Nechce si ma pridať na sociálne siete
Čokoľvek pridam na soc.siet kde označím priateľa, nič si nezazdiela. Hoci je to len obed či káva😃 pritom si sám tieto veci odfotí a prida hocikedy takze nepíšte mi že ma rad súkromie a nechce niečo pridávať. Sám áno so mnou nie? Už ma to vytáča lebo sám od seba si fotku so mnou neurobí a už aj keď ja niečo pridam a vyslovene poviem či si zazdiela čo mám z toho že to je nútene 😃 neni to pre mna životne dôležitá vec ale bývajú z toho malé hádky ako aj teraz lebo to už potom zasahuje aj do iných veci. Rada si prečítam vaše odpovede a asi ich prečítam rovno aj jemu 😃
A nepovazuje to uz tak trochu sa svoju pracu? Robit mu reklamu. Potom by na tom nebolo nic cudne, ze ta neoznaci. Do prace sa partner netaha.
@beata_k nie nie nemajú oni spolu nič spoločne pracovne len čisto kamarátsky v štýle tu mi najviac chuti sem najradšej chodím a vždy keď sa dá prídem sem tak asi je veľkou zradou ísť inam a ešte si urobiť fotku lenže viac mu je ľúto kamosa ktorému je to isto totálne jedno ako to že mu neni blbe nezazdielat si niečo od frajerky 😊
ja to celkovo nechápem toto pretrčanie sa, a pridávanie príbehov a foto či už známych ludi alebo hocikoho iného.Volakedy bol od tohto aspoň svatý pokoj.Dobre že tam neodfotia aj holú riť alebo ako sú na záchode😀Ešte že ja toto nepraktizujem ale mám známych aj kamošov čo tam dávajú každý prd.A autorka naštvalo by to aj mňa keby by mi toto robí .Ja by som aj z tohto hádku vedela spraviť🙂 ale ja som povaha rázneho typu🙂
@sense možno preto že už keď tie sociálne siete mame a aj tam dávame fotky a neriešime nejako súkromie čiže nie je to o tom chrániť si partnera a za nič ho ukázať svetu tak je take žiadúce občas svetu ukázať ze hej dali sme niečo spolu. Rovnako ako tehotné ženy pridávajú fotky to spoločného fotenia, fotku narodeného dieťaťa a podobne a všade figuruje aj partner a množné číslo ak nejakého majú. A ja chcem len jedlo 😂😂😂
Mozno "pracu" pre kamosa vnima citlivejsie nez ty. Ved sa ho normalne opytaj preco. My mozeme len tipovat.
@liusa82 tak pozri keď to nemas rada ani ten Instagram nemusíš mat a možno ho teda ani nemas čo potom chápem 😊ja zas nechápem načo ho niekto má a nedáva nič ale chodí len sliediť čo nové kto čo pridal . Lebo kto nič nepridáva a nechce vidieť ani iných tak na písanie si je x iných aplikácii kde nič takéto nie je, smsky viber atd .. ja rada z času na čas na Instagram pridávam veci lebo rada fotim milujem fotky .. 😊
Nenasla som pre mna osobne podstatnu info - ospravedlnujem sa ak som to prehliadla - ako vyzera jeho profil? Ako slobodny chlap? Alebo len proste nezvykne zdielat seba a podobne veci a zazdiela len fotky jedla prirody a situacie od kamosov? Proste ako vyzera jeho profil. Lebo moj napr nezdiela nic extra. Sem tam nieco s detmi (mozno 2-3 x za rok). Neriesim. Nie je ten typ. Ja zas zazdielam kamoske podnik, alebo inym kamoskam podnikanie atd. ale aj keby ma priatel oznaci, nedam si to na profil… a kazdy vie, ze sme spolu, mame deti atd. Len nemam tu potrebu aj keby ma neviem kde oznacil. Keby ho mam podporit v podnikani, tak to zdielam hocikedy♥️ len my dvaja sme my dvaja. Je to pre mna sukromie
Tak to by som neriešila keď ste spolu dlho, žijete spolu. Ani my spolu nedávame fotky, ani doma nemáme v rámiku ani jednu spoločnú 😅 napriek tomu všetci dobre vedia, že manželia atď. Ani keď sme mali svadbu som nikomu nič nevravela alebo dávala na internet ako niektorí dávajú
Tak mozno mu to pride len trapne zdielat pribehy frajerky, to je cele.
