a mohla som to urobiť skôr

@anonym_autor podstatne, že sa ti uľavilo

anonym_6e24f0
7. aug 2025

Autorka, hlavne, že sa ti uľavilo a môžeš ho nadobro vypustiť z hlavy. Blokla si ho?

muchotrafka298
7. aug 2025

A hlavne, ked uz teda si to ukoncila, tak ho dalej nesleduj. Pre vlastne dobro.

autor
10. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor podstatne, že sa ti uľavilo

@marhulka13 ano, velmi sa mi uľavilo a velmi mi pomohlo dat to von. Mala som to urobiť už daaaavno. A tie jeho trápne výhovorky, som sa riadne zasmiala a povedala si "ty si riadne trapny". Zablokovala som ho vsade a mam pokoj. Nechcem ho už nikdy v živote vidieť a som si istá ze mu to zivot vráti

Strana
z7