icon

Vzťah so skvelým partnerom, ale priemerný sex?

yoginka231
18. aug 2026

Zdravím,
je to citlivé a nechcem vyznieť ako povrchná žena, ktorá si nevaží čo má. Skôr váš pohľad čo si o tom myslíte a čo nato vravíte, či ste mali podobnú situáciu.

Mám muža a je proste skvelý. Fakt fešák a ešte sa mi nestalo že by mi chlapa náhodné kamošky chválili len tak že ako dobre vypadá. Je úspešný a má skvelú prácu, chodí na konferencie a vďaka peniazom má byt v centre kde spolu bývame. Je úplne úžasný charakterovo a je veľmi empatický, cítim sa pri ňom bezpečne. Keď mi bolo zle z krámov, tak si zobral home office a staral sa o mňa, prekvapil ma krásnymi narodeninami, ktoré mi zorganizoval. Dobrovoľníči a má veľa priateľov, ktorý ho majú fakt radi a všetci mi hovoria že to je výhra. Viem že je aj obklopený krásnymi ženami, ale viem že je mi 100% verný a celkovo má veľmi silné hodnoty a zásady.

Len čo sa týka sexu a to je ten problém, tak nieje to ani že zlý sex (taký som zažila), a nieje to že by som mi hnusil (aj mi vonia a mám ho rada), ale ten sex je že priemerny. Úplne totálny priemer. Spravím sa to ano, ale nepoviem si že wow. Nemám chuť mať sex každý deň ale keď mám tak som že okay.

A toto je čo má trápi. Mala som bývalého na ktorého neviem prestať akú sme mali chémiu. Jeho keď som len cítila jeho pach, tak som chcela na neho skočiť. Sex sme mali aj trikrát za deň a bolo mi ho málo. V posteli bol boh, čo robil presne čo sa mi páčilo až sa mi zdalo že mi číta myšlienky. A doslova som mala pri ňom úplne vypnutú hlavu od slasti.

Inak ten bývalý bol že okay chlap, ale nemal kamošov, bol škaredý, chýbal mu zub, robil čašníka aj keď mal 30 rokov a na nič nemal peniaze. Brala som ho aj vonka aj s kamoškami ale reálne veľa vecí prvýkrat zažil so mnou lebo som ho niekde pozvala. Nebol zlý človek, ale bol vo všetkom taký mierny podpriemer, bez ambícii, snov. Jedine kde sme si rozumeli že rád robil yogu a stretli sme sa na takom ezo festivale. Ale všetko nehával na osud a tak sa vôbec nesnažil. Ale ten sex...

A tak sa vás chcem spýtať, čo si o tom myslíte vy? Mám hladať ďalej a nájsť "full package" kde aj tá chémia bude šialená a zároveň bude mať všetko ostatne?

Ale na druhú stranu sa bojím že takéhoto skvelého chlapa nestretnem a že teda si zvyknem že už nebudem mať úžasný sex ale len taký priemerný.

Strana
z2
anonym_24f8cd
18. aug 2026

vsak ho to nauc , nie? ked chces mat super sexik

patrike
18. aug 2026

Ty nebudes nikdy spokojna a s nikym, vzdy budes porovnavat a hladat to "najlepsie". Raz to bude sex, potom povaha, potom peniaze.

patrike
18. aug 2026
@anonym_24f8cd

vsak ho to nauc , nie? ked chces mat super sexik

@anonym_24f8cd Co ho ma ucit ? Ved orgazmus ma. Aj keby robil presne to, co robil byvaly, nebola by spokojna.

anonym_fb21f3
18. aug 2026

a myslíš si že tam vonku na teba čaká "pán dokonalý"?? nie si hádam čerstvo zamilovaná pubertiačka, vzťah sa časom mení a nie je o "waw" ale o tolerancii a schopnosti žiť spoločne v jednej domácnosti

anonym_6d417f
18. aug 2026

🙂 Si na piatom poschodi ...
Otvorili nový obchodný dom, ktorý predáva nových manželov. Ženy tam môžu ísť a vybrať si manžela, ktorý im vyhovuje.

Pravidlá sú jednoduché:

- Každá žena môže do obchodu vstúpiť len raz a má len jednu voľbu manžela
- Obchod má šesť poschodí a s každým ďalším poschodím sa zvyšuje hodnota tovaru
- Zákazníčky si môžu na danom poschodí buď vybrať manžela, alebo ísť o poschodie vyššie
- Vracať sa na nižšie poschodia nie je možné, je možné iba odísť

Zákazníčka vstúpila do obchodu na prvé poschodie, kde bolo napísané
- Títo muži majú zamestnanie.

