icon

Nechce si ma zobrať kvôli rodine

2. sep 2023

Keby vám priateľ povie, že vás miluje, ale skrz to akú máte rodinu, si vás nechce zobrať, aby raz ich problémy nepadli na jeho plecia? Ale chce byť s vami, no nechce aby problémy z vašej rodiny raz musel riešiť on. A keby svojej rodine niečo poviete, aby niektoré veci neurobili... Že za to môžem sama. No oni sú svojprávni a dospelí. A vlastne, on od toho utečie, ale ja neviem ako utiecť od rodinných záležitostí.

Strana
z2
gaborka28
2. sep 2023

Nezachytila som úplne presne, v čom je tvoja rodina realny problém. Ale vies čo? ak je rodina pre partnera prekazkou pred svadbou, bude aj po svadbe. Nech urobíš čokoľvek. Môj muž nemal rád moju rodinu, konkrétne moju mamu. Ani po toľkých rokoch neviem, kde presne vznikla tá averzia. Hlavným dôvodom ale bolo to, že sa stále do nás miešala. To robil aj svokor, ale “to bolo predsa iné”… ja som si vybrala muža, vzali sme sa, od rodiny som sa neodstrihla, ale dosť postoj môjho manžela voči mojim rodičom ovplyvnil moje stretávanie sa s nimi. Aj napriek tomu, že som “si vybrala jeho” (už by som to nikdy takto nadelila) vždy, keď mal príležitosť, vykríkal mi, z akej som rodiny, aká som, že som rovnaká ako moja mama (nie je pravda, len vedel, že to je pre mňa zásah na to najbolestivejšie miesto) a ich rodina je dokonalá, len ta moja chybná. Pritom ja som úplne iný typ ako moji rodičia.

Možno niekedy by som ti poradila, veď ho pochop, budeš s ním žiť a má právo to tak vnimat atd, ale ak už teraz podmieňuje vás vzťah rodinou, so svojou skúsenosťou by som ti poradila skôr ísť o dům dál. Aj keď to určite bude bolestivé, aj keď to nebude ľahké, ale časom uvidíš, že to bude asi najlepšie riešenie. Ak ma teraz problém, po svadbe bude mat ešte vacsi. Stále budú lepsie, krajsie, ideálnejšie ženy z lepšej rodiny. Ale stále bude “vysávať” z energie teba, lebo on ta miluje a len ty nechápeš, z akej zlej rodiny si.

Samozrejme, dost záleží od toho, čo je skutočným problemom tvojej rodiny, ale nech je to čokoľvek, stojim si za tým, že keď sa dvaja ľúbia, vedia to spolu prekonať. Ak stoja pri sebe.

shinon258
2. sep 2023

Podľa mňa sa proste nechce s tebou oženiť, tak si toto vymyslel

apolka77
2. sep 2023

Aj podľa mňa sú to vyhovorky

reanda
2. sep 2023

ale hovno velke ta miluje, nebud hlupa

xux
2. sep 2023

V preklade: kym si najde nejaku, ktoru si bude chciet vziat a mat s nou deti si mu na sex dobra.. aspon teda ja to tak chapem.

miadi
2. sep 2023

Temu mas anonymous a nevies priamo povedat ake problemy mà tvoja rodina . Z toho sa neda jednoznacme usudit ci mà pravdu on alebo je len manipulator co si len nasiel vyhovorku, povedal ti ale ze aj Keby si odstrihla rodinu tie problemy ta budu nasledovat . Cize nechce ani teba . Strasne ta miluje ale od tial potial zavezok s tebou mat nechce. Len mu vyhovujes na teraz buducnost s tebou neplanuje. Stracas cas

zmrzlinka2021
3. sep 2023

Tvoj priateľ ti hovorí, že bude s tebou, len kým mu to bude vyhovovať. A áno, nemiluje ťa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
3. sep 2023

Každý máme niečo v rodine. A aj môj manžel má rodinu akú má. Ale nikdy by som náš spoločný život nepodmienila takymto vyhlásením. Hľadaj si človeka o ktorého sa budeš môcť oprieť a nie nezrelého fracka čo zdupka pri prvom probléme. Ten miluje len sám seba a svoje pohodlie. A čas čo budeš s ním bude len strata tvojho drahocenného času...za ktorý môžeš mať s niekým zrelšim manželstvo a aj deti.

gaborka28
3. sep 2023

@lonely66 ale moja mama sa do nás už roky nemiesa, to bolo v čase, keď sme spolu chodili a riesila, kedy mam byt doma a či môžem prespať u frajera 😃 a môjmu mužovi to vadilo. ako pisem, ja som si to upratala, vlastne hneď po svadbe som sa s mamou porozprávala, bola chvilku urazena, ale pochopila a dnes, po xy rokoch mame pekny vzťah dvoch dospelých ľudí. Práve to som písala v tom príspevku, že ak je problém predtym, bude problém aj potom. Ak sme riešili nieco, čokoľvek, vzdy to skoncilo pri tom, že ja som z takej a takej rodiny. Proste stále to bol prenho problém. To bola pointa príspevku, že keď ma jej partner problém s jej rodinou teraz, bude ho mat stále 🙃 a máš pravdu, ani jeden sme pri sebe nestali a tak to aj dopadlo. Ale to je v tejto debate ozaj nepodstatné

A teda neviem, z čoho si vyvodila, že ja navštevujem rodičov stále. S mojimi rodičmi som sa stretávala raz mesačne, aby bol klud a okrem toho sme všetok čas trávili u svokrovcov. Nepisem tu cely príbeh, tak prosim ta, nehodnot 🙂 ja som len autorke chcela napísať, že ak si ju nechce vziať teraz (ale sex mu nevadi?!), tak keby si ju aj vzal, mal by problém

trema
3. sep 2023

Hypo a pofiderny kamarat? Tohto sa boji, ze budes platit hypo rodine (preco by si mala?) a ze budes vytahovat rodinu zo sr*ciek kvoli kamaratovi?

vikiki29
3. sep 2023

Prepáč, ale tiež to vidím tak, že pokiaľ nenájde takú, ktorá mu bude stáť za to aby si ju vzal = mal s ňou po tej svadbe aj deti, tak si mu dobrá aj ty. Veď sex s tebou je stále lepší ako žiaden sex keby bol sám. Tie výhovorky o hypo a kamarátovi… to vážne? Väčší blud som nepočula.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2