icon

Našli ste si partnera po tridsiatke?

2. feb 2024

Pekny vecer zienky. Nasli ste niekto svojho aktualneho partnera/manzelka po 30tke alebo ste este laska z mladosti ? 🙂

Strana
z4
katkazocele
6. feb 2024

@rikarika hej, také karieristky alebo párty girls skočia v 40tke ako cat ladies 😁😎

rikarika
6. feb 2024

@katkazocele tak keď si nikdy neskúsila, rozumiem ti že trpis a závidíš samostatným ženám.

zuzsat
6. feb 2024

Ja sa pridavam k nazoru, ze ak je clovek nad 30rokov slobodny,nezadany, nerozvedeny... Ze s nim nieco nie je okey, vacsinou je to clovek, ktory zije bohemskym zivotom, cize pre perspektivny vztah maximalne nevyhovujuci. Ale samozrejme je to moj subjektivny nazor ale vzhladom na skusenosti mozem potvrdit ze to tak je. Bud to boli chlapi taki, ze si radi uzivali, alebo mali niekolko zien lebo ved zivot je kratky, o rodine zatial neuvazovali, alebo boli s dietatom ale u mamicky a teda cely zivot podriadili svojim mamickam.

dager
6. feb 2024

@katkazocele myslíš podobný? To vysvetľuje všetko, už som pochopila 😉

katkazocele
6. feb 2024

@zuzsat ďakujem ti Zuzka za názor, mám veľmi podobný @rikarika čítaj 😇🤗

niquska
6. feb 2024

Nasla,rozviedla som sa ,kupila psa a ked som sa zmierila s takym zivotom a cisto sexualnym kamaratskym vztahom….. nasli sme sa v praci, ja ucim v zš on v zuš 😁 za necele 4 roky sme mali bujari vztah, pred rokim predal dom,priesiel za nami,tu sme kupili dom, mame dvoch psov, dve deti z manzelstva a cakame babetko ❤️

katkazocele
6. feb 2024

@dager och , telefón urobil v rýchlosť autokorekciu čo malo za následok že tam vznikla gramatická chyba. To znamená že celý môj príspevok stratil na váhe 😥😥😥

kamatopo
6. feb 2024

Vďaka Bohu že môj už teraz,, manžel,, nemal tak primitívny pohľad ako tu bolo prirovnanie k ananásu🤦😂a čerstvo po mojej 30 sa dokázal zamilovať do rozvedej ženy s dieťaťom. Tie čo tu máte názor o tom ,že po 30 už niečo nie je v poriadku pamätajte aj vy budete v tomto veku a nič ani vaše vzťahy nie sú 100%nech si o nich čokoľvek nahovárate😉. Aby ste ešte aj vy neboli vďačne za niekoho kto je bez predsudkov.

katkazocele
6. feb 2024

@kamatopo tvoj prípad ale nespadá do toho príkladu ktorý som uvádzala 😐 ty si mala predtým vzťah, len si mala smolu a nevyšlo ti to. My sme mali na mysli ten typ žien ktoré majú 30- 40 jednorázoviek za sebou, doma 10 mačiek, a na Instagrame postujú videá aké sú Happy bez detí a bez stáleho partnera i keď večer plaču do vankúša samé v prázdnom byte v prázdnej posteli 🙂

topgabo
6. feb 2024

@rikarika ako muz ani to nebudem vysvetlovat, staci kuknut kolko zien tu place denno denne, ze ked nejst normalneho po 30.

petamich
6. feb 2024

@katkazocele to by si nebola ty, ked by si do temy, ktora nema nic spolocne s promiskuitou nevopchala zeny co maju x jednorazoviek 😵‍💫 ty tu promiskuitu a neveru fakt vidis vsade

a teda asi ta sklamem ale evidentne nemas absolutne ziadny nadhlad a este si aj kus mimo - pracujem v IT firme, kde hned mas krasnu vzorku sympatickych, uspesnych muzov +-30, ktori nepchali svoj ud do kazdeho otvoru a ani nemali desat rokov zivot "ruka hore" a rozhodne su pouzitelni na vztah a rodinu a spolocny zivot a vela z nich nikdy vztah nemalo (kym nestretli manzelky), lebo skratka su introvernejsi, mozno menej sebavedomi ale kedze ty mas zvlastny pohlad na svet, skoda drat klavesnicu

