icon

Nechce ma a zároveň nechce, aby ma mal niekto iný

19. aug 2022

Vysvetlite mi prosím logiku tohto. Mam priateľa ktorý ma nechce ako ženu sex odmieta žiadne bozky tulenie nič. Odísť nechce rozchod nechce ale udržiavať vzťah a napraviť ho tiež nie. Zjavil sa nápadník ktorý má seriózny záujem ale môj ho presvedčil ze sme vo vzťahu a tak si dal pokoj. Pýtam sa ho co vlastne chce keďže mňa nechce a prečo mi bráni v inom vzťahu (teda ak by to do vzťahu prerástlo)? Stalo sa vám to s vašimi pravdepodobne už ex mužmi? Čo ich k tomu vedie?

jaskolka
19. aug 2022

To je syndróm malého dieťaťa - nechcem tu hračku, nezaujíma ma, ale neexistuje, aby ju vzalo druhé dieťa. Vtedy sa tresnem o zem budem revat že je moja a len moja

toffifee0902
19. aug 2022

Keď nevie čo chce tak nech si trhne nohou . Nebude predsa teba obmedzovať svojim áno-nie a tým ti brániť nájsť lepšieho človeka 😚

tosomja
19. aug 2022

A ty si stále s ním? No či by mal syndróm malého dieťaťa, či syndróm debila, už by bol ex, nie že on nechce. Ty musíš vedieť čo chceš, o teba ide. 😉

alexnina777
19. aug 2022

a ty zohrávaš akú úlohu v tomto trojuholníku? si svojprávna? máš možnosť rozhodovať sama za seba a o sebe? Sebaláska, sebahodnota, vážiť si samu seba a ten o ktorom píšeš, by bol len vzdialená para niekde v dialke…

autor
19. aug 2022

@toffifee0902 ale nakecal mu sprostosti o mne a o tom aký krásny vzťah mame. 😕 A mňa to mrzí lebo doma sa na mňa ani nepozrie s čím som sa už teda vyrovnala ale nedopraje nič iné.. Lepšie

zmrzlinka2021
19. aug 2022

a ty si nesvojpravna?
vsak sa s nim rozid a je po probleme

autor
19. aug 2022

@zmrzlinka2021 nemám kam ísť sme v najme. A on odísť nechce. Spoločne to nejak ťaháme neviem ako by sme to dali oficiálne

kitycat
19. aug 2022

Ved pises, ze mas priatela.

Tak to s nim skonci a hladaj ineho

autor
19. aug 2022

@zmrzlinka2021 oddelene* bože 😀 slovíčka skáču

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
19. aug 2022

Najdi si iny najom.
Si dospela, slobodna zena, zbalim caky paky a bye bye

patus_2
19. aug 2022

A dokedy chces čakať? Čím skôr sa zbalis a odídeš, tým menej času premárniš na nefungujucom "vzťahu". Ten prvý krok je najťažší, ale neskôr budeš ľutovať iba to, že si neodišla skôr.

h2
19. aug 2022

On je tvoj majiteľ? 🙄

boldo87
Odpoveď bola odstránená
brembo
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
19. aug 2022

V minulej teme, inej, jedna pouzivatelka napisala nieco velmi vystizne. Zeny, ktore sa len stazuju na chlapa a nic s tym nerobia, by nali zbavit svojpravnosti (zhruba podobne to napisala).
Ja som sa rozisla a ostal mi vysoky uver, mesacne mi ostsvalo 50€. Keby mam jedt suche rozky a vodu, nebola by som s clovekom, s ktorym negunguje vztah! Lebo nemam kde byvat? Zober sa napr. robit opatrovatelku za hranice, budes mat strechu nad hlavou. Potiahni 2-3 mesacny turnus a mas zarobene, nasetrene a medzi tym hladaj pracu na SK ak sa budes chciet vratit. Alebo si najdi dve prace na SK, utiahnes aj najom sama. Nepises ze mas deti a z tvojho prispevku usudzujem, ze si pomerne mlada. To zvladnes, tak do toho.

viestta
19. aug 2022

A ty chceš jeho? Lebo to je ta základná otázka. Keď ho nechceš, nemáš čo riešiť. Keď ho chceš, tiež nie.

simkam2912
14. sep 2022

Stalo sa mi nieco podobne...