icon

Neakceptuje, že sme od seba

8. aug 2023

Ahojte , sme 10mes od seba s exom.

On ma skoro 50r , ja 40r, mame dieta spolocne.
On ale stale nechce akceptovat ze sme od seba.
Co s tym ?
Vcera ako dieta doniesol ,vyletel mamna preco nemam modry hacik na whats app ,on nevie ci som spravy citala.
Vravim mu lebo je to moj whats app a moje rozhodnutie.
Povedal vyliz mi r.t a odisiel.

Znamej vypisuje urazlive veci namna ,na policii som bola je to malo na udanie, co mam robit?

Rozmyslala som ze dam na whatsapp profílovku ako si drzim ruku s inym chlapom(sused by pomohol) aby to ex konecne nejak pochopil ze je konec. Nemam nikoho som single

Nase dieta ma len 6 rokov par rokov musime byt v kontakte ale mne uz hrabe z toho😓

Pripadam si ako male decko ale ja uz neviem co s nim
Dakujem

mondolina
8. aug 2023

nedávaj si na profil že držíš iného muža. veď to je trápne 🙈
jedným uchom dnu druhým von.

januska12323
8. aug 2023

Dohaduj sa s ním len ohľadom dieťaťa, zvyšok ignoruj.

goodidea
8. aug 2023

Čo to je za 50 ročné..nevyzreté decko

autor
8. aug 2023

@januska12323 ignorujem ver mi , ale vobec to nepomaha 🙄
@goodidea psychopat je to…bohuzial ale neprekroci hranice neviem nic robit
@mondolina ja viem ze je to trapne ver mi 😅 len uz neviem ako mu to do hlavy vtlct nech namma uz zabudne

mondolina
8. aug 2023

tak môjmu exovi to trvalo asi 5 rokov kým to pochopil....

opica_skorica
8. aug 2023

Bude to trvať maximalne 5 rokov.
Vydrž a nedávaj zámienky ako fingovaná fotka so susedom, zbytočne by si priliala olej do ohňa.

autor
8. aug 2023

@opica_skorica maximalne 5r 🙈 takze este vyse 4r vydrzat 😅potesila si ma🙈 najprv som chcela aby bol susedko umna akoze sme spolu ale ak by mu preskocilo dieta to nemusi vidiet

Ah jaj tak si zelam pevne nervy no….

autor
8. aug 2023

@mondolina boze🙈

mira0611
8. aug 2023

Ahoj, u nas to bolo podobne. Ked ma dourazal, tak som ho blokla, o 3 mesiace ma prosil (cez znameho) aby som ho odblokovala, odvtedy celkom v pohode.
On si myslel, ze sme sa rozisli kvoli niekomu, to ze on drogoval, vypisoval na sexchaty za peniaze a pod.nepovazoval za dovod rozvodu.
Po 1roku, roku a pol sa ukludnil, doslo mu, ze som single.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
8. aug 2023

Da sa to vydrzat. Musis sa obrnit. Ked ja som to zvladla, to i ty zvladnes.

autor
8. aug 2023

@mira0611ahoj 😊
jezis 🫣🫣 no my sme sa rozisli koli nemu , ale samozrejme ze som ja vine ale to neriesim uz …🤷🏼‍♀️😂
@lonely66 dieta je vacsie ma 5r no pocuvam dost toho / tato sa somnou nechce hrat / a tak podobne ale to neovplyvnim bohuzial ako on cas s dietatom travi ….
@opica_skorica budem musiet ,najhorsie mam za sebou - bolo hrozne obdobie - ked som dala to toto uz dam samozrejme…. Zlata si dakujem😊

alickapusinka
9. aug 2023

tak sa chova dospelý chlap 50 ročný chlap k matke jeho dieťaťa. Vylíž mi riť po tej vete by si ju vylízal sám a viac by reči nemal. Prah bytu alebo domu by neprekročil.

autor
9. aug 2023

@alickapusinka nechodi k nam , nastastie
Ani nevrav ma grc mi je z neho fakt

alickapusinka
9. aug 2023

Tak ak by to bol pubertiak tak ešte pochopím. Ale nie dospelý 50 ročný chlap a také hlúpe reči.