Páči sa jej to ale ide na druhé poschodie kde je napísane
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti.

To sa jej rovnako páči, ale rozhodne sa ísť ešte vyššie, kde je napísané
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti a sú pekní.

Je nadšená, ale rozhodne sa skúsiť ísť ďalej
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní a pomáhajú pri domácich prácach.

Žena si pomyslí, že je to úžasné ale nedá jej a ide o poschodie vyššie -
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú romantickí

Žena je vo veľkom pokušení si vybrať a hovorí si čo by si ešte mohla priať, ale napriek tomu jej to nedá a ide na posledné poschodie
- Ste 43 113 341 návštevníčkou tohto poschodia. Tu už žiadni muži nie sú. Toto poschodie existuje iba ako dôkaz, že vyhovieť žene nie je možné. Ďakujeme za návštevu nášho obchodného domu.

Aby majiteľ nebol označený za sexistu otvoril oproti ďalší obchodný dom, kde si môžu muži vybrať manželku.

- Na prvom poschodí sú manželky, ktoré majú radi sex.
- Na druhom poschodí sú manželky, ktoré majú radi sex, pivo a grilovačku a majú peniaze.
- Na tretie, štvrté, piate a šieste ešte žiadny chlap nevkročil.

anonym_a4b340
18. aug 2026

len ho pokojne vymeň, on sa bez teba nestratí.
nájdi si niekoho čo budete nehn. budovať spolu a nie že on má byt v centre. To má ON, nie ty. Bez dobrého sexu je vzťah o ničom.

anonym_61edcb
18. aug 2026

mozes mi na tvojho priatela kludne posunut kontakt :*

anonym_bcd1f1
18. aug 2026

Nechcem tvrdiť, že vo vzťahu nie je sex dôležitý, ale nie je najpodstatnejší.Dobre zvaz, že čo, aké hodnoty povazujes za dôležité.Ja osobne by som si vazila muža, ktorý ma má rád a snaží sa svoju lásku prejaviť vo všetkom a ako bonus, ešte aj dobre vyzerá a je finančne zabezpečený, vďaka čomu dopraje aj mne

anonym_6d417f
18. aug 2026

A preco si sa rozisla s tym jednozubym, co vedel super sukat? 🙂

anonym_a7075c
18. aug 2026
@anonym_6d417f

A preco si sa rozisla s tym jednozubym, co vedel super sukat? 🙂

@anonym_6d417f 🤣🤣🤣 smejem sa.. jemu len chybal jeden zub, nie ze mal len jeden zub 😅

jeennyv
18. aug 2026

Moj nazor je, ze ano ludia si musia aj sexualne rozumiet, ale zivot je o inom…ked sex vyprcha resp. Ked nebudete nan chut, cas ci ho moct robit…co ti ostane, ked ten tvoj clovek je inak nepouzitelny, len takto…dolezite su hodnoty a skutky pre zivot

anonym_2f90f8
18. aug 2026

vies co opust terajsieho, sprav mu tu laskavost najst si naozaj milujucu priatelku, lebo ty si s nim len pre to, lebo ostatní ti hovoria ake terno mas doma

anonym_6d9980
18. aug 2026

Ahoj, ja ti napíšem za seba. Mala som kedysi vzťah, kde bola fakt super chémia medzi nami. Super to bolo, keď som mala okolo 20 rokov. Boli sme spolu 5 rokov. Začali sme spolu chodiť v maturitnom ročníku a potom počas vysokej školy to pokračovalo. Rozumeli sme si. Ale bolo tam jedno ALE. Môj ex bol dosť nezodpovedný na to, čo som možno žiadala. Keď sme sa dohodli na niečom, neprišiel, zaspal, bral to na ľahkú váhu. Vysokú školu ledva prešiel, lebo mu to bolo jedno. Nemal veľké sny a chuť sa posunúť. Časom som to zbadala. Rád hral hry a kľudne spal každý deň aj do 12. Keď som chcela ísť na túru, v živote so mnou nešiel. Bol síce kľudný typ človeka, ale neviem, časom som si povedala, že mi to už prekáža. Presne, sex bol úžasný. Ale čo z toho?
Navyše som časom zistila, že si rád píše s inými babami. Doteraz neviem povedať, či ma nepodviedol, keď som bola mimo mesta.