Fu vďaka Bohu za môjho partnera ze on to takto nerieši..
Véd ľudia čo vás poznajú vidia ze mate rovnaké fotky.
A čo sa týka jedla u kamaráta v reštaurácii možno ma nejaký profit za reklamu
Uz citam nejake komentare co pribudli kym som napisala svoj - pre niekoho naozaj toto nie je podstatne si prezdielat fotky partnera co ma oznacil pri kave jedle atd. 🙂 vsak ak som uz teraz pochopila - ked tam nedava vyfesakovaneho seba a netaji pritom partnerku, tak je to ok🤗 nie je ocividne tak aktivny na sietach, ze by tam seba pridaval zasadne bez teba
Ak je to hlavne o tom jedle a restike co ma kamarat, tak to uplne chapem. Neviem kolko ludi tvojho priatela sleduje, ale robi mu tym reklamu, vsak su kamosi. A sice je viac menej jasne, ze sa ide najest aj inde, ale chapem ak nechce ludi popripade posielat ku konkurencii.
Tak vidis,tu je dovod,preco si nepridava. A zda sa mi to celkom logicke,aj ked smiesne. Lebo najest sa vie inde,ale fotku neda,aby si kamos nepomyslel. Je to taka dvojita tvar. Ale ak to berie ako reklamu kamaratovi,tak sa mu necudujem,ze nechce zdielat z inych restik. Neostava ti ine ako to ozaj len respektovat a povzniest sa nad to. Je to fakt banalita vobec venovat energiu do hadok o tom,ze nezdiela tvoje fotky.
Ja neviem.. Ale keď ste sa o tom rozprávali a povedal ti, že nechce pridávať fotky z iných reštaurácii (či už kvôli kamarátovi, alebo akémukoľvek dôvodu) tak čo je na tom tak ťažké to akceptovať ako jeho záväzné rozhodnutie?
Skutočne tak túžiš po tom zdieľaní svojich fotiek, že sa kvôli tomu hádate?
To nie je problém instagramu, alebo sociálnych sietí. To je problém s nerešpektovanim jeho ako muža v tom, v čom sa rozhodol konať vlastným spôsobom. Toto správanie vám môže spôsobovať dobuducna nemenej problémov vo vzťahu.
Ste dlhoroční partneri, nerozumiem celkom tomu prečo ta práve takato blbost trápi ale budiš. Keby sa s tebou OSOBNE nechcel nikde ukazovat tak to by nebolo ok, ale totoooo???? Co je toto za dobu a vztahy ,utužované poctom zdielaciek, oznacovaciek a lajkov 🙈 prepac, nechcem sa ta dotknut ani sa vysmievat, len mi to proste rozum neberie ,asi tomu nerozumiem lebo tomu neholdujeme s manzelom
Keď nechce zdieľať spoločné jedlo, foť aj prírodu so spoločných výletov. Tam nebude mať výhovorku, žeby robil reklamu konkurencii.
Môj bývalý toto robil, keď mal druhu 😐 presne kvoly tomuto mi začali blikať kontrolky, a zistila som že ma aj druhý vzťah, proste nechcel aby tá druhá o mne vedela 😐 takže tie čo píšu že je to blbosť, až taká blbosť to byť nemusí
Toto pridavanie a vzajomne zdielanie je o nicom. Sama vidis, ze miesto potesenia je to (casto) len zdroj podozrievania, hnevania sa a inych blbosti.
Uplne staci, ak si vzdy pridava a zrazu si neprida. A uz je cervik v jablku.
U teba staci aj to, ze si vobec nikdy neprida. A uz si rozcarovana.
Vykasli sa to.
Prida, neprida, podvadzat ta moze i tak, ak by uz slo o to. Aj so zdielanymi fotkami a storyckami.
Proste si uzivaj vztah. Neries siete.
jezis naco tu reagujete baby, ktore nikdy nezdielate na fb nic. Neviete sa teda vcitit do situacie.
Ahoj, ja som sktivna na fb aj instagrame a vobec sa za to nehanbim. A to ze zverejni totoznu fotku s tvojou ale bez teba je cudne. Ale ludia sme kadejaki, nezrobis nic .
Ale stalo by za skusku zdielat ine ako restauracne prostredie, ci bude suhlasit s menovkou?
btw pytas sa ho vzdy, ci ho mozes oznacit?
