Nechcem sa rozísť
Ahojte
som muz 30rocny a navstivil som toto forum lebo potrebujem pomoct co mam robit . nejake rozumne rady . Mam priatelku/snubenicu , s ktorou to nieje velmi ruzove a mame takmer 3 rocnu dceru .
V skratke :
Boli sme mlady , spoznali sme sa cez internet , bola to velka laska , obaja zadany ale sme sa rozidli vo vztahoch a dali sa dokopy . Pokial sme boli spolu , boli obdobia ked ma terajsia snubenica kontsktovsla
mali sme vyleti v noci sme sexovsli po meste a okoli , a potom po tyzdni ah dvoch sa prestala na tyzden dva ozivat , a takto trval kolotoč asi polroka . vedel som ze sa z byvalym stretava . Najlepsie bolo ked ku mne prisla po polroku ze uz sa nemozme stretavať že je tehotna s byvalim . po trme vrme a vypoctoch sme zistili ze je to moje dieta . medzicasom kupila byt , pomahal som jej ho prerabať , tesili sme sa na dieta , povedsli
sme si ze je to prejav nasej lasky . je to/bola to velka laska , aj zamilovanost aj kamaratstvo … je to nadherna a inteligentna zena . Tak sme sa spolu nastahovali zacali byvat . 2 mesiace pred porodom som ju poziadal oficialne o ruku . myslel som to a dodnes to myslim vazne . narodila sa nam krastna zdrava dcera , byvali sme spolu a byvame , samozrejme mame škriepky , no vzdy tam
bolo nejake divne tusenie . po mesiacoch po porode som zistil ze si vypisuje z inymy - ze jej vypisuju a ona ich zaujem
opetuje a odpisuje . samozrejme som jej nahliadol
domtelefonu vsetko tam bolo tak sme sa pohadali . odvtedy zijem s neistotou . vzdy je tam nejske ale , spime /sexujeme spolu malo , po porode skroo rok vobec , potom
asi 1/2/3x za mesiac , potom
zas nejaka hadka a zas par tyzdnov/mesiace vobec . Nepodviedol som ju ani raz za ten cas , cely cas som
jej verny . A teraz koren problemu
pred 2 mesiacmy sme zistili ze je o5 tehotna . zacala mi vykrikovat ze to naschval , sby som si ju priputal / nestastna nahoda/ hlavne ze kazdemu povedala ze sa tesi ., ze ju potrebujem mat pod kontrolou . a ine hluposti . co vobec nieje pravda . Boli sme v 5tyzdni .
na zacistku 7dmeho tyzdna potratila a odvtedy prislo peklo . vykrikuje mi ze so mnou nechcela byt a keby sme nemali dieta tak spolu niesme , ze sa mam po dovolenke ns ktoru ideme ktoru som zaplatil zbalit a odist , akurat sme na tej dovolenke , a je mi mizerne . mal slm zle tusenie tak som jej o5 nahliadol do telefonu a tam samozrejme spravy - zahealovane , niekto jej vyvolava prezvana a povedala ze to len kamarat ktory ju chce zbalit …. co mam robit . Viem
ze ma milovsls , ze je to hrozne komplikovana osoba a s este visc komplikovanou povahou . Ona nevie povedat milujem ta uz cez rok , nepoviemmi a neda najavo city , Milujem ju a aj milujem svoje dieta . Obaja sme vyrastali v neuplnych rodinach co sme pre nase dieta nechceli no teraz to cele padá . Som s toho zruteny , smutny a neviem popisať ako sa citim . Nedokazem si predstavit dennodennu rutinu byvat s nimi hrať sa s malou a objať ju . Povedal
som ze navstivime poradnu nejskeho profesionala no ona povedala ze my nemame problem ze problem som ja …. Povedala mi ze sa jej hnusim
ze jej mam dat cas priestor a pokoj , no ona nerobi a asi ani nechce robit nic pre to aby sa to dalo do poriadku …. niekto mi povedal
ze to je az t 3 rokoch na materskej , a teraz do toho aj hormony s potratu … Poradte mi prosim
co mam dalej robit …Komunikacia s nou je tazka ,ona sa nevie a nechce rozpravat len tak o pocitovh a problemoch .ked je zle tak sa ideme rozist , a vtedy mi vykrici vsetko zle . Neppviemmi priebezne co sa jej nepaci co robim zle …. za rozumne rady dakujem
L.
... strašné... rýchlo preč.... čo najrýchlejšie preč....
Malo ti to dojst, uz vtedy, ked si s tebou zadana vypisovala a sexovala kade tade. Moj otec taketo zeny vola "bíla pečeň", podla mna ma tvoja priatelka histrionske rysy.
@lukynobra tu uz nic nezachranis. Treba sa zmierit so situaciou ako dospely clovek a ist dalej. Ver tomu,ze na jednej zene svet nestoji. Prepac,ale takymto hnojom ozaj nemusis plakat. To,co ooisujes nebola ziadna laska. Od zaciatku ta mala len na sex a ked otehotnela,musela sa na cas usadit a na to si jej bol dobry. Teraz sa sustred na dceru,venuj jej cas,dohodnite sa na stretavani. Nwbud zavisly na tejto zene,ktora nevie,co chce. Najviac mi je luti toho dietata. Matka nestabilna,ty ako otec velmi naivny....
Ak je to reálne tak hneď po príchode z dovolenky rieš testy otcovstva na to dieťa, ktoré bolo splodene počas kontaktu s bývalým. A ujasni si či chceš za manželku ľahkú devu. Pretože keď s tým neskončila doteraz neskončí nikdy a ktovie koľko cudzích detí by si vychovával.
