Nečakaný odchod po rande a zablokovanie
Ahojte, včera som sa stretla s chalanom s ktorým si píšem už nejaký čas boli sme u mňa viem, že ma viaceré za to ("ukameňujete") pozreli sme si film, dali sme si vino, začali sme sa bozkávať ja som mu povedala už predtým, že nič viac nebude..po chvíli mi povedal, že nevie čo chce či niečo také a že sa nevie posunúť ďalej, lebo mu chýba bývalá s ktorou nieje už rok a pol skoro ma porazilo 🙈🤦🏻♀️ išla som na wc ako som sa vrátila už u mňa nebol a len mi napísal, išiel som...ahoj na to som mu odpísala, že či sa naozaj nerozlúčil a on, že prepáč, musel som ísť...zobudila som sa a pozerám, že si ma zablokoval 🤣🤣🤣🙏🏻 pri tom sme si dosť rozumeli, chlapec má 28r a takto sa zachovať nechápem naozaj...ešte mi písal, že nehľadá len nejakú zábavku..mám pocit, že mu išlo len o sex a ako sa tak nestalo odišiel...aký máte názor vy? PS: ešte si zabudol u mňa aj mikinu 🤣

Proste vtipna prihoda pravdepodobne ti urobil sluzbu tym ze sa odpratal . 😊 Ja som tuto zimu frcala na true crime stories tak fakt som rada ze žiješ 😅