Nefunkčný vzťah a záujem o iného muža

malinaalina
23. dec 2020

Ahojte. Dlho som sa odhodlávala napísať sem. Ale aspoň vypustím svoje myšlienky. Hejterky prosím nech nečítajú, potrebujem radu od inteligentných a skúsených žien..
Som vydatá, máme deti. Vzťah je po 17 rokoch úplne o ničom. Proste sa to rozpadá, nefunguje nám skoro nič. Na všetko som sama a cítim samotu. Rozhovory, nápravy nepomohli..a už vlastne z oboch strán je to také nechcenie..tie ktoré takto žijete, asi viete o čom to je..
Nedávno sa mi stalo, že ma kontaktoval jeden muž, s ktorým sme sa vídali celkom často, len zdravili. Nejak som mu neprikladala význam, proste ahoj ahoj a to bolo všetko. Ináč aj on má ženu a deti. Začali sme si písať. Najprv také formalitky a potom sa ozýval často. Začala som sa ako pubertiačka na to písanie tešiť a nejaká túžba alebo iskra vo mne vzplanula. 2x nám to prešlo do intímnejšej komunikácie. Ja som s tým potom sekla, aj keď proti vôli, lebo sympatie boli, ale kôli vzťahom. Je to pre mňa veľmi zaujímavý muž. Je inteligentný, priamy..párkrát sa vyjadril, že im to tam neklape..Keď som s tým sekla, dlhšie sme nepísali, ale potom sa mi ozval, na čo som len tak stroho odpovedala. Nikdy to nespadlo do nejakého pozvania z jeho strany. Potom som mu ešte raz napísala, kde bol aj náznak môjho záujmu a už nenapísal odvtedy..
Nikdy by som ani nepomyslela, že ma začne priťahovať niekto iný než môj muž. V tomto som bola dosť zásadová, no na staré kolená prichádzam na to, že chcem žiť. Chcem iskru, ale manžel ma už nepriťahuje a to aj z vážnejších dlhodobých dôvodov, nie len že bum a koniec. To tu rozoberať však nebudem.
Veľmi rada by som bola osobnému stretku, káva.., ja však nechcem začínať. Mám sa mu ozvať na Vianoce, aj keď mi neodpísal naposledy? Alebo ako vzbudiť záujem normálnou cestou? Alebo sa mám na to všetko vykašlať? Samozrejme nie som stíhačka, vediem si svoj život, ale v kútiku duše na neho často myslím.
Priťahoval aj vás niekto takto po rokoch?
Prosím nemoralizujte.

deti95060810
23. dec 2020

záleží od povahy.... ja by som sa vykašľala, lebo mne to príde ako stíhačka....
možno sa časom ozve a aj napíše dôvod prečo skôr neodpísal....

kitycat
23. dec 2020

Odfajcila si ho niekolkokrat tak by si mala byt prva co sa teraz ozve... Mozno ti dava vyzrat tvoju odmeranost... Mozno mu to zase klape vo vztahu. Neviem ci prave na Vianoce je ten spravny cas posobi to zufalo a lacne, ze teraz prave na Vianoce ti chyba ale inak si sa moc nesnazila a on uz tiez nie... Kde mas istotu, ze to ani jemu neklape... Najskor by ste si mali kazdy zamiest pred svojim prahom. Urcite by si ho mala kontaktovat ty pretoze on sa niekolkokrat prejavil.... Je mi jedno ake velke male deti mas, ale tvoj plan by mal byt, ze sa osamostatnis preto, ze vo vztahu v ktorm si nie si spokojna a nie preto, ze mozno ten travnik vedla je zelenejsi... Zo vztahu do vztahu nie je ono i ked nefunkcneho... Randenie? Preco nie, ale nie ze sa po rande vratis k manzelovi do postele

nely1704
23. dec 2020

V akom stave je jeho manzelstvo? Cokeď sa jeho rodina zbytočne rozpadne a môže mať ešte šancu ? Alebo len hrá na dve strany lebo hľadá rozptýlenie a doma je vzorný muž ? Nech si každý usporiada najprv SVOJ vzťah lebo to nebude viesť k dobrému

malinaalina
autor
23. dec 2020

@kitycat vďaka za odpoveď. Ja zas nechcem pôsobiť vtieravo, preto váham, či napísať, či nie, aby som náhodou neostala zas bez odpovede a necítila sa trápne. Nemám skúsenosti moc s chlapmi. Ale napíšem to narovinu, rozptýleniu s ním by som sa nebránila. Áno, naj by bolo byť osamostatnená, kiežby, ale v mojom prípade to potrvá asi ešte roky..

moonlight1210
23. dec 2020

@malinaalina pozelaj mu nejak krasne vianoce. Spytaj sa ho hned aj ako sa ma, ako sviatkuju. Ako stareho znameho.

Mozno sa komunikacia rozvinie zas.
Ak bude strohy, uz si ho vyhod z hlavy. Jednoducho sa asi najskor od teba uz odmotal.

malinaalina
autor
23. dec 2020

@nely1704 súhlasím s názorom, ale vieš čo, ja už chcem žiť, cítim sa tak udusená vo vzťahu..a skončiť sa to nedá zo dňa na deň v mojom prípade

derdia
23. dec 2020

Najskôr by si mala ukončiť jedno, a potom riešiť druhé. To je zasadovost. Lebo takto pôsobis lacné... Bohuzial je to tak. Máš muža a chceš iného... To nie je rozumné a ani správne. A pokiaľ nie si schopná sa osamostatniť tak bud tam kde si.

moonlight1210
23. dec 2020

@malinaalina zas druha vec je, ze ked ti muz zisti, ze sa chces stretat s inym (i keby len kavu slo), tak sa veci rozbehnu asi rychlejsie, nez chces.

malinaalina
autor
23. dec 2020

@derdia asi sa na to fakt vykašlem, možno som si len zbytočne namýšlala a upla sa na neho v mojej kríze. Ale niečo tam preskočilo medzi nami. No nikam to nevedie..pripadám si ako pubertiačka..

malinaalina
autor
23. dec 2020

@moonlight1210 on ma má už asi niekde a ja už proste neviem čo mám robiť..celkovo, vzťah..sebavedomie mám na bode mrazu, pritom tak nepôsobím. Poviem to na plnú hubu, potrebujem muža.

nely1704
23. dec 2020

@malinaalina úplne chápem a neodsudzujem Ťa. Usporiadaj si myšlienky a daj pozor, aby si sa nezamotala. Názorov tu máš dosť, veľa šťastia

bluka2
23. dec 2020

K celej veci by som svoje šťastie brala tiež vážne a dlhodobo by som takto nechcela žiť, avšak toto je komplikovane, záleží na viac veciach. Veľa zásadných informácií chýba. Každopádne čo by som určite nerobila, je písať mu, keď minule neodpísal. On sa ešte ozve aj sám na 90%. Zrovna Vianoce mi neprídu taká najlepšia príležitosť tiež