Rozišla som sa s ním. Bolelo ma to veľmi. Asi 2 roky som sa z toho dostávala. Odišla som žiť inam.
Spoznala som muža, tiež je rovesník. Vzdelaný, pekný, mal ciele. Cvičil v tom čase pravidelne vo fitku. Ale chémia až taká nebola. Možno som sa aj bála. Ale ten muž je teraz môj snúbenec. Je starostlivý, mám v ňom za tie 3 roky vzťahu 100 percent dôveru. Ja proste viem, že keď ide von a sú tam dievčatá, on neflirtuje. Ani s kolegyňami. Kedykoľvek môžem ísť do jeho mobilu, lebo nič neskrýva. Pri ex toto nebolo, on skrýval časom vždy niečo.
Žiadne také, že vyspáva do 12. Ráno vstane už o 7 a keď si potrebujem náhodou pospať, on zatiaľ upratá byt. Zahrá si aj hru, ale raz za čas. Chodíme na turistiku, na výlety, chodili sme spolu plávať. V živote som ho nezažila, že by sa opil do nemoty. Nefajčí. V ňom cítim úplnú dôveru a viem, že by mi neublížil nikdy. Konečne mám pri sebe muža, ktorý splní to, čo sľúbil. A poviem ti, že chémia nie je taká vášnivá ako pri ex. Ale vieš čo?
Ja by som to nevymenila. Pretože tieto hodnoty, morálne a to, ako žijeme každodenný život, to je pre mňa podstatné. Aj chémia je dôležitá, ale predsa aj s týmto mužom ju mám, len nie asi takú ako vtedy v 20.
Teraz mám 30 a viem, čo je dôležité aj do budúcna. Starostlivosť, empatia, že pre mňa zabezpečí domov, že sa o mňa postará, keď mi je zle, že so mnou ide na výlet, po ktorom túžim, že si nevypisuje a nie je ako decko.

weleda123
18. aug 2026

@yoginka231 rozíď sa s ním, urobíš mu láskavosť. Zaslúži si niečo lepšie ako si ty.

anonym_3e36fa
18. aug 2026

Tiez mam taky vztah, partner super, sex onicom. Ja som sa s tym nejak zmierila, nemozem mat vsetko.

anonym_4e652b
18. aug 2026

Mala si zostat s casnikom, tohoto nevies docenit

dennissa16
18. aug 2026

A ten zub mu chýbal vzadu?

anonym_3ff6c2
18. aug 2026

@yoginka231 preboha tychto 2 porovnavat? Ako sa vobec da bozkavat so skaredym bezzubym , bleee

anonym_3ff6c2
18. aug 2026
@dennissa16

A ten zub mu chýbal vzadu?

@dennissa16 ja by som sa nedivila keby aj predna jednotka, tento tyzden som stretla 2 30tnikov s uplne zhnitymi zubami a pohodicka sami neboli.

anonym_6d417f
18. aug 2026

Niektori muzi vedia naozaj dobre sexovat ... To ked stretnes chudobnu rodinu, chlap nevzdelany alkoholik a zenu s 5 detmi, tak si nevdojak pomyslis, ze ten chlap musel tak dobre vediet sexovat, az jej vys..kal mozog z hlavy ...

janinah
18. aug 2026

Bolo koze dobre...

anonym_08e7f4
18. aug 2026

divim sa, ze ten s ktorym teraz si, ta vobec chce, zjavne si niekde z valalu...brala som ho vonka, nieje

anonym_db1727
18. aug 2026

Ja som vždy každého partnera po sexuálnej stránke dostala kde som chcela aj z úplného polena..
Oni sa chlapi v posteli nenechajú zahambiť keď im ukážeš ako to má vyzerať a ako si to predstavuješ..
Ak si sa doteraz spokojila s tým málom tak si myslí, že je to v poriadku, možno mal také partnerky..
Oni aj tí dokonalí a pekní muži majú možno pocit, že nič lepšie od nich nie je a prestanú sa snažiť, lebo vlastne nemusia a ženy od dokonalého chlapa tiež už nevedia pýtať viac a poukázať na nedostatky, aby nevyzerali ako nevďačnice.
Buď otvorená, hovor o svojich pocitoch, povedz mu, že najkrajší darček pre teba by bol premilovať noc, že sa chceš s ním niekam zavrieť na víkend a nevýsť z postele, že chceš skúsiť sex na neobvyklých miestach atď aby pochopil že sa stále nemusí hrať na gentlemana v rukavičkách..

