icon

Našli ste si vhodného partnera a zároveň skvelého milenca?

Včera o 11:08

Ahojte.. zaujímali by ma úprimne názory najlepšie aj anonymne aby to tu niektoré neskreslovali.. ale úprimne našli ste partnera, ktorý je naozaj dobrý a vhodný partner pre vás a zároveň aj dobrý milenec, s ktorým máte/alebo stačí ak ste mali na začiatku chémiu? Pretože neviem čo robím zle ale buď nájdem dobrého muža, s ktorým je to v posteli podpriemerne, jednoducho musím prižmuriť všetky oči a aj tak to nie je ono a neužijem si to alebo je to v posteli skvelé ale po čase zistím, že ten človek má veľké muchy do partnerského života (klamstvá, zatajovanie, nedoriešené ex a podobne)

Strana
z2
anonym_e58881
Včera o 15:14

Áno, mám super manžela, niekedy je protivný že by som ho prizabila, ale ináč je to super parťák, máme spoločné hodnoty.
Keď sme spolu chodili, iskrilo to medzi nami, ale sex sme mali až po svadbe (brali sme sa po roku).
Sme spolu 23 rokov a sex máme úplne perfektný, na začiatku sme samozrejme objavovali a zdokonaľovali sa aj v tejto oblasti. Čím viac sme sa ľúbili a boli spolu v dobrom aj v zlom, tak tým viac bol sex krajší. Aj žene to úžasne zvyšuje libido, keď vie, že aj po rokoch muž po nej túži.
Neuznávam vzťahy, kde sa dvaja hneď počas chodenia testujú v sexualite ako keby si skúšali nové topánky. Ak cítiš chémiu a našla si skutočného charakterného priateľa, tak sex nemá prečo nefungovať.
Ani jeden z nás nemal iných sexuálnych partnerov, darovali sme sa jeden druhému navzájom.

anonym_23d443
Včera o 15:53

@anonym_autor vyriesila som to tak, ze po 20tich rokoch od zoznamenia som sa neplanovane dostala k byvalemu milencovi, kde si postupne budujeme vztah. Ano, som este so súčasným partnerom.... Keby to bolo všetko ok, tak ma nedozenie k milencovi. S nim som bola cele roky v pisomnom kontakte. Tiez bol po rozchode, všetky partnerky porovnával somnou. Bola tam od začiatku silna chemia...

anonym_9501ae
Včera o 18:26

@anonym_autor Tak nie je vsetko len o sexe….

anonym_47058d
Včera o 18:27

Úprimne? Skvelého milenca som nemala nikdy... A skvelého partnera tiez nie 😁 proste šťastie

anonym_fffe42
Včera o 19:27
@anonym_e58881

Áno, mám super manžela, niekedy je protivný že by som ho prizabila, ale ináč je to super parťák, máme spoločné hodnoty.
Keď sme spolu chodili, iskrilo to medzi nami, ale sex sme mali až po svadbe (brali sme sa po roku).
Sme spolu 23 rokov a sex máme úplne perfektný, na začiatku sme samozrejme objavovali a zdokonaľovali sa aj v tejto oblasti. Čím viac sme sa ľúbili a boli spolu v dobrom aj v zlom, tak tým viac bol sex krajší. Aj žene to úžasne zvyšuje libido, keď vie, že aj po rokoch muž po nej túži.
Neuznávam vzťahy, kde sa dvaja hneď počas chodenia testujú v sexualite ako keby si skúšali nové topánky. Ak cítiš chémiu a našla si skutočného charakterného priateľa, tak sex nemá prečo nefungovať.
Ani jeden z nás nemal iných sexuálnych partnerov, darovali sme sa jeden druhému navzájom.

