Nečakaný odchod po rande a zablokovanie
Ahojte, včera som sa stretla s chalanom s ktorým si píšem už nejaký čas boli sme u mňa viem, že ma viaceré za to ("ukameňujete") pozreli sme si film, dali sme si vino, začali sme sa bozkávať ja som mu povedala už predtým, že nič viac nebude..po chvíli mi povedal, že nevie čo chce či niečo také a že sa nevie posunúť ďalej, lebo mu chýba bývalá s ktorou nieje už rok a pol skoro ma porazilo 🙈🤦🏻♀️ išla som na wc ako som sa vrátila už u mňa nebol a len mi napísal, išiel som...ahoj na to som mu odpísala, že či sa naozaj nerozlúčil a on, že prepáč, musel som ísť...zobudila som sa a pozerám, že si ma zablokoval 🤣🤣🤣🙏🏻 pri tom sme si dosť rozumeli, chlapec má 28r a takto sa zachovať nechápem naozaj...ešte mi písal, že nehľadá len nejakú zábavku..mám pocit, že mu išlo len o sex a ako sa tak nestalo odišiel...aký máte názor vy? PS: ešte si zabudol u mňa aj mikinu 🤣
Chcel sex abo ex 😆🤯
Bol to trapko, mas stastie, ze sa odpratal sam.
@janetinka27 asi tak nejak no 🙂
@janetinka27 Keby chcel len sex, este ju spracovala a nezacal by hovorit, ze mysli na byvalu a ze toto vlastne nechce. Vsak musel vidiet, ze je lahka korist. Skratka chcel byvalu.
@mircalla tak myslím si, že keby nechcel sex tak by ma nepresvedčal 2hod a nesnažil sa..čiže, ale v poriadku zjedla si múdrosť sveta ako vždy🙂
OK, chcel sex s Tebou, zúfalo si ho zavolala k sebe na prvýkrát s vínom a potom mu zadrela, že nič nebude po bozkavačke. Je ti lepšie, že od Teba zdrhol, lebo nič nebolo?Určite sa zaľúbil a preto to urobil🫠
OK, chcel sex s Tebou, zúfalo si ho zavolala k sebe na prvýkrát s vínom a potom mu zadrela, že nič nebude po bozkavačke. Je ti lepšie, že od Teba zdrhol, lebo nič nebolo?Určite sa zaľúbil a preto to urobil🫠
@enmery ty čo tu dávaš o žiadnom zaľúbení som nepísala nič 😀
Tak si pozri, čo riešiš, on Ťa 2 hodiny presviedčal na sex...no žiadaná si. Tak Ti píšem ôk, strašne Ťa chcel. Spokojná?Nevadí, že len zasunúť. A môžeš ísť ďalej. Hádam sa do budúcna poučiť s prvým stretkom.
A mikinu si teda nechas? 😅😅
Tak ťa nakoniec 2 hodiny prehováral?je to jedno nikdy by som chlapa k sebe čo nepoznám nezavolala.Ale trapas
Ved v úvode nepíšeš nič o tých 2 hodinách snaženia sa o sex.....
Ved v úvode nepíšeš nič o tých 2 hodinách snaženia sa o sex.....
@bielasovicka Vies ako, clovek si prisosobuje ako sa to hodi....v uvode to bolo zacali sme sa bozkavat a po chvili povedal, ze nevie, co chce....ta chvila su uz 2 hod
Skoda jej 😁
Áno, poriadne sa vyzúr na úbohej mikine, keďže chalan zmiznú ako smrad(kto vie,kto bol v skutočnosti v možnom "ohrození",keďže bol u teba) 🤭,alebo ju môžeš ešte obliecť plyšovému macovi a začať s voo-doo 😅.
Vsak dobre spravil. Predstav si to trapne lúčenie 🤣🤣🤣 ja by som uz ani nenapisala, Ved ti jasne dal najavo, ze konečná 😉
@bielasovicka Vies ako, clovek si prisosobuje ako sa to hodi....v uvode to bolo zacali sme sa bozkavat a po chvili povedal, ze nevie, co chce....ta chvila su uz 2 hod
@mircalla presne tak 😄
@mircalla a pravda je niekde uplne inde, aspon podla mna. Lebo uvodny prispevok taky, komentare onake. Ale jedno je isty, nijaka zena pri zmyslom nepozve chlapa k sebe domov na prve rande.
