icon

Nechce si ma pridať na sociálne siete

30. júl 2023

Čokoľvek pridam na soc.siet kde označím priateľa, nič si nezazdiela. Hoci je to len obed či káva😃 pritom si sám tieto veci odfotí a prida hocikedy takze nepíšte mi že ma rad súkromie a nechce niečo pridávať. Sám áno so mnou nie? Už ma to vytáča lebo sám od seba si fotku so mnou neurobí a už aj keď ja niečo pridam a vyslovene poviem či si zazdiela čo mám z toho že to je nútene 😃 neni to pre mna životne dôležitá vec ale bývajú z toho malé hádky ako aj teraz lebo to už potom zasahuje aj do iných veci. Rada si prečítam vaše odpovede a asi ich prečítam rovno aj jemu 😃

autor
30. júl 2023

@beata_k veľmi dlhoročná docaska 😅😅

ropucha6
30. júl 2023

@autorka, mame jednu doma, co nam dal vyrobit na Vianoce moj brat 🙂 a je schovana za fotkou psa, papagaja a mojej netere. Inak nie, pre mna su toto nepodstatne veci….ved ak ste spolu dlho, nezatajuje ta, stretavate sa s kamosmi, ozaj nevidim problem, ze si nezazdiela tvoju kavu

rebrambora
30. júl 2023

'milacik, preco neprezdielavas (napr.) moje storky, preco ma neoznacis, ked sme spolu? Zalezi mi na tom a nepozdava sa mi to - preto sa pytam...'
Na nieco takeho charakteru ti odpovie co?

beata_k
30. júl 2023

A aj nou vzdy budes. Na manzelku to nevyzera 😉

ropucha6
30. júl 2023

@beata_k lebo nezdiela jej pribehy? To je nejaka podmienka vstupu do manzelstva? 🙂

beata_k
30. júl 2023

@ropucha6 Nie, jasne, ze nie. 😀 Ale mne to pride, ze s nou nechce mat nic spolocne.

autor
30. júl 2023

@beata_k a vy budete ta naj pani manželka ktorá nikdy ani hádku nezažije a keď už ano, asi to teda bude ta nevera keď len to je považované za problém 🙃

beata_k
30. júl 2023

😀 nie

autor
30. júl 2023

@ropucha6 bohvie koľko má pani manžela, či som ju aj 5x časovo nepreskocila napriek našim malým hádkam 😊

marca12
30. júl 2023

Vela parov sa hada prave kvoli soc.sietam. toto su sucasne problemy. Ja osobne nezijem takymto stylom,ze by som vesala fotky na siete a oznacovala ludi,muz to tiez nerobi,takze nas taketo veci obchadzaju. Ale chapem,ze pre vas je to problemom. Pises,ze obcas zazdiela. Tak skus byt tolerantna a nevyzaduj to od neho,ked to nechce robit. Sama pises,ze to neberies ako velky problem,tak sa skus povzniest a brat ho takeho,aky je. Vobec nie je podstatne kolko zazdiela,kolko lajkov ti da. Podstatne je,aky je k tebe v beznom zivote a ako sa sprava ako sa s nim citis.

didip
30. júl 2023

@hendikep aj ja som si raz písala s jedným talianom, ktorý mi nechcel dať facebook,tuším len ig mi dal. Písali sme si na whatsapp, len ja som bola zvedavá a nejak som sa dopátrala k tomu, že jeho priateľka pridala s ním príbeh 🤣 ale on na svojom profile absolútne nič nemal. Spoznali sme sa vtedy na badoo.
A @autorka, chápem ťa, pred pár rokmi som riešila podobné veci a z mojej skúsenosti, môže ísť o zatajovanie aby vyzeral pred ženami single.

