icon

Návštevy ma vyčerpávajú

14. sep 2023

Caute zeny, aj vy to tak mate, ci som jedina?
Nemam rada navstevy u nas doma, najprv treba upratat, nieco na jedenie nachystat, potom sa venovat a potom zas popratat, ked odidu.
Ked u nas niekto je a pouziva nasu toaletu, uterak, chyta nam veci, vadi mi to, musim aj umyt wc, vymienam uteraky, lebo sa uz potom doma necitim dobre. Ked pridu naboso, stieram po nich podlahy, akoby som nemala rada, ked nam tu nechaju svoje DNA 😃 mozno niektore pochopite ako to myslim 😀
Snazim sa vzdy obmedzit navstevy u nas doma, no nie vzdy sa to da. Najradsej som, ked sa stretavame na neutralnej pode.

Strana
z2
galioska
15. sep 2023

@jovan236 ja nechapem v tomto anglicko, oni vsade koberce a chodia obuty😀 a tie ich male deti po tych chrchloch, hovnach z topanok stvornozkuju🙄 boze moj za tie roky toto nepochopim, ja sommsi dala plavacku a u mna sa musia vyzuvat😀

luccija
15. sep 2023

@galioska otcov kamarát žil dlhé roky v USA a dodnes, keď príde k rodičom sa nevyzuva.Ale vidíš anglicke deti vraj nie su toľko choré🙂

galioska
15. sep 2023

@luccija ale su a zelene sople do skol nosia😆 len tu sople nik neriesi, s antibiotikami do skoly

jovan236
15. sep 2023

@galioska to nepochopím ani ja a stále v topánkach byť no fuj.U nás majú len deti koberec na hrabie inak nič.A ešte keď prídu niečo odpisovať kontrolovať či čo nejaký pánkovia a s tými obrovskými zablatenými topankami sa rozbehne do bytu som ako obarená a nechápem že čo robia a ja len rýchlo že halo ja mám deti kam idete v topánkach😏

luccija
15. sep 2023

@jovan236 u nás bol opravár umývačky a pekne si priniesol navleky
@galioska veď viem...len tu každý hovorí, že iba slovenské deti a matky prežívajú každý sopel.

blackcat8885
15. sep 2023

Tak ja neznášam hlavne upratovanie po návšteve teda umývať milion riadu. My mane návštevy iba ked je oslava narodenín to je 3x za rok a sem tam k meninám ked niekto príde. Ano stane sa že niekto príde neohlasene a to neznášam. Celkovo mi návšteva nevadí pokiaľ to nie je často a dlho 😃 proste ja ked idem na návštevu (iba z povinnosti k rodine muža) tiež tam nie som dlho a necítim sa tam celkovo dobre. U mojich rodičov to ako návštevu neberiem ani oni a k nam ked prídu su u nás ako doma.

mable123
15. sep 2023

Do bytu by som si pozvala len ludi kt. mam rada a nevadilo by mi ani na boso keby chodili ani keby pouzili toaletu aj keby neviem co... mala by si skor hladat problem u seba... najprv niekoho pozves a potom sa ti to hnusi... Alebo ponukas poistenie pre farmaroch kt. Ti pridu v gumakoch od hnoja ? Alebo zacnes mopovat po 90 rocnej babke ktora ta prisla pozriet a vyzula sa ? Pravdepodobne aj ty chodis na navstevy a sem tam si odskocis u cudzich a to ti nevadi 🙂

ketrint
16. sep 2023

To s tými bosymi nohami mám aj ja 🫣🫣
To mi extrémne vadí a úplne to nenavidim. Ja sama keď prídem v sandalkach domov, tak si hneď umyjem nohy a až potom si chodím po byte bosá. A keďže ku mne chodia len blízki ľudia, nemám problém im povedať moju obscesiu na toto 😅 sestre normálne poviem, že však vieš jak mi z toho šibe, prosím chod si oplachnut nohy alebo tu máš ponožky. Zasmejeme sa a ide sa ďalej, na atmosfére to neuberá 😉
S ostatným problém nemám, že by som nejak extra drhla po návšteve alebo pred ňou…

11silvia11
29. aug 2024

Ja som presne taká istá ako Vy😂Nikto ma nechápe,ani partner.A od kedy mame babo,tak som ešte alergickejsia na návštevy .A presne všetko po nich cistim,dezinfikujem,vymieňam uteráky,umývam dva záchody,proste všetko 🙈

Strana
z2