icon

Nechcené zaľúbenie

rometa
25. sep 2023

Ahojte, skôr ako má odsúdite, ( áno viem, ja mám na takéto ženy rovnaký názor, a nikdy som nechapala ale keď sa to stalo mne, pochopila som..) zaľúbila som sa do chlapa, ktorý má doma ženu( ktorú vraj neľúbi) ale je s ňou len za syna..vraví že ma ľúbi, že mu je somnou ďalej, ale nič viac.. Chce somnou sex, dlho odolavam pretože viem aké budú následky, ale na druhej strane neviem mu povedať do oci že končím s ním..ako to spraviť ?? Ďakujem za odpovede..

rometa
autor
25. sep 2023

Áno je to pravda..určite ich je viac, len povedať zalubenej žene,ktorá uverila pravdu je také no.ale som si vedomá všetkého čo tu píšete, a v nasledujúcich dňoch to celé ukončím

sheila121
Odpoveď bola odstránená
monikkatt
26. sep 2023

@rometa stalo sa mi to iste, tiez zenaty s detmi.. isiel po mne ako po udenom, tak ma opantal recami a tym ako ma uhanal ze som sa fakt zalubila.. nastastie mi skoro doslo ze su to len reci. Dnes sa zo seba smejem a mam ponaucenie do buducna. A nie je mi zle zo seba ako tu bolo pisane ze sa zena zalubi do zenateho... stalo sa. Ti chlapi presne vedia co povedat a urobit. Majstri v ojebavani svojej manzelky aj ostatnych.
Autorka, asi si tym musela prejst. Ale vidis ze je to bezcharakterny chuj. Utni to. Tym ho najlepsie posles kam patri. On vie ze ta ma v hrsti, ukaz mu prostrednik. Nerozvedie sa kvoli tebe, nedufaj.

januelik
26. sep 2023

Ked ta dostane tam kam chce, ver ze uz nebude tak pozorny. Kasli na neho a radsej chlapa bez zeny a dietata. Myslim si ze mas na viac

rometa
autor
26. sep 2023

@sheila121 keby mi neblikala, tak sa s ním vyspim už dávno, a písala by som tu iné veci..mne už došlo dávno o čo tu celé ide, skôr ide o to že vie presne ako na mňa, a tie city voči nemu mám,aj keď by som nemala mať..a veľmi dobre viem že to skončiť chcem,len ho mám rada ako človeka,teda..zvykla som si na neho..a mám voči nemu aj nejakú ľútosť, lebo sa bude robiť určite smutnym a ja budem mať výčitky..ale ja to dám, takehoto chlapa by som určite mať nechcela.

banalu
26. sep 2023

@rometa uprimne najhorsie je na tom ta jeho zena a dieta... chudaci... bez ohladu na to ci podlahnes, on si najde inu obet. Ja by som si dala tu namahu jeden vikend a poobsmietala sa okolo jeho bydliska, aby nevysiel z brany vysmiaty jak leco za rucicky so zenou... zaroven zistis, ze ta jeho zena je z masa a kosti, nie len nejaka predstava hroznej priserky, s ktorou on si urobil chudaciako dieta a teraz s nou nasilu musi zit 🤢 a asi najrychlejsia cesta by bola, si overit jeho dristy u jeho parrnerky... ale zas komu sa chce znicit stastnu bublinu inej zene lebo ma muza d€bila...

rometa
autor
26. sep 2023

@banalu ja ju poznám ako ženu, takže viem že niekolko pravdy na tom je, čo on o nej hovorí.. a viem aj kde býva, párkrát som ho dokonca stretla tak, že som išla okolo jeho domu keď on bol buď s dieťaťom pred domom a dokonca aj so ženou. Jemu sú takéto veci jedno. Aj na aute raz spolu išli a ja som mu potom písala že končím že mám výčitky voči nej a oblbol má ako nič..takze tadeto cesta nevedie..včera som mu neodpisala a ešte o polnoci mi napísal že dnes si mi nenapisala ani ťuk.. ja že no nebolo času,stáva sa..a on že dobehneme neboj..no keby chudák vedel že si u mňa už ani neškrtne.

elenita
26. sep 2023

@rometa naco mu preboha este odpisujes? Neupinaj sa na imaginarny datum, kedy to ukoncis. Ukonci to hned.

monikkatt
26. sep 2023

@rometa ty mas vycitky svedomia lebo bude smutny ked to ukoncis??? Dievca zlate spamataj sa, jemu za tebou luto nebude, nebude plakat ani nic podobne. On si z teba robi len dobry den. Ma ta na zabavu lebo sa nudi. Kopni ho do riti, neodpisuj a tes sa ze si sa zbavila debila.

rometa
autor
26. sep 2023

@elenita ja sa neupinam,len ono je to tak, že on nepíše stále, len malokedy..a musím počkať keď mi bude písať aby som mu napísala ako sa veci majú a ukončila to..

elenita
26. sep 2023

@rometa preco by si musela pockat? Nemusis cakat na neho, vezmi veci do vlastnych ruk. Ale, kto chce kam ...

rometa
autor
26. sep 2023

@elenita práve preto počkám. Ja to chcem ukončiť,ale normálne ako dospelá osoba, mu vysvetliť prečo ďalej pokračovať v tom nebudem. Nie len tak sa odmlcat,príde mi to detinske

jenny224
26. sep 2023

Hlavne, že zadaný chlap s deckom hľadajúci si milenku nie je detinský 🤣 ach ty si zamilovaná poriadne

vikiki29
26. sep 2023

Akože chápem, že keď je človek zaľúbený robí blbosti, ale ty sa správaš ako úplná zúfalá Chuderka. čakáš kedy napíše, hneď máš potrebu odpisovať… nevieš to ukončiť, práve preto dobiedza. Zabáva sa. Odmlčať sa nie je detinské, každý normálne zmýšľajúci človek to pochopí aj bez vysvetľovania. To čo robíš ty je úplne zúfalé, sorry.

