Našli ste si partnera po tridsiatke?
Pekny vecer zienky. Nasli ste niekto svojho aktualneho partnera/manzelka po 30tke alebo ste este laska z mladosti ? 🙂
34
@elis248 budovanie kariérny, štúdium predsa nie je prekážka mať vážny vzťah, ktorý niekam smeruje 🤔
@kristiii prečo sa robíš hlúpou? 😏 Dobre vieš ako som to myslela s tým striedaním partnerov, niekto proste ma to v sebe že nedokáže byť monoganmi, proste potrebuje stále nové a nové vzrušenie
@dharmasanata ja som realistka 😇 nie som hlúpa, len preto že pomenúvam veci pravým menom? To máš ako parkovanie miesta - tie dobré sú obsadené, tie voľné sú pre špeciálnych 😅
@adrianajozko tento príbeh je veľmi ojedinely bojím sa 😬 predstav si pekný, dobre zarábajúci muž 40tnik, bez rodiny? To by mi blikali všetky kontrolky 🤔
@katkazocele nerobím sa hlupou, ale to čo píšeš nemá ani hlavu ani pätu. Takí ľudia, ktorí nevedia byť monogamní, sú aj vo vzťahoch. Nie je to žiadna výsada single ľudí.
@kristiii no ale takýmto ľuďom to nevydrží, potom sú single po 30tke, a začnú dávať príspevky- kde sú všetci dobrí muži 😭 😂
@katkazocele vzťah v pohode. Ale počas štúdia zrazu zistiť cca 21ročná že hop... tehotná? Bývať u rodičov, žiadny príjem, nedokončené štúdium? Trochu stresujúce, nie? Čo teraz? Ako keď musíš, tak musíš. Stalo sa, zvládneš to. Ale dobrovoľne by som si to rozhodne nevybrala.
Áno v 33😊 Po 12 ročnom vzťahu som ostala v 30 tke sama . A v 33 😊 som si našla partnera ( teraz už manžela) a v 36 som sa stala mama 😉 Takže nikdy nie je neskoro.
@katkazocele
Ale no. Ty sama si single a koľko to máš rokov? 😀
Ty si potom aké parkovacie miesto?
Niektorí ľudia sa spoznajú aj v päťdesiatke, sedemdesiatke... Či si myslíš, že tridsaťročný človek si má už hľadať hrobové miesto?
@elis248 prečo si myslíš, že mať vážny vzťah počas štúdia sa rovná byť tehotná? 😅 vieš že existujú kondómy? 😀 Ja som len proti striedaniu partnerov ako pokožky 👎
@katkami123 Nie som single a myslím si, že podľa môjho vyjadrovania, je poznať, že už nemám dávno 18násť 😉
@dominikac321 nick @katkazocele ani netreba riešiť. Ja si pamätám keď si sem dala krásnu fotku a chválili ju že wau ako super vyzeráš a nakoniec ju baby odhalili že to stiahla fotku nejakej polky z instagramu. Podľa jej príspevkov musí žiť v komplexoch ak sa vôbec jedná o ženu.😁
@rikarika irónia , že toto napíše jeden anonymný profil druhému- dokonca úplne prázdne nevyplnené profily , ktohovie , kto sa skrýva za nimi nakoniec , nejakí podivíni možno 😎
@katkazocele čo konkrétne? Ja si nesťahujem fotku krásnej ženy z internetu že akože ja, pamätám si tu diskusiu ako bleskovo fotka zmizla ....ani nikomu nepíšem že je podivin.
@katkazocele a kto preboha pisal ze dobre zarabajuci 40tnik?
Tak asi by som uz nieco zistila o nom ked sme uz skoro 7 rokov spolu . Je to krasny pribeh a je ozaj skutocny a neuveris ale boli sme 360km od seba ďaleko a vidiš riskla som to , pretože som bola s ex nešťastna nič ma nenaplňalo a keď syn dospel nevidela som už zmysel zostavať s ex. Treba riskovať v živote veď čo sa može stať?
Po 45 🙂
@katkazocele a ešte je rozdiel medzi ženami, že každa mame ine priority pre mňa krasa ako taka ma vyžarovať zo srdiecka a z činov a samozrejme priťažlivosť je pre mňa dóležita bez toho sa to neda. Ja si myslim , že každy človek ma na svete niekoho s ktorym by sa citil nadherne len je šťastie keď sa stretnu. A tomu sa hovori tak to malo byť.
