Návštevy svokry
Ahojte,tie ktoré máte mužov v zahraniči a ste bezdetne popripade s detmi,zvyknete chodit k svokrovcom aj same ? Muž mi vyčita že jeho rodičov nevolám na kávu a že k nim nechodim,pritom nemáme deti a oni ma ani sami nevolajú že priď takže ja sa pchať nebudem a sama tam ist nechcem a beriem to tak že ked chcu oni nech pridu.Sice byvame blizko,ale nie sme nejaké kamaratky a nemáme si veľmi čo povedať a take na silu kvôli priateľovi mi pride neuprimne a zbytočne … ako to máte vy?
@muchotrafka298 ved je to muz, aj ked nieje manzel. Co by bol lietadlo, ci chlapec ci co? Normalne to je muz.
@anonym_e8d758 tak vies, su rodiny, kde je partnerka nic, kym nie je manzelka. Samozrejme, ze je muz, ale nie je MANZEL a to je u niektorych podstatny rozdiel, ked nie je dvojica zosobasena.
Podľa mňa je rozdiel, či je to priateľova mama - tak Ti to vlastne je ešte nikto, alebo manželova mama a potom je to svokra.
Niečo podobné sa tu už riešilo.
Ste manzelia? Lebo raz pises muz a potom priatel. Nie je to tvoja svokra, ak nie ste zosobaseni. Je to matla tvojho priatela. Pokial nemate spolu blizky vztah a jeho rodinou, nevidim dovod na nutene stretavanie sa bez neho.
@muchotrafka298 muž a priateľ je v podstate to isté.
Manžel je oficiálny
@muchotrafka298 muž a priateľ je v podstate to isté.
Manžel je oficiálny
@nyusika niekde su aj take vztahy. Ze kym to jie je manzel, mozu spolu zit aj 30 rokov ako partneri, tak je to nic. Co je hlupost samozrejme.
@nyusika niekde su aj take vztahy. Ze kym to jie je manzel, mozu spolu zit aj 30 rokov ako partneri, tak je to nic. Co je hlupost samozrejme.
@muchotrafka298 jasné, to nespochybňujem.
Len pre mňa muž nerovná sa automaticky manžel
@muchotrafka298 jasné, to nespochybňujem.
Len pre mňa muž nerovná sa automaticky manžel
@nyusika ani pre mna nie. Proste je to partner a smitec. Sama som to zazila ale opacne, s partnerom sme neboli zobrati a bola som nic.
@anonym_autor ked žil svokor chodila som za ním často lebo bol chorý aj ked svokra nebola doma ako svokor zomrel nechodím tam mam 3 deti dokým to oblečiem naložím do auta potom vyložíme nechce sa mi a nemám zo svokrou ani dobrý vzťah tqkze ju k nám nevolam vola ju manžel ked je doma aj to po ňu musi ist na aute a potom ju aj doviesť není stará ma 50 rokou len je lenivá a aj tučna
@anonym_autor ak sú to manželovi rodičia, choď tam na návštevu. Na hodinku, raz za mesiac. Povypytuj sa ich, čo majú nové, dones im kávu...
V rámci dobrých vzťahov. Nezjedia Ťa....
@anonym_autor ak je len priatel a nie manzel,nevidim dovod,aby si tam chodila,ona nie je tvoja svokra.
ak by bol manzel,tak si myslim,ze je celkom ok snazit sa budovat vztahy,napr. ist raz za cas na kavu na max.hodinku

Ste manzelia? Lebo raz pises muz a potom priatel. Nie je to tvoja svokra, ak nie ste zosobaseni. Je to matla tvojho priatela. Pokial nemate spolu blizky vztah a jeho rodinou, nevidim dovod na nutene stretavanie sa bez neho.
@muchotrafka298 ved je to muz, aj ked nieje manzel. Co by bol lietadlo, ci chlapec ci co? Normalne to je muz.