@anonym_e58881 " ani jeden z nás nemal iného sexuálneho partnera, darovali sme si jeden druhého" 🤣🤣🤣 niekto tu žije pekne mimo realitu.

anonym_43c41c
Včera o 19:30

Na jednej strane som nikdy nemala vzťah s niekym kde nebola chémia, ale žiaľ z oboch partnerov sa rokmi vykľuli veľkí manipulátori, klamári. Dlhodobé vzťahy mi v posteli vyhovovali najmä z dôvodu vysokej intimity a tá sa ani v najlepšom sexe ktorý by bol mimo vzťahu nahradiť ničím nedá. Na druhej strane najlepší sex som mala vždy s niekym, kto mňa do vzťahu nechcel napriek obojstrannej chémii a dva krát som zas ja nechcela vzťah napriek skvelému sexu kvôli ich prelietavosti a povahe. Takže taký naozajstný vzťah o dlhoročnej dôvere som nikdy nemala a to aj napriek tomu, že som mala dlhé vzťahy trvajúce desaťročie a viac. Momentálne som dlhé roky bez sexu, lebo kompromisy už robiť nemienim.

letfenixa
Dnes o 00:43

Áno.

777januska777
Dnes o 09:41

Tieto témy mňa vždy prekvapujú a sú pre mňa zvláštne. Lebo človek nám nemože sadnúť hneď vo všetkom. Každý je úplne z iného prostredia a v inom štadiu života.
Na partnerovi si vždy treba všímať snahu a schopnosti. Ak je partner drevo v posteli, ale nie je sebec a fakt sa snaží, dokáže sa to časom naučiť a sex môže byť veľmi dobrý.
A takto je to zo všetkým, nik neexistuje na 100% dokonalý pre nás. Ide o potenciál aký ma.

anonym_e58881
Dnes o 10:28
@anonym_fffe42

@anonym_e58881 " ani jeden z nás nemal iného sexuálneho partnera, darovali sme si jeden druhého" 🤣🤣🤣 niekto tu žije pekne mimo realitu.

@anonym_fffe42 nič lepšie sme jeden pre druhého urobiť nemohli. 1000x lepšie ako byť second hand 😉

anonym_f5986a
Dnes o 12:02

Áno, vravím že je môj zazrak, lebo naozaj je ťažké nájsť takého, ale našťastie som nasla a je tomu len nedavno ... Ma dobré srdce, zniesol by mi modré z neba, je pozorný, inteligentný, vie sa správať ... Vysoky, ramenaty chlap ako hora, stabilná práca, dobre názory na život, nepije, nefajčí, používa deodorant aj parfém, u barbera je každý mesiac 😉 ...vie čo je vernosť, neklame, chce vzťah a rodinu a nevadí mu že sa rozvádzam a mám už jedno dieťa ... V sexe je to najlepšie čo som kedy zažila .... Ale na prvý dojem to nebolo úplne ideal, ale dala som mu šancu ...Na nasom prvom rande bol v megastrese, lebo mal rande po 7 rokoch... obliekol sa do otrasných kraťasov a veľmi športovo (ale chlap sa oblieka hlavne pohodlne), prišiel na aute, ktorému nešli stierače ani klíma,motor hučal 🤣, meškal (z toho stresu), a vzhľadovo mal výrazné brucho (ale bol už rozhodnutý s tým niečo robiť) ... Na konci rande premohol ten stres čo mal a opýtal sa či by mi vadilo keby ma pobozkal, kks a tam som zistila že sa bozkáva jak pánboh 🤣🤣

earlgrey
Dnes o 12:07

Ja áno. Ale sex bol skvelý až po asi roku 😉 lenže on sa nebránil naučiť sa veci, ktoré som chcela, aby mi robil 🤷‍♀️ takže trvalo to dosť, kým zahodil všetky zábrany a môžem s rukou na srdci povedať, že teraz je úžasný milenec a neľutujem, že som v tomto bola trpezlivá. Čo ináč vôbec nie som 🤣

zuzana76
Dnes o 12:17
@anonym_fffe42

@anonym_fffe42 preco?

lindusss2016
Dnes o 13:19
@anonym_e58881

@anonym_e58881 no tak mozno orave preto, ze nemas skusenosti s inym, ani len netusis, ze aj napriek iskreniu moze sex nefungovat. Okrem roznych historiek, kedy sa zeny stazuju na male penisy, sa deju aj ine veci, ktore ti mozu pokazit cely zazitok. Ja som sa zamladi zalubila do chlapca, s ktorym chemia fungovala neskutocne, ale paradoxne mal penis tak velky, ze bol pre mna nepouzitelny 🤷 moze sa stat kadeco, staci ak maju dvaja rozne preferencie a uz to ide dolu vodou...

Strana
z2