Nedvíha mi mobil, alebo ma ruší
Ahojte.
Prišla som si po Vaše názory lebo ma to trápi...
Ide o toto
Pred vyše troma mesiacmi som sa na pokeci zoznámila s 40rocnym mužom.Napisal prvý on mne.Ja mám 32 a dve dcérky.Doteraz išlo všetko dobre sadli sme si rozumeli sme si boli sme na jednej vlne.V pondelok neboli dcérky doma tak prišiel ku nám.Ani neviem ako a začali sme sa rozprávať o deťoch,o pôrodnici a z neho po troch mesiacoch vyšlo že už bol v pôrodnici,že ma 11rocneho syna ktorého videl iba pár krát ked bol malý a nie je zapísaný v rodnom liste ako otec
Bola som v šoku ale nič zle som mu nepovedala ale nerozlucili sme sa v najlepšom lebo som mu vytkla že mi to tajil tri mesiace a ide o to že od pondelka sa mi neozval mobil nedvíha alebo má ruší
Prečo to robí?
@zanka777 Neviem.Je mi trápne kvôli tomu,že sa odmlčal ako keby nič a aj sa hanbím,že vo svojom veku a s dvomi deťmi som sa nechala takto zmanipulovať?
Jedine, co ti tu moze vadit je, ze sa vobec nestara o syna. Ex mohla byt aka chce, na to su sudy a kto chce sa starat o svoje dieta, ten sa stara. Na druhej strane, co by za to dali ine, keby im ex a cudzie dieta neasahovali do noveho vztahu.
Sama musis vediet, aky je a ci v tom chces pokracovat. Normalne mu zavolaj, ste dvaja dospeli, ze ako to bude dalej. Ci sa chce fucat, alebo ste skoncili, alebo pride zajtra na obed. Hlavne neskonci po par mesiacoch tehotna a potom sa nejaka dalsia dozvie, ze sa s tvojim a jeho dalsim dietatom nestretava preto, lebo si ho chcela zbit. 🙂
Ignoruj ho...... Buď rada že sa "vyfarbil"už takto skoro .... Skôr ako ste začali spolu normálne fungovať..... Ber to v dobrom..... 👌
@liljana Trošku priblížim
Povedal mi,že ju spoznal keď vencil psa
Po akom čase otehotnela to neviem,ale v kuse spomínal,že bola maďarka,že jej otec nevedel po slovensky,že jej otec nechcel ale ani ona aby sa so synom stretával,aby ho vychovával aj on, nechceli od neho ani aby platil,ale pri pôrode bol,v rodnom liste nie je zapísaný ako otec
Ďalej mu vyčítala keď už bola tehotná že ako bude vychovávať syna aký bude otec bude,keď nedovolil chodiť psovi na posteľ,na pohovku.Rodicia sa rozviedli keď mal sedem rokov takže ho mama vychovala
Ešte povedal,že iba raz ako päť ročný bol jeho syn u nich na návšteve a vadilo mu a aj jeho mame,že bol nevychovany (podľa neho) vraj plul ja steny, kričal,pozhadzoval obrazy , ktoré jeho mama nakreslila,takže aj z tohto dôvodu stratil záujem potom už tak úplne
A keď odišli,tak jeho mama mu povedala,že je rada,že už sú preč.
Je to celé divné.
@zanka777 Dakujem, beriem v dobrom 🙂,ale hnevám sa na seba.
Namaľovala nie nakreslia pardón
Ja skor nechapem jehp ,ze ti hned nepovedal ,ze syna ma.Totp su dolezite otazky ,ktore ja kladiem na 1 rande.Dalej podla mna zuadny chlap nieje dobry co sa o dieta svoje nezaujima.Som tiez sama dlho ,ale ja si chlapov domov nevodim ,a nie zoznamovat s detmi.Premma nepripustne.Kedze ta ignoruje kaslala by som natp.Podla opisu bude trulo o ktpreho ty ako matka s detmi nemas zaco bojovat.Hlavu hore ja som s dvomi detmi sama uz 5 r a ti poviem velmi si vyberam.Trulov nepotrebujrm.