mimochodom moj manzel je jeden z nich a do toho som ja este aj promiskuitna karieristka a nasli sme sa a po 30tke 😁

katkazocele
6. feb 2024

@petamich ach vždy keď spomieniem Promiskuitu, nerobiť zo seba matrac, tak ženy, ktoré nikdy nedržali nohy pri sebe dlhšie ako 24 hodín, tak na mňa zaútočia. Ale ako sa vraví, trafená hus zagágala 😇
Asi ti to nedošlo, ale len si verejne potvrdila všetky moje slová 🤭

petamich
6. feb 2024

@katkazocele citis sa lepsie? 🙂 a neviem, kde si si tam domyslela, ze som potvrdila tvoje slova ale pokojne si zi v svojom chorom svete, ja osobne ta lutujem, lebo si velmi smutna zena, ktora si o sebe mysli aky je nadclovek ak sa drzi nejakych moralnych hodnot a pri tom tu urazas zeny, sudis, ohovaras

katkazocele
6. feb 2024

@petamich nová doba, promiskuitná žena sa vysmieva slušnej žene , že sa nerozdávala ako Ona keď bola mladá 😀 Máš pravdu, ja si ctím a vždy som ctila svoje telo 🙏 Nedovolila som každému mužovi ktorý na mňa žmurkol aby do mňa vstúpil, ty si bohužiaľ nemala takúto pevnú vôľu a nechala si sa unášať hormónmi a dopadlo to tak že tvoje číslo sexuálnych partnerov začína trojkou? Možno aj štvorkou 🤯

petamich
6. feb 2024

@katkazocele 😂😂 Katka Katka mala by si sa nad sebou zamysliet a tato splet hluposti, ktoru si o mne vytvorila, hoc nechapem odkial si na tieto skvosty prisla, len potvrdzuje, co som napisala a viac na teba na tomto fore nebudem reagovat a pokojne sa dalej hraj na moralnu, vo svojom pokrivenom vnimani sveta sa takou asi skutocne vidis, drzat nohy pri sebe totiz je malo na to, aby bol niekto povazovany za dobreho a moralneho cloveka, tvoje komentare a osocovanie a urazanie cudzich ludi totiz dokazuju pravy opak

a schvalne ti nenapisem kolko partnerov som mala,
len by ti to radost pokazilo ❤️

katkazocele
6. feb 2024

@petamich citujem ťa,, mimochodom moj manzel je jeden z nich a do toho som ja este aj promiskuitna karieristka a nasli sme sa a po 30tke 😁,,
Z toho vyplýva že si mala divokú mladosť 😜
A nezabúdaj že ty si prvá reagovala na mňa a osocovala si ma pre nič za nič.
Ja som hrdá na to, že som slušná žena s morálkou a poznám svoju hodnotu ako žena 🤗😇

zuzsat
6. feb 2024

Baby nehadajte sa.ocividne sa neviete alebo nechcete pochopit. Kazda sa na to pozera po svojom. Respektujme sa. Ved kazda mame takeho chlapa akeho sme chceli nie? A to ze by sme nechceli ja tvojho a ty mojho je normalne.ved kazda ma ine priority,kazda si v zivote ine zazila..

bonboniera
9. feb 2024

@katkazocele kata sprav niečo pre seba a daj sa konečne liečiť, ľudia ti to tu radia už minimálne od roku 2018 ;) a pozdravuj svojho určite reálneho frajera.
ostatným užívateľkam ktoré s touto psychopatkou este nemajú skúsenosť odporúčam ju ignorovať

niki35
24. máj 2024

@dager no presne tie predsudky ako píšeš. Nedávno som podobne reagovala v jednej téme, že nie každý single človek je single preto, že by chcel, ale možno životné okolnosti nepriali veľmi. Mám 30, ťahá mi na 31 , som v zahraničí 6 rokov už, plánujem sa vrátiť domov takže som si tu nehľadala zbytočne vzťah na dobu určitú a neviem sa dočkať ako sa na mňa budú pozerať cez prsty, že určite je na mne niečo zlé

aandrea9
24. máj 2024

@lenka567899 ty si dobrý dilino🤦‍♀️

Strana
z4