Ved ked ho oznacis, tak sa to zobrazi aj jeho priatelom nie? Ci on sa odznaci? Btw ozaj na toto kasli a neries to...asi sa chces len pochvalit aka si stastna, vsak obcas nieco pridaj, ale on sa asi chvalit vztahom nema za potreby, lebo je to vas vztah, vase sukromie...to ze obcas zazdiela nieco neznamena, ze veci s inymi ludmi a pravidelne...asi mu teda na socialnych sietach az tak nezalezi ako tebe....a hoci su socialne siete v dnesnej dobe dolezite, nezi nimi vo vztahu az tak moc, vztah sa okolo toho netoci
Pokiaľ zdieľa všetko, len nie teba, tak sa k tebe proste nechce na nete priznať. Aké má na to dôvody, to vie on, môžu to byť rozličné veci. My nedávame na net nič ani jeden, takže takýto problém sme nemali, ale keby manžel pridával rôzne blbosti a mňa verejne označiť a zdieľať vždy vyslovene odmietol, vadilo by mi to, lebo nech už sa ostatné komentujúce posmievajú koľko chcú, nejaký dôvod to má a určite nie príjemný.
Prepáč ale nechápem čo riešiš. Ty ho označíš na nejakej fotke kávy aby všetci vedeli, že ste spolu aj naozaj! A na káve! A on si len odfoti a žije ďalej. Veď keď ho označíš tak to má aj on v profile nie? Načo by to isté zdieľal z tvojho? A ešte sa kvôli tomu hádať. Neoznačuj ho na takých blbostiach iba keď to bude niečo naozaj zaujímavé a uvidíš, že si to pridá aj sam.
@januska12323 podla mna mysli pribehy.. tam to automaticky neukaze aj v jeho profile
Co prosim riesis? 🤦♀️ az som sa v tom stratila, ze aky je vlastne problem...
K teme...ked ja nieco pridam a oznacim tam manzela, tak to ma na svojej stranke a nemusi absolutne nic zdielat. Nikdy to nerobil a nikdy mi to nevadilo, lebo ja som proste ta, co pridava nase fotky.
Rozumiem ti trošku občas toto aj mňa chytalo:D a nemám 18… lebo ti to príde že či sa za teba hanbí alebo čo… u nás s priateľom to o tom nebolo len proste on toto neriešil :D takže ja si myslím že najlepsie ho poznas ty sama že aký je a čím teda to teda bude, či tá nechce z nejakého dôvodu ukazovať (čo by som ale asi nejako riešila) alebo len proste nerieši takéto veci či tá práve zazdiela alebo nieeee
Ženy nehnevajte sa, ale tri strany diskusie o tom aky zbytočný problém? Nevravte mi že ste si ešte dodnes nevšimli že sociálne siete k mladým patria, že je to súčasť ich životov a tak samozrejme je pre nich dôležité ako sa jeho na nich partner správa.. akože naozaj nemám rada ak sa niekoho problém zhadzuje ako malichernost len preto že iní majú možno problém väčší.. (a niektorí ani väčší problém nemajú, len musia demonštrovať aké sú problémy trápne)
Autorka mňa by to tiež hnevalo, pretože ak aj on na soc.siete dáva to isté ale neukáže že k nemu patris tak by sa ma to dotklo.. (môj muž napr na soc.siete nedava nič)
dôležité ale je - ako sa k tebe chová v reále? Poznajú ta jeho kamaráti, jeho rodina? Nemá problém povedať kamošovi do telefónu "som na káve s jankou"? Nezatajuje ta? A v neposlednom rade - ako to vysvetľuje on že ťa na soc.sieti zatajuje?
Môj muž robí to isté pridáva na story XY bludov meme obrázky a kktiny doslova už to ani neotvaram😂 a moju fotku kde ho oznacim nikdy nezdiela, sme spolu 12 rokov ale nikdy ma nenapadlo to riešiť. Nech si na svoje sociálne siete dava co chce, mne je to šum a fuk 😅 ja ho mam tiež na instagrame na 3 fotkách zo 780 a nerieši to😂

Ale prečo ti to tak vadi ze ne zdieľa.... Napr ja nevidím dôvod na zdieľanie a teda liezlo by mi. Na nervy keby to chlap po mňa požaduje a ešte kvôli tomu vyvoláva hadky