icon

Náročná doba po rozchode

8. feb 2026

Ahojte... chcela by som sa asi len posťažovať, ak mi to nepomôže tak sa už objednám asi k psychologičke.. Tí, ktorí máte potrebu rýpať a hľadať v druhých iba to zlé prosím preskočte túto debatu. Trápi ma to, že som už 2 roky po rozchode a najprv som si dala pauzu na spracovanie emócii, znovu som si vybudovala svoj život, pretože sme s ex žili v Maďarsku a ja som sa po rozchode vrátila potom späť domov, našla si tu v Bratislave prácu a žila si ďalej svoj život podľa seba. Našla som si aj nové kamarátky, všetko super. Jediná vec, ktorá ma trápi je to, že ja odvtedy stretávam hrozné typy mužov. Nemôžem si pomôcť ale moja posledná známosť, s ktorou som sa stretávala a to som aj znížila svoje nároky, hovorila som si, že nikto nie je dokonalý a to prehliadnem to prehliadnem a on mi začal baliť po 4 mesiacoch randenia moju kamarátku. Úprimne preplesk ako hrom, pretože ja som 7 rokov žila s mužom, pre ktorého som ja bola stred vesmíru a na iné sa pozrel ok, ja zas žiarlivá nejak nie som ale nikdy takéto niečo nerobil. Pred ním som ešte stretla muža, ktorý bol zadaný a to som zistila úplnou náhodou od známej a on sa tváril ako nič, že on je slobodný.. Ja normálne neverím vlastným očiam. Ak by ste sa pýtali, prečo sme sa sex rozišli, posledný rok to neklapalo a obaja sme sa zmenili a nejak sme sa zhodli, že bude lepšie ísť inou cestou ale všetko prebiehalo s rešpektom. Ja keď si ale predstavím ako sa ku mne počas vzťahu a na začiatku správal on, on robil všetko čo mi videl na očiach doslovne a keď vidím tieto omrvinky záujmu mne je do plaču..

Strana
z2
autor
8. feb 2026
@martinmmartin

@anonym_ab71bd no alebo ta kamoska ma nieco co autorka nema..... Ak by bola take terno tak nikto nebude balit neterno.....ani blbec

@martinmmartin a este dodám. Ja hladám presne ako niekto napísal taký lepsi priemer. Mala som rande s roznymi muzmi, rozni podnikatelia, muzi ktori pracuju pre politikov rozne 🙂 ale nie kazdy je rodinne zalozeny a ma vhodne vlastnosti na vztah

Strana
z2