Nechce si ma pridať na sociálne siete
Čokoľvek pridam na soc.siet kde označím priateľa, nič si nezazdiela. Hoci je to len obed či káva😃 pritom si sám tieto veci odfotí a prida hocikedy takze nepíšte mi že ma rad súkromie a nechce niečo pridávať. Sám áno so mnou nie? Už ma to vytáča lebo sám od seba si fotku so mnou neurobí a už aj keď ja niečo pridam a vyslovene poviem či si zazdiela čo mám z toho že to je nútene 😃 neni to pre mna životne dôležitá vec ale bývajú z toho malé hádky ako aj teraz lebo to už potom zasahuje aj do iných veci. Rada si prečítam vaše odpovede a asi ich prečítam rovno aj jemu 😃
Ja stale nerozumiem,preco by to mal zdielat.ani ja to nerobim a v posstate ani neoznacujem jeho. Respektuj aj jeho sukromue. Co je pre teba dolezite,tak pre neho nie.
A asi najpodstatnesia vec,asi ti nechce povedat,ze tvoje fotky sa mu az tak nepacia,radsej si prida svoju podla uhla ako to on vidi.
Ja napriklad ani nechcem aby ma poznali kolegovia... ( odmietam chodit aj na family day)
Ak poznas rodinu a priatelov, moze ti but jedno ci to zdiela.
A ja ta chapem. Ani moj to nerobil. Ale teda on to nerobil ani pre seba. Teraz ma uz oznacuje. A ty ked ho oznacis je s tym v pohode?
@erickatt áno nerieši to ale môj príbeh si ledva pozrie a iných si popozerá. Mohla by som si povedať že kašlem na neho nebudem ho označovať teda nikde ale tým pádom docielim len to že on sám od seba mna nedá nikdy a už potom si tam nedame asi nikdy nič 😃 a príde mi to odveci že keď som s inými ľudmi tých označím vždy a potom keď budem s ním jeho vždy vynechám
Nezapinaj mesiac wifinu a uvidíš, co sa bude diať, ci ti followeri budú vyvolávať... Prosím vás, ako žijete, už týždeň sme nevideli co jete a kde ste... Keď sa to stane, zase ju zapni no najskôr po tebe nestekn e pes 🐺
ak by mi niekto vyčítal, že neprezdieľam spoločnú foto, normálne by som začala prehodnocovať vzťah... čo budeš robiť, keď prídu naozajstné problémy?
@majka35 ako vidím tu majú všetci dokonale vzťahy bez jediného problému alebo keď už tak len jeden jediný veľkolepý problém, či naopak zvažujú rozchod po každom malom probléme, tak ja neviem 😊
Ja viem, že môj komentár je už úplne zbytočný a pre teba irelevantny, ale vypustim to. Keby mal partner na mňa takéto požiadavky so zdieľaním, strašne, ale strašne by mi tým liezol na nervy 🤷.
napiš mi prosim správu nech tu nespamujeme 🙂
kto tu hovorí o dokonalom vzťahu? Ale ak by som mala partnera, ktorý je otrokom sociálnych sietí a ešte to vyžadoval aj odo mňa, tak by som s ním jednoducho nevydržala 😀 Dôkaz lásky existuje aj v iných, duchaplnejších formách. Ale je to tvoja vec.

@madeline1 napr na fb sa to neukáže automaticky ak máš nastavene ze to musíš najprv ty potvrdit a až potom sa to zobrazí aj u teba