anonym_f15709
18. aug 2026

Ako nechápem čo riešiš. Máš priateľa, s ktorým sa cítiš milovaná a v bezpečí a ty nariekaš, že sex je priemer, aj keď dosiahneš orgazmus. Si nevďačná a nevážiš si muža, ktorého máš. S takýmto prístupom budeš navždy sama alebo si nájdeš nejakého smradľavého, bezzubého asociála, ktorý ti spraví desať detí, prechlastá celú výplatu ale aspoň v sexe budeš spokojná 🙈 Taká tá typická mentálne zaostalejšia žena, ktorá nerieši nič okolo, len mužov falus a kvôli nemu si aj život dodr*e.

anonym_9e7cb9
18. aug 2026

@yoginka231 poviem to tak. nikdy nenájdeš všetko alebo ak áno tak tá šanca je vážne minimálna.. treba robiť kompromisy a ak sa vieš "spraviť" ja by som ostala.. Tiež som mala muža, s ktorým bol sex dokonalý ale čo z toho keď nebol materiál na vzťah 🙂 mala by si sa na ľudí pozerať komplexne a možno si ten typ, že je pre teba sex dôležitejší ako čokoľvek iné a tým pádom tento muž nie je pre teba.. ale rátaj, že ak stretneš iného s ktorým by bol dokonalý, aj jemu bude niečo chýbať 🙂

anonym_6a848c
18. aug 2026

@yoginka231 a že ženy sú emočné bytosti, ktoré ocenia najmä iné ako fyzické vlastnosti partnera... Žene sa nezavďačíš ničím menším ako dokonalosťou úplne vo všetkom. Tak ako ona je dokonalá (si myslí).
Zdá sa, že peniaze a dokonalý sex (presne podľa rozmarov ženy) sú predsa len najdôležitejšie.

anonym_afbf67
18. aug 2026

bezzubý čašník čo cvičí jógu... hm tu niekde som prestala čítať, celé je to vymyslené aj s tým super sexom 3x za deň, trošku uveriteľnejší príbeh nabudúce

anonym_a650c6
18. aug 2026

Na instaci som videla, ze ked si vyberas partnera, treba mysliet na to, ze si vyberas cloveka, ktory ta bude drzat za ruku na pohrebe rodicov. Tak sa podla toho zariad.

Ale ak mas orgazmus pri sexe, co viac od neho ocakavas? Co ma pri tom jodlovat?

anonym_d368bc
18. aug 2026

@yoginka231 ja som si s takýmto pánom ,,skoro dokonalým,, spravila 2 deti a žijem s nim dodnes. Po stroskotanych búrlivých vzťahoch a sklamaniach v láske, to bol konečne ten pokojný prístav. Odignorovala som, že ten sex medzi nami je len priemerný. Presne ako píšeš, spravím sa ale žiadna vášeň, žiadna túžba, nič. Nikdy nevedel ako na mňa, aj keď som mu to zo začiatku vravela, vždy to akoby časom zabudol alebo to ani nevedel. No za mňa platí, že toto sa nedá niekoho naučiť. Proste bud si s niekym v tej posteli sadnete alebo nie. Musíte byť rovnako naladení, musí tam byť chémia. Darmo som mu hovorila, že mám rada drsnejši sex, že to a to ma vzrušuje. Keď sa mi to aj pokúšal robiť, bolo to buď komické alebo zlé. Teraz mam pred 40kou, vyzerám lepšie ako kedykoľvek predtým, chlapov by som si mohla vyberať. A aj napriek tomu, som roky sexuálne neuspokojná a ledva čakám, keby prídem do menopauzy a zmizne mi ovulácia lebo to sú strašné stavy. Niekedy sa pristihnem, že pozerám po cudzích chlapoch ako hladný vlk. Darmo doma aj mame sex, no neuspokojí ma to absolútne. Je tu ešte možnosť nájsť si milenca ale to už je zase na inú tému...
Co z toho vypliva? Ak si odvážna môžeš veriť, že niekde ta naozaj čaká tvoj dokonalý muž. Sama si ale musís zvážit rizika a fakt, že nakoniec môžeš skončiť aj sama.

anonym_d368bc
18. aug 2026
@anonym_a650c6

Na instaci som videla, ze ked si vyberas partnera, treba mysliet na to, ze si vyberas cloveka, ktory ta bude drzat za ruku na pohrebe rodicov. Tak sa podla toho zariad.

Ale ak mas orgazmus pri sexe, co viac od neho ocakavas? Co ma pri tom jodlovat?

@anonym_a650c6 fakt sú ľudia ktorí majú sex len pre orgazmus? Pre mňa je to len čerešnička na torte. Ak na konci sexu je, je to super. Ak nie a všetko ostane tam bolo prítomné, som nadmieru spokojná.

Strana
z2