icon

Narodila sa nám dcérka a začali sme si nerozumieť

andulka1988
10. jún 2020

Ako sa nam narodila dcerka zacali sme si nerozumiet,Zo zaciatku som myslela ze mam poporodnu depresiu.Odstupom casu som pochopila ze vlastne sa vobec nevieme k sebe spravat. Ale skor by som chcela vediet ako sa zariadit. Ak nahodou sa stane cast rozchodu,chcela by som vopred zariadit aby moja dcerka ostala so mnou.Viete mi poradit ako v tomto postupovat? Otec sa vyjadril ze ostane mne,ale chcem to mat podchytene aby nahodou si to nerozmyslel.

petkaaa
10. jún 2020

@andulka1988 A riešili ste to? Či hneď sa idete rozchádzať?

buzz5
10. jún 2020

@andulka1988 neviem a nepoznám celkovú situáciu, ale podľa mňa sa hneď netreba vzdávať to je to najľahšie pre vás no najhoršie pre dieťa. Jasne ze po dieťati sa rodiča menia, chlapom to trva možno dlhšie keďže nemajú také hormonálne zmeny ako my ženy keď to ovplyvní aj naše telo. Skuste ísť do poradne, viac sa rozprávať, aspoň kvôli dieťaťu.

danina09
10. jún 2020

nemusite sa hned rozchadzat, doprajte si cas, komunikujte, myslim, ze vam sa da este pomoct, len to musite chciet obaja 🙂

h2
10. jún 2020

@andulka1988 Ahoj, koľko času uplynulo od pôrodu? Totiž, kríza medzi partnermi po pôrode býva veľmi častá. Je to dôsledok tej veľkej životnej zmeny, nárastu povinností, nedostatku času a veľkej únavy. Trvá to zvyčajne pár mesiacov a potom sa veci zvyknú utriasť. Skúste dať tomu ešte šancu.

andulka1988
autor
10. jún 2020

Trva to uz pomali rok,rozhovory nepomahaju.Mala som nejeden konflik s jeho mamkou,ani raz sa ma nezastal iba vynadal.Najhorsie na tom je to,ze jeho kamarati su prvsi ako nasa zacinajuca rodina. O alkohole a rôznych party ani nehovorim. Uvedomujem si,ze za tuto situaciu si mozem sama.Len ked jeden robi ustupky a druhy ma u prdele tak .... nechcem sa stazovat,len by som chcela vediet konkretne kroky aby neskor som sa vyhla zbytocnym neprijemnostiam

janickacrazy
10. jún 2020

@andulka1988 No máte toho dosť veľa, prečo sa hádaš s jeho matkou? To ničomu nepomože, skor len zhorší situáciu. Asi ste mladí a tvojmu ešte nedošlo, že má rodinu. Dieťa bolo plánované? Nechceš skúsiť manželskú poradnu?

andulka1988
autor
10. jún 2020

@janickacrazy nejdem rozoberat problem s jeho matkou. Nie sme zosobaseny.... uz som rozhodnuta

janickacrazy
10. jún 2020

@andulka1988 no tak potom už len požiadaj o zverenie dieťatka do tvojej starostlivosti a o výživné a máš to vyriešené

andulka1988
autor
10. jún 2020

@janickacrazy tuto cast by som chcela vediet ako funguje