Je správne, keď muž prespáva kvôli deťom u ex počas jej nočnej?
dobrý deň, chcem sa spýtať čo si myslíte o tejto situácii. Muž ktorý sa ide rozvádzať, rozvod o pár dní, má inú partnerku s ktorou už žije. a chodieva prespať k ex k detom ktoré už sú dosť veľké 14 a 12 vždy vtedy, ked ma jeho ex nocnu.
A pokracovat v tom chce aj po rozvode, napriek tomu, že novej žene sa to nepáči a jasne mu povedala že po rozvode to tolerovať už nebude. a má si deti brávať k sebe.
celé zle. Načo sa budúca pani dávala dokopy s chlapom ktorý má deti. Je si istá že chodí ozaj k deťom? Kĺudne môže aj k ex, alebo k niekomu úplne inému.
Otcom ostane aj po rozvode, aj ked sa ta nova postavi na hlavu, ostava ich otcom s povinnostami a aj pravami. Je mozne, ze deti nechcu chodit do domacnosti kde je uz jeho nova partnerka. Koho ma teraz uprednostnit?
Že sa časom môže stať, že sa poháda s novou, príde nejaké horšie obdobie a .... Ani sa nenazda a už bude znova chodiť v starých topánkach...
Toto partnerstvo je posrate už teraz. Je to otec dvoch deti. Musela počítať s tým, že tie deti budú vstupovať do celého procesu.
Im je lepšie doma. Či sa to jej páči alwbo nie. Načo by ich ťahal k sebe.
Doma majú svoje pohodlie a bezpečie. Ak toto Niva partnerka nechápe tak ten vzťah je zlý
a isto bude mať ten rozvod alebo ti len nahovoril, že sa ide rozvádzať? Už tu takých bolo 😂 neviem o žene ktorá by svojho ex pustila nech ide k deťom prespávať kým je ona na nočnej .. klame ťa, resp. ani nemusí klamať. Rozídete sa tak či tak
a isto bude mať ten rozvod alebo ti len nahovoril, že sa ide rozvádzať? Už tu takých bolo 😂 neviem o žene ktorá by svojho ex pustila nech ide k deťom prespávať kým je ona na nočnej .. klame ťa, resp. ani nemusí klamať. Rozídete sa tak či tak
@anonym_bc32f2 ... Ale nie jeho nová partnerka je na nočnej ale ex. Udajne
Myslím si o tom to, že sa znova raz potvrdzuje, že ex partnerky a manželky dokážu ťahať za nitky. A že majú trocha navrch nad novými partnerkami. A že dotyčný muž je obrovský slaboch
@lenka22115 no nemaj veľké ilúzie, že sa dňom rozsudku všetko zmení. Jedine, ak dostane rozum jeho ex, lebo jemu to takto vyhovuje.
Znamená to, že deti sú mu prednejšie ako nová partnerka. No a že sa jej to nepáči.... Mne ako dieťaťu (obzvlášť v ich veku) by sa zas nepáčilo, aby ma vláčili ako handru hore dole, keď ma matka nočnú.
@anonym_bc32f2 ... Ale nie jeho nová partnerka je na nočnej ale ex. Udajne
@doriiis no veď ja rozumiem, to som aj napisala. Moja mama by po rozvode mojho otca určite nepustila k nam domov ani keby mala isť na nočnú
A kto ma s tymi detmi byt, ked je matka na nocnej? Autorka, ake davas riesenia? Vsak je to uch otec, matka je na nocnej, tak nech si plni svone rodicovske povinnosti.
To maju teraz Tie deti but doma same? Alebo ich ma na prespatie nosit ku vam? Alebo zaplatit opatrovatelku?
Mne toto riesenie pride ako najlepsia. Ak ziarlis na partnerku, tak ta je v robote. A pred s po nocnej mas nulovy zaujem o sex.
Bude rada, ze SA tvoj partner stara o svoje deti.
A on nema nejake ine vlastne byvanie? Len to spolocne s ex? Neviem si predstavit, ze by som takto s ex fungovala.