Neviem, no, chlap, ktorú sa nezaujíma o syna, asi by som takého nechcela v živote. Raz si zoberie dieťa na návštevu a keď dieťa nie je podľa ich predstáv, tak je vlastne rád, že nič nemusí.🙄
Kľudne 😂
@zanka777 Tak sa ozval
Napísal mi veľmi dlhý mail z ktorého som mala veľmi zlý pocit
Napísal aj o tom jeho synovi
Potom,že už zrazu nie som jeho priorita,ale že za dcérami by rád prišiel a navštevoval ich.
Autorka - aha, tak on sa urazí, keď mu vytkneš, že ti nepovedal o synovi, a preto sa s tebou rozíde. Ale je v poriadku, keď bude chodiť za tvojimi dcérami?? On nebude normálny chlap. Ja by som mu povedala, že nevidím dôvod aby sa cudzí chlap stretával s mojimi dcérami, nie je im nič ani mne a neželám si to.
Daj úryvok z toho maiiu... Nech analyzujeme😪
@autorka to znie strasne divne, prosim davaj pozor na seba aj na dcéry. A blokni si ho.
Tak to je cudne vyjadrenie, že ty už nie si pre neho priorita, nejako ho to skoro prešlo a nevidím dôvod, aby sa stretával s tvojimi malými. No napíš nám, ak budeš mat čas, ci si mu aj niečo odpísala alebo si si ho blokla.
Čudák riadny. Ešte napíš že byva s mamou.
Tipujem že si zranila jeho ego (právom) keď si si dovolila byť šokovaná že má 11 ročného syna (na Tom by nič nebolo) ale sa o neho vôbec nezaujíma , alimenty neplatí ...sam vie, ze obraz lúzra si ho nechala vychutnať naplno a cítil sa ponížený...asi čakal pochopenie veď ti opísal alibistický situáciu že jej otec ho fyzicky napadol a nechceli aby bol zapísaný v rodnom liste ( lenže či je to vôbec pravda).
Ako ty nie si uz priorita ( však hoľu pravdu neznesie) ale rád by videl dcéry tvoje ...no tu by mi blikla kontrolka že normálny nie je. Nech láskavo venuje čas synovi a nevyhovara sa.
A ty si daj pauzu, veľmi zúfali chlapi sú na zoznamkach. Neverím že dovtedy nespravil nič kvôli čomu ti nezablikala kontrolka že jeho duševné zdravie nie je o.k
Snáď aspoň ten sex za niečo stal.
Po troch mesiacoch vztahu ti napise , ze nie si pre neho prioritou ale s tvojimi dcerami by sa stretavat chcel...a niekde po svete mu beha syn, s ktorym sa stretavat nechce, lebo nie je vychovany
a takehoto smejda chces v zivote svojom a svojich deti?
Preco by si sa mala hanbit za to , ze ta zmanipuloval? Teraz, ked si to zistila, si ho mala kopnut do zadku a nie sa trapne citit, ze ON sa neozval a vyvolavat mu, aj ked ta on ignoruje...toto je zahanbujuce a ponizujuce..
Bohvie co je za tým vsetko, a ty tu places, o niekoho, kto má dieta uz 11 ročné , ktoré nemá zapisané v rodnom liste a videl ho parkrat. Nevieme, co to tam vtedy muselo byt, ale nie je to ok a za podivínom plakat netreba. Nepovie ti o sebe zlé, preto uprednostnil nekomunikovat s tebou. Mozno bral drogy, kradol, tak ani do RL dietata ho nechceli dat. Mozno je z toho psychicky zrúteny, zdeptaný a neznese, ked mu to hocikto pripomenie. Ani tá situácia spred 11 rokov nie je normálna a ani to nie je normálne, ako sa ku tebe zachoval. Takze, celoslovenské pátranie po tvojom idolovi sa vyhlasuje? Ideme za ním orodovať? Ozaj ti nie je lepšie samej, kde blbé reakcie od takéhoto ťa nečakajú?

Nie do rici ale minimálne slušne povedať že je na to ešte skoro aby robil nákup ... A zjavne sa ukázalo že je fakt skoro asi na všetko keď sa takto odmlčal.......