Návrat problémov z minulosti?
Ahojte .Zažili ste niekedy v živote že ste mali s nejakým človekom nezhody , problémy a ten človek vám prial aby sa vám to vrátilo,aby ste sa raz trápili ako on a po čase ste fakt mali samé problémy?
Ano. Je to karma. Mna uz navstivila via krat.
@anonym_autor stáva sa mi, že keď sa syn zasmeje, že som sa udrela, tak do sekundy sa udrie tiež 😂. Na niektorých ľudí to tak proste funguje. Ale ak sa niekto správa zle a zákerne, tak sa mu to podľa mňa vždy zráta, minimálne vnútorným nešťastím danej osoby.
urieknutie?
Neviem môže byť ja to skôr volám že ma niekto preklial
@anonym_autor Ziadna karma neexistuje. Kazdemu sa obcas deju zle veci. Len nie na kazdom to hned vidno. Nik nema cely zivot na ruzovom oblaciku.
@anonym_autor zle veci sa nam deju ci nam to niekto zelal ci nie. Niekedy ich pride pokope viac, niekedy preto nevidime aj to dobre co sa deje. Ziadne prekliatie neexistuje, je to len v tvojej hlave. Sustred sa na to pekne, nie na to zle a uvidis, ze ziadne prekliatie nebude
@anonym_autor áno skôr prekliatie (prianie zlého), ale tam je dôležité či si to prianie "prijala" na nevedomej úrovni. Vyzerá to, že áno. Ak ti niekto želá zle, treba v mysli odmietnuť a vrátiť mu túto energiu. Ľudia si neuvedomujú, že slová nesú energiu a tá s nikam nevytratí...
Zažívate situáciu, ktorá je psychologicky nesmierne vyčerpávajúca. To, čo opisujete, sa na prvý pohľad môže zdať ako „splnená kliatba“ alebo osudová nespravodlivosť, no v skutočnosti to pomenováva hlboký a veľmi častý ľudský vzorec, internalizáciu cudzieho hnevu a podvedomé sebatrestanie. Keď s nami niekto odíde v zlom a praje nám nešťastie, zanechá to v nás silnú emočnú stopu, často spojenú s potlačenou vinou, pochybnosťami alebo hnevom, ktorý sme nestihli spracovať. Ak sa neskôr v živote objavia prirodzené problémy (ktoré prichádzajú k každému), vaša myseľ ich okamžite prepojí s týmito starými slovami. Podvedome začnete fungovať v režime zvýšenej ostražitosti. Začnete očakávať zlyhanie, prehliadate dobré veci, robíte rozhodnutia zo strachu a v najhoršom scenári, aby ste uľavili podvedomému pocitu viny, začnete deštruktívne vzorce sami napĺňať. Ten človek nad vami nemá magickú moc. Tú moc mu dávate vy tým, že jeho slová nosíte vo svojej hlave ako pravdu. Prvým krokom k oslobodeniu je oddeliť magické myslenie od reality. Problémy, ktoré momentálne prežívate, nie sú dôsledkom niečieho želania. Sú to buď dôsledky vašich vlastných (často nevedomých) rozhodnutí alebo jednoducho náročné obdobie, aké občas stretne každého z nás. Skúste si urobiť vedomú deliacu čiaru. Keď sa najbližšie pristihnete pri myšlienke, že „toto sa mi deje kvôli nemu/nej,“ fyzicky sa zastavte. Dvakrát sa hlboko nadýchnite do brucha, vnímajte pevný bod pod nohami a povedzte si: „To boli jeho emócie, jeho hnev a jeho limitácia. Moje dnešné problémy sú len moje a ja mám plnú moc ich vyriešiť. Nemusím trpieť, aby som niekomu spätne potvrdil jeho pravdu“. Vráťte tú emočnú záťaž tam, kam patrí, tomu človeku. Vy nie ste povinný niesť jeho bolesť. Keby ste nikdy nepočuli vetu, že sa vám všetko raz vráti, vysvetľovali by ste si svoje dnešné problémy rovnako? Práve odpoveď na túto otázku často odhalí, či vás dnes viac ovplyvňuje realita, alebo príbeh, ktorý si o nej nevedomky rozprávate.
Prekliatie/urieknutie. Choď za kňazom, dá ti pomazanie alebo exorcizmus.
Nie, nikdy. Ani nepoznám nikoho, kto by mi prial niečo také.

urieknutie?