No hovorí sa napr,ze striedava starostlivosť je naj,ked nie deti chodia hore -dole ale rodičia
A toto zrejme tak nejako myslia aby deti nemuseli meniť prostredie
by som povedala nech sa s tou novou nezeni, on otcom byt neprestal
a ma jeho nova partnerka deti?
@lenka22115 myslím si, že nova žena si musí uvedomiť, že má vzťah s mužom so záväzkami.
Buď to vie akceptovať a vo vzťahu môže pokračovať, alebo to akceptovať nemôže a potom vzťah zmysel nemá.
To, že je pri deťoch počas nočnej svojej ex, nevnímam negatívne. Deti za rozvod nemôžu a je fajn, že obaja rodičia to majú na mysli.
Iná vec by bola, ak by jeden z nich dúfal, že takto sa ich vzťah obnoví. Takže, keď nieco, toto by si mala nová partnerka s chlapom prebrať.
Ak žena ide do vzťahu s chlapom ktorý má deti mala by hlavne vedieť otvorene komunikovať. Hneď na začiatku si prejsť ako si fungovanie ohľadom detí predstavuje aby vedela zhodnotiť či jej takéto fungovanie vyhovuje.
On je otec, samozrejme že deti bude mať na prvom mieste. Ak má jeho ex nočné, deti inde ísť nechcú tak je normálne že ich stráži.
@lenka22115 milujem tieto "nové" nedospelé partnerky ,ktoré potrebujú nie partnera ale otca...
Hádam nejdeš bojovať s jeho deťmi
...
Veď tá žena tam nie je.a keby chceli byť spolu tak spolu sú...
Takže to že tam prespí je ok...ja sa skôr čudujem že jej to neprekáža že sa jej motá po dome človek ,s ktorým sa ide rozvádzať..
Otcom ostane aj po rozvode, aj ked sa ta nova postavi na hlavu, ostava ich otcom s povinnostami a aj pravami. Je mozne, ze deti nechcu chodit do domacnosti kde je uz jeho nova partnerka. Koho ma teraz uprednostnit?
@viestta a hlavne, deti nie su vrece zemiakov, maju svoj zivot, svoje veci, svoje zaujmy. Mna keby niekto par krat do tyzdna vzal, ze mam ist spat k svokre, alebo aj k mojmu otcovi, tak ma porazi. Tam nie som doma. Nevidim nic zle na to, ze tam ten chlap je v case, ked ona nie je doma.
to, že to majú takto vymyslené, svedčí o vyspelosti oboch, a nedoplácajú na to deti.
@lenka22115 poznam viac ludi takto, proste musia zit takto. Vedela pani, ze ide do second hand zbozi a nie brand new piece… 😂
@anonym_bc32f2 ja kľudne. S exmanželom máme super vzťah, bežné sa navštevujeme.
@lenka22115
12 a 14 rocne deti uz su dost velke na to, aby boli doma same. Keby bolo dieta len jedno...tak ok, ale dve? Urcite sa daju naucit, aby boli par krat aj samé... je to v pohode.
Predpokladám, že nová partnerka je dôvodom rozpadu manželstva, keďže ani rozvedení nie sú a už s tou novou žije. Zrejme otec deti si takto ospravedlňuje svoje konanie voči vlastnému svedomiu, keď ostáva s deťmi počas nočnej matky detí a deti zrejme vzhľadom na vek nechcú ísť spať k žene , kvôli ktorej sa rozbila rodina.
@lenka22115 Pokiaľ nechodí prespávať v čase, keď je jeho skoro ex doma, neviem, že prečo by sa mala aktuálna partnerka hnevať.Vedela, že je otcom a neprestane ním byť ani po rozvode.
@lenka22115 a ty si v tomto pribehu kto? Lebo kazdy ucastnik si o tom mysli nieco ine.

Ze dlho na dvoch stolickach neobsedi. Nebude sa to casom pacit ani starej, ani novej, ze si tak akoze chce udrzat vztah s detmi prespavanim v starom domove. Je to docasne. Bud ho coskoro niekam posle prva, alebo druha.