@mircalla a pravda je niekde uplne inde, aspon podla mna. Lebo uvodny prispevok taky, komentare onake. Ale jedno je isty, nijaka zena pri zmyslom nepozve chlapa k sebe domov na prve rande.
@muchotrafka298 to muselo byt dost zle, ked aj mikinu obetoval
Na prvé rande si ho k sebe pozvala. Veď to je úplne cudzí chlap. To si strach nemala ? Veď to mohol byť nejaký uchyl, vrah alebo zlodej. Dievčatá to prečo nie ste opatrné. ??
Ako dospievajuci chlap - zazil som obdobnu situaciu. Bol som viac ako rok bez byvalky v kombinacii so slusnou depkou. Ja si myslim, ze si prenho nebola dostatocne zaujimava a atraktivna. 🙂 To mas tak. Na jednej strane je tu jeho bejvalka - mysli na nu kazdu moznu chvilu, pamata si jej vonu, vizualizuje si aky zaujimavy zivot zije s novym frajerom... Na strane druhej si tu ty. "Pristupna" random baba co ho chce osukat na byte. S takymito kartami si bola odsudena na neuspech. Je to pre teba dobra lekcia 🙂
Ved to dobre dopadlo nebol uchyl vrah neutiekol s tvojou kabelkou - penazenkou a este ti nechal darcek mikinu . A vdaka tebe zistil ze ex bola uzasna. Mohlo to aj horsie dopadnut ked Si cudzieho chlapa na prve rande k sebe pozves. Ale zdrhol Akoby si bola strasidelna . 🥹😅a blokol ta ocividne ta uz nechce nikdy vidiet . Chlap aby niekoho blokol to uz musi byt nieco extra .
Ved to dobre dopadlo nebol uchyl vrah neutiekol s tvojou kabelkou - penazenkou a este ti nechal darcek mikinu . A vdaka tebe zistil ze ex bola uzasna. Mohlo to aj horsie dopadnut ked Si cudzieho chlapa na prve rande k sebe pozves. Ale zdrhol Akoby si bola strasidelna . 🥹😅a blokol ta ocividne ta uz nechce nikdy vidiet . Chlap aby niekoho blokol to uz musi byt nieco extra .
@miadi No on už ako prišiel bol celý vyklepaný som sa ho pýtala čo mu je a on, že zajtra majú nejakú poradu ktorej sa bojí a je z toho v strese, potom som za zas spýtala čo mu je a on, že nevie čo chce, že ako si dal to víno myslí na bývalú...🤣✋🏻 ach škoda reči spravila som chybu, že som ho ku sebe pozvala priznávam
Ty si mozes gratulovat, ze to dopadlo iba takto, ze odisiel a nic nebolo. Mohla si dopadnut ovela horsie, zbita, zdrogovana, znasilnena, mohol to byt zlodej, psychopat, preniest na teba pohlavnu chorobu.
Ty si mozes gratulovat, ze to dopadlo iba takto, ze odisiel a nic nebolo. Mohla si dopadnut ovela horsie, zbita, zdrogovana, znasilnena, mohol to byt zlodej, psychopat, preniest na teba pohlavnu chorobu.
@muchotrafka298 viem som si toho vedomá.. už nikdy viac nespravím takúto blbosť
Ja si myslím že si sa mu až tak nepáčila, keby áno, stačilo by mu aj to bozkávanie atd.. nie každý chlap chce sex na úplne prvom stretku
To čo? Naozaj mal 28? Tak to je v riti....no nič, nemala si sa s ním bozkávať. Snáď si s ním nespala
To čo? Naozaj mal 28? Tak to je v riti....no nič, nemala si sa s ním bozkávať. Snáď si s ním nespala
@gerber58 nespala 🙂
Neviem preco Mne to pripomenulo v priateloch Friends ked Ross siel na rande k nejakej babe na byt a dal si zuby moc vybielit a svietili mu v tme 😁

@janetinka27 Keby chcel len sex, este ju spracovala a nezacal by hovorit, ze mysli na byvalu a ze toto vlastne nechce. Vsak musel vidiet, ze je lahka korist. Skratka chcel byvalu.
@mircalla on mi povedal, že nevie čo chce 🤣