Ty mas zaujem o zenu, ktora ta podvadza?
@januska12323 s jej byvalym sme uplnw odlisny ludia , postavou farbou oci vsetko . mala je moja 100%
Ma ta za uplny odpad.
@lukynobra bozee ak je toto pravda,tak to je cista psychiatria. Prec,rychlo prec od nej.
@lukynobra to si myslíš ty, dieťa sa nemusí podobať na otca na 100%
Žiadna pricetna žena ti tu neporadí, že máš vo vzťahu zostať. Prepáč, ale tvoja priateľka je curwa.
Toto ti treba v živote?
Jedine, čo vás bude spájať, je dieťa. Aj to by som si overila testom DNA, lebo kde jr istota, že mala popri tebe len toho bývalého? Veď podľa toho, čo píšeš, môže byt aj 10 iných kandidátov...
Sorry, je to ku***a a nezmení sa
To že sa nepodobá na exa, alebo že je dieťa typ ako ty, ešte neznamená že si 200% biootec
Za takýchto okolností a povahy tvojej ženy, ti radíme riešiť test otcovstva, najprv stačí domáci, aby si mal základ k rozhodnutiam.
Čo sa týka ženy, môžeš ju milovať koľko chces, ale ona za to vôbec nestojí, skús sa odpútavat
To dieta asi nie je tvoje a ta tvoja priateľka nie je nahodou nejaka socka?
Ty si strasne naivny clovek...
1. Dieta vobec nemusi byt tvoje, no a co ze sa podobate, si myslis, ze takych chlapov co vyzeraju ako ty nechodi dost po svete? Rozumiem, ze dceru lubis a zrejme by bola rana, keby si sa dozvedel, ze nie je biologicky tvoja, ale testy otcovstva si spravit fakt daj. Prinajlepsom bude tvoja, budes mat aspon o tom papier a nikto to uz nespochybni.
2. Tvoja priatelka ti nehovori ze ta lubi, lebo ta nelubi. Uz to pochop. Je s tebou, lebo vo dvojici sa to taha lepsie a ty si zrejme celkom schopny aj v starostlivosti o dceru.
3. Naozaj si myslis, ze si chlapmi len vypisuje? Mas dokaz, ze sa stretavala s inymi paralelne s tebou, preco si myslis, ze to uz teraz nerobi?
4. Druhe dieta, hoci ti vykrikovala, ze si si ju k sebe chcel priputat, tiez nemuselo byt tvoje.
Chlap ju ľúbi ako koňa a to tu nik nevidí ani zohľadní ...áno je v tej istej sračk.. ako Ukrajina, ale tu je každá rada márna ...musí tým prejsť sám, každí radí len subjektívne a len málo je takých čo to zažili a tí neporadia ....
Pozri tu sme hlavne zeny a povedia ti to zo zenskeho hladiska. Ziadne hormony, proste ta ma v pazi.
Sice nemame vestecku gulu, ale podla toho co pises to riadna mrcha. A dobre ta zneuziva. Na tvojom mieste si zacnem rovnako ako ona povyrazat, a kludne nech sa na to sama pozera. Maj hrdost, prestan sa o nu zaujimat aj ked ju milujes, prestan hrat toho dobreho a zacni si trocha uzivat zivot. Poriadne ti ho spestrila, tak jej ho aj ty “spestri”
Co mas robit? Zacnit tym, ze si das spravit DNA testy /nemyslim to v zlom/
A inak by si videl aka zmena by u nej nastala, keby si si ju prestal vsimat. Doslova. Ignoruj, odpovedaj jednoslovne, nic sa jej nepytaj, neries, rob si tam co chces. A skus sa zabavit. Uzi si dovolenku s dcerkou na maximum a ju nechaj tak. Premyslaj ze mozes mas este pekny zivot s nejakou uzasnou zenou, ktora sa nebude k .rvit kade tade.
@liv1 ona to vyriesi velmi jednoducho, ked prestanu komunikovat, vymeni zamok a polozi jeho kufre pred dvere a nech ide kade tade...ak je na LV ona zapisana a nie su manzelia, nic jej v tomto nebrani abi to spravila a tak sa ho uplne zbavila...nasledne poziada o vyzivne a on naivny hlupak bez testov otcovstva lebo vsak "pocitali a mala sa na ex nepodoba, genetika je somarina"..bude platit ako magor...ja neviem, myslela som, ze len zeny su tak zufale a naivne...
@lubkavargova1 moze to byt pokojne aj opacne. Moze si prenajat byt, zariadit dcere izbu, poziadat o zverenie dietata do staroslivosti, aby ho ona nepredbehla, moze poziadat o vyzivne rovnako… a pokojne si dceru vziat. Je predsa aj jeho. A nie, nielen zeny su take naivne 🙈
Fuj, ako mozes s takou zit?Hned si daj spravit test DNA,a este aj testy ci nemas nejaku pohlavnu chorobu.Vsak ona ta za chvilu moze totalne znicit ,psychicky aj fyzicky,Fyzicky tak ze sa stane z teba uplna troska, ze nebudes vladat robit ani najlahsie prace,
A ty si o co lepsi, ako ona, ked si si z nou pisal, ako zadany? Tiez si podvadzal, ste rovnaki, nemate si co vycitat. Mozno by bolo zaujimave si precitat jej verziu.

@lukynobra rozid sa s ňou, ona ťa neľúbi. Je emočne nestabilná, rada sa kurvi, nebuď sprostý a menič si život s takou ženou. A dúfam,že reálne o manželstve s ňou neuvažujes.