@adrianajozko Ja tiež nie som povrchná osoba 🙏 😇 Toto si veľmi výstižne napísala, že srdce- vnútro človeka je dôležité. Dúfam, že vám to vydrží, lebo sa zdá, že je to fajn chlap 👍
@katkazocele paci sa mi ako kazdy kto na socialnej sieti teda tu nic nema je podivin…
@katkazocele ano je ďakujem pekne
@dominikac321 Predstav si že ideš do obchodu, vidíš v ponuke posledný ananás, je krásny, bez jedinej chybičky vizuálnej, každý sa naňho pozerá, poťaškáva si ho a vždy ho každý jeden vráti naspäť do regálu. Ty to sleduješ , ideš si ho pozrieť, nič na ňom zlé nevidíš, ale už máš v hlave chrobáka- prečo tých 10 ľudí predo mnou, ktorý sem prišli kúpiť ananás tak si ho nekúpili po tom čo si ho detailne obzreli? 😉
dúfam že táto fiktívna situácia je dostatočne jasná, čo som sa snažila naznačiť o slobodných, pekných, solventných ľudí po 30tke, ktorí si z nejakého záhadného dôvodu bez vzťahu
@katkazocele prídem do obchodu,vidím ananás ako ho popisuješ, poviem si hlúpi nedôverčiví ľudia a kúpim ho. Pretože sa môžu stať len dve veci - buď bude vnútri nanič (aj keď potazkanim a čuchom sa to dá vopred odhaliť) a tak ho vyhodim, prišla som o trochu času a pár peňazí, čo nie je taká veľká škoda,myslím,než keby som ho zjedla. Druhá vec,ktorá sa môže stať, je, že si pochutim na výbornom sladučkom ananáse a budem pritom s vďakou myslieť na tých 10 nevercov,ktorí mi ho prenechali 😉
@dager povedz tento príbeh tým ženám, ktoré požičali svojim milencom peniaze, narobili im dlhy, teraz si trhajú vlasy ako to splatia...niekedy sa ľudia dlho pretvarujú až kým ťa nemajú kompletne v moci, potom ukážu svoju pravú tvár- zhnité vnútro,ktoré si nevedomky jedla , lebo si myslela že táto odroda má mať takúto trpkastú príchuť 😉
@katkazocele už to trochu moc prežívaš. Nie, nie je mi divný single 30tnik, ani 40tnik,...nech má akýkoľvek vek. Mám ústa, opýtam sa, porozprávame sa. Ak nie, tak asi nie je žiadny záujem, tak čo potom ďalej riešiť?
@katkazocele s takýmto nešťastným nastavením by som veru nechcela žiť. Ľudská "hniloba" kvitne v každom veku, nesúvisí to ani s vekom, ani s tým,či človek je alebo nie je vo vzťahu. A ťaháš to už celé za vlasy len aby si podporila svoj názor, keď vidíš, že nemá podporu.
@dager ja si myslím že veľa ľudí zdieľa so mnou podobní názor - ak by si bola schopná/schopný, tak si dávno zadaný 😜
@katkazocele ty si totálne mimo, skús toto vysvetliť mladým ženám po tridsiatke v Londýne. Ty nemáš ani poňatia aký neskutočne úžasný život si môžu žiť mladé krásne múdre inteligentné single ženy po 30tke. Slovenská mentalita tá žiaľ valcuje fest.

@katkazocele to nieje pravda ja som stretla terajsieho manzela ked mal presne 40 rokov bezdetny bez zaväzkov bez manzelstva, zil si svoj zivot chcel lasku ale dovtedy nenasiel. Zobrali sme sa a mame krasnu dcerku. Ľutujeme len to, ze sme sa nestretli skôr aby sme sa mohli dlhšie ľubiť a v zdravi vychovať dieťa, pretoze uz mame blizko 50 a citime ze sil ubuda aj ked laska kvitne. A to ja som bola uz rozvedena vtedy a mala som samostatneho dospeleho syna v zahranici. Takze vsetko to asi malo byt ako to bolo a som za to nesmierne stastna.