autor
30. júl 2023

@marca12 ja len žasnem ako niekto hodnotí jak veľký problém to je😃súdim že ženy čo to pisu majú oveeela väčšie vzťahové problémy keď je toto nič, tak je mi ich ľúto 😊lebo my žiadne veľké nemáme a toto ani problém nie ke proste normálna vec jak hocijaka iná jak niektorej možno vadí že musí po chlapovi upratovať a vadia sa lvoli tomu. Nie je hádka ako hádka a toto u nás tiež nie je nič veľké. Skôr len taká zaujímavosť
Vypada to tu že nikto okrem mna ani nemá Instagram pritom ja sama denne vidím čo všetko aj staršie ženy pridávajú rodinky deti každú hlúposť 😊

dskjhfdlkdjhl
30. júl 2023

Autorka, Ty si taka nasertivna, ze sa vobec nedivim, ze mlady pan nic nezdiela😉

andreatytler
30. júl 2023

Kasli na to ak ti niekto pise ze to je malicherny problem. Ved su to len nezname zeny z internetu. Preco mas potrebu to vysvetlovat uz niekolko krat.
Reaguj k teme ak chces aj konstruktivne rady.
Stale nepises ake dovody ti on dava ked sa ho opytas preco nezdiela tvoje fotky?

bessie12
30. júl 2023

Jedinú sociálnu sieť, ktorú využívam denne je MK. Messenger len občas a Facebook už vôbec. Co sa tyka spoločných fotiek, tak s priateľom som za celý ten čas co sme spolu odfotili "az" raz. Nič na sociálne siete nedávame, ak nepocitam MK, aj to nie vzdy, ale to on ani nevie co to poriadne je. Nie je Slovák. Len 3 udalosti budem možno zdielat na 24 hod v príbehu. Inak ja tomu zdieľaniu na sociálnych sieťach každý prd, ako to @viestta spomenula, nerozumiem. Načo to je dobre ?? 🤔

autor
30. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl veď aká odpoved taká aj moja odpoved 😃 každý inteligentny človek čo vie citát aj medzi riadkami a normálne sa vyjadruje si aj odo mna zasluzi odpoved v rovnakom štýle. Pochopiteľne nie ?

sense
30. júl 2023

Neviem som divná ako tvoj partner.... Mam Niekoľkoročn vzťah aj spolu žijeme ale teda jeho fotky ne zdieľam a ani ho ne označujem.... Dokonca ja keď dáme fotky z toho istého miesta...A ani nedávam fotky kde sme spolu.. A nevidím na tom nič zvláštne. On keď nejakú chce dať sa ma spýta ci suhlasim

patus_2
30. júl 2023

Pravdepodobne nechce vytrubovať do sveta, že tvoríte pár. To aké dôvody nato má nevieme, to ti povie on sám najlepšie. Možno ste spolu krátko, možno si chce strážiť súkromie, možno mal nejakú nepríjemnú skúsenosť v minulosti. Tých dôvodov môže byť strašne veľa.
Mimo tvojho problému, mňa len fascinuje, prečo má niekto potrebu pridávať na sociálne siete, že jedol obed alebo pil kávu 🤷

autor
30. júl 2023

@andreatytler hej budem odpovede čo nie sú k veci už ignorovať 😃tak ako som písala nie ke to pre mna niečo take dolezite že by som povedala pod sadnime si porozprávame sa ..😊 len keď mi to napadne keď je to aktuálne tak vtedy poviem že inak prečo si si nezazdielal čo som ta označila? A on povie veď pridam ale potom to už zmizne a nič 😂 čiže je mi jasne že nechce. A potom kľudne další deň si sám mieco odfotí a prida . Prírodu, jedlo atd lebo vie pekne fotiť baví ho to tak si prida alebo keď športuje a tak.