kristiii
26. sep 2023

@rometa však si písala, že o polnoci ti napisal, že si mu nenapísala ani ťuk. Čiže si mala príležitosť mu to vysvetliť. Jedine, že nechceš..

h2
26. sep 2023

@rometa Prečo si mu o tej polnoci neodpísala, že už mu ani písať nebudeš, pretože s ním končíš? Veď to bola ideálna príležitosť! 🤦🏻‍♀️ Ja neverím, že to s ním ukončíš. Napokon sa spolu vyspíte a ty budeš hovoriť, že si to nechcela, ale oblbol ťa. No tak keď sa necháš, tak jasné, že ťa oblbne. A on to vidí, presne vie, čo ti má povedať, aby ťa dostal, kam chce.

h2
26. sep 2023

@rometa A ešte, ty s ním chceš jednať férovo, ako dospelá osoba. A pritom on férovo nejedná. Tak aké ohľady?! Vysvetliť mu to cez správu a dovi dopo je férové až až.

lusa18
26. sep 2023

@rometa veď ho všade zablokuj keď sa chceš od neho odpútať.Ešte by som spravila to, že by som napísala jeho žene.... napríklad aj takým štýlom, že jej muž za tebou chodí, dáva ti návrhy a tvrdí že jeho manželstvo nefunguje....a co je na tom pravdy, že ty by si aj mala záujem, ale nechceš jej ublížiť 😉😂 zažila som také..... pán bol potom veľmi rýchlo odľúbený 🤦🏼‍♀️😂😂

konikmodry111
26. sep 2023

Takze on ta odrbava že so ženou nežije a podobne bludy, pri tom si užíva rodinný život 🙈 a ty ho nechceš chudáčika raniť ? Ako wtf? Robí z teba debila a ty mu to ešte aj dovolíš 🤦🏼‍♀️ necháš zo seba robiť handru 🙈

andrea112255
26. sep 2023

@rometa najlepšie čo môžeš urobiť je zablokovať si ho všade okamžite teraz bez čakania!
Má ťa len na zábavu a pozdvihnutie svojho ega a čo je horšie je, že už ťa má aj namotanu a on veľmi dobre vie, že s tebou teraz môže ľahko manipulovať
Rozumiem že ti nie je ľahko lebo si zaľúbená a toho sa nejde len tak ľahko zbaviť ale okamžite zablokovanie bude to najlepšie čo urobíš. Bude ťa teraz zo začiatku čakať pár bolestivých dní a nutkania mu možno napísať ale musíš to len vydržať..bude lepšie 🙂 neboj sa
A nepozeraj sa na to či sa bude ten neverník trápiť alebo nie . Kľudne nech sa cíti zle to je jeho problém. Ty sa musíš pozerať na svoje šťastie a na svoju psychickú pohodu. So ženatým mužom ťa šťastie nečaká..len veľa utrpenia.

rometa
autor
26. sep 2023

@andrea112255 ďakujem ti veľmi pekne za tvoj názor, súhlasím s tebou na 200%! Idem to spraviť nech mám už po tom.

rometa
autor
26. sep 2023

Tak ženy, napísala som mu narovinu že nechcem to takto kam to smeruje, a on že..ako povieš,máš na to právo..nič viac takže aspoň už viem čo a ako

zuzubb007
26. sep 2023

No vidis si perfektna, ze si sa nedala, tak tu odpoved zabil islo mu len o jedno, vies kolko je takych chlapov neskutocne vela co rozpravaju nezmyselne rozpravky a doma vsetko v poriadku

liliana74
26. sep 2023

@rometa nie si povinna nieco vysvetlovat. Vo svojom zaujme to ukonci co najstrucnejsie, aj ked po telefone, alebo sms. Odstrihni sa od neho. Chvilu to bude trvat, ale potom sa budes citit ovela lepsie.

rometa
autor
26. sep 2023

@liliana74 už som to spravila , napísal že mám na to právo. Po tom všetkom nič viac nenapísal, ale aspoň viem že to má na háku.

januska12323
26. sep 2023

O týždeň ti zase napíše, rovno si ho zablokuj.

zooeynka
26. sep 2023

@rometa tak aspon vidis ako si nechcela ranit jeho city a panko ta ma v podstate u riti. Aj podla mna sa este ozve, opaci ci si nevymakla a ci predsa nedovolis zasun. A jeho zena ani len netusi aka je hrozna, ako ich manzelstvo nefunguje a ako su spolu len kvoli synovi. By sa cudovala keby sa to dozvedela....

andrea112255
26. sep 2023

@rometa úplne to má na háku podľa jeho reakcie.. typické 🙂 super že si to uťala

rometa
autor
26. sep 2023

On mi dokonca ešte aj napísal potomto, ako keby nic

lavender273
26. sep 2023

@rometa Dufam ze z jeho odpovede nie si sklamana 😁 Neboj sa, on sa ti ozve. Bude namotavat, ty vysvetlovat, on zase namotavat a presviedcat a ty budes zamotana. Poznam takeho namotavaca. Tiez melie hubou a presviedca. Teraz s triezvym rozumom by som ani bicykel o neho neoprela a sebe rovno dve facky dala.