Nechcené zaľúbenie
Ahojte, skôr ako má odsúdite, ( áno viem, ja mám na takéto ženy rovnaký názor, a nikdy som nechapala ale keď sa to stalo mne, pochopila som..) zaľúbila som sa do chlapa, ktorý má doma ženu( ktorú vraj neľúbi) ale je s ňou len za syna..vraví že ma ľúbi, že mu je somnou ďalej, ale nič viac.. Chce somnou sex, dlho odolavam pretože viem aké budú následky, ale na druhej strane neviem mu povedať do oci že končím s ním..ako to spraviť ?? Ďakujem za odpovede..
treba skončiť tento pseudovzťah, pretože budeš nešťastná, tiež som istý čas bola tá druhá, čakala som čo sa zmení a ani po rokoch sa nezmenilo nič a ja som len čakala a totálka zbytočne
Nečítal som to tu celé, mám s tým skúsenosť.
Skontaktuj sa s jeho ženou, keď ťa bude znova kontaktovať. Zaslúži si tá žena vedieť čo za Bastarda má vedľa seba, aj ona si zaslúži normálneho chlapa nie toto.
Ja som mal ex takú istú, no psychopat pre mňa. Povedz jej to, nech robí čo uzná za vhodné.
Mám skúsenosť s ďalšou ženou, presne ako ty píšeš, len je to opačne a poviem ti, že hneď som ju poslal doprdele. Chudák jej chlap poviem ti, že nemal som odvahu mu povedať, čo za štetku má doma. Ja na to gule nemám, ale každopádne zastavil som to presne v momente ako ty. Možno keby som ho poznal určite by som mu povedal, pre mňa je to neznámy chlapík. Ani pol slova neverím tej žene. Chudák jej syn a vlastne všetky deti týchto ľudí bez morálky a hodnôt ❗
@hopamato dole klobúk, že ako chlap si to dokázal zastaviť v tom bode ako ja🙂 nemám chuť sa naťahovať s jeho ženou, nech si žijú ako chcú, ži a nechaj žiť.kazdopadne od včera sa držím a nepíšem mu ani nič takze už to začínam inak vnímať aj keď je to ťažké, už nemám s ním zlutovanie..
Som z toho sklamaná ako sa zachoval, a kto by nebol??? Ale NEČAKÁM! , skôr dúfam že sa už naozaj neozve, nech mám pokoj už navždy. Len ho poznám, a viem že sa ozve ešte stokrát aby sa pripomenul..( zato som napísala zatiaľ nepíše )..Ak vám to príde zufale tak mi to je ľúto, zjavne ste nikdy neboli v tejto situácii..

@lavender273 som 100% rozhodnutá že teraz vytrvam a už s ním neprehovorim absolútne o ničom. Takže pre mňa je to uzavretá kapitola..ale tiež si myslím že písať bude, ale to už mu nepomôže.