natall113
30. júl 2023

Už sa viac ľudí pýtalo či poznáš kamarátov a rodinu a ako reaguje keď sa ho na to opytas

autor
30. júl 2023

@patus_2 sme spolu dlho a žiadne zle skúsenosti z minulosti. A k tej poslednej vete- o tom socialne siete sú pridávať kazdy co si zmyslí. Možno vy máte plnú galériu deti a ja by som deti nepridala, niekto možno pridáva jedlo iny zase niečo iné .. a niekto len chodí obkukavat iných a nepridá nič

autor
30. júl 2023

@natall113 na toto som neodpovedala lebo ako som písala sme spolu už dlho, žijeme spolu atd tak jasne že áno😊 ako reaguje som písala vyssie

autor
30. júl 2023

@sense ja tiež nefotim jeho tvar max spolu čo si urobíme len pre nás ..ale trebárs sme na večeri odfotím kde je vidno že nie som sama pridam označím automaticky aj keď som s kamaratkou či rodinou a vždy každý zazdiela alebo keď fotia daju oni mna. Keby to iste odfotil aj on sám jasne nebudem čakať že prida on svoje a ešte rovnake moje ale keď len ja pridam zazdielat by občas mohol

natall113
30. júl 2023

Tak je to divné, pokiaľ bežné zdieľa svoj život na druhej strane poznám aj páry kde si každý zdieľa svoje koníčky, kamarátov ale partnera nie. Ideálne sa s ním otvorene o tom porozprávať

domkakvet
30. júl 2023

Tak mne to az taka blbost nepride, keby to bol clovek ktory tam nedava nic a nema to rad bolo by to ine, neda sa to zasa pokladat za dokaz nejakeho vazneho problemu, ale treba byt na pozore, je mozne ze nechce aby niekto vedel, ze je zadany, alebo si tebou este nie je isty, porozmyslaj ako vam funguju ostatne veci.

beata_k
30. júl 2023

Pani manzelka prehodnotila svoj nazor. 😀 Pises, ze rad foti. Zrejme je to jeho sukromne tvorive miesto, kde sa rad realizuje. Jeho hobby. Vo svojom hobby je rad sam. Neptrebuje don oznacovat inych ludi.

autor
30. júl 2023

@marca12 budem teda konkrétnejšia ale nechcela som to tu dopodrobna. Má kamaráta čo má restiku chodíme tam veľmi často a tam stále si fotí pridáva ho, robí mu reklamu a potom keď ideme inam mi to príde jak keby chcel byt strašne verný že nemôže pridať jedlo od inokade aby náhodou to nevypadalo že chodí aj inde 😂😂smiešne to znie ale je to tak, pritom je jasne že asi aj inde sq pôjde najesť ale on si nejak zaumienil že len od neho bude dávať a iné nie. Len keď sme boli na dovolenke ďaleko tak áno ale inak tu nie asi to berie ako zradu. A mne toto vadí že tak voči nemu mu to je blbe a čo si myslím ja je jedno

andreatytler
30. júl 2023

A preco ta to trapi? Citis sa ze si nieco menej ako jeho kamosi? Alebo ze sa nechce na FB priznat ze ste par? Alebo ta tym zhadzuje, kedze urcitym sposobom ignoruje tvoje prosby o zdielanie?
Je to cudne ze zije culy zivot na socialnych sietach a zdiela od priatelov ale nic od teba. To nebude nahoda. Je nacase aby si sa ho to opytala. Ocividne ta to trapi a tak mu povedz ze je ti to cudne ze nic od teba nezdiela a citis sa odstrcena.

autor
30. júl 2023

@beata_k áno určite lepšie fotí ako ja ale o to nejde, vyššie som do jedného komentu odpísala podrobnejšie ako to je 😃nechcela som zachádzať do detailov ale nešlo to bez toho tak teda teraz už každý pochopí presnejšie ako som to myslela

autor
30. júl 2023

@natall113 poznám mužov ktorí majú všade nezadany a všetko zamknuté a nič s frajerkou pridane, hoci ona áno ale tiež vsetlo zamknuté a žijú naoko v tom že si len veľmi strážia súkromie ale pravdou je že jeden z nich je neverný a asi by mu bolo trapne keby ostatní vidia ich láskyplné fotky 😂nebojim sa že je to môj prípad tu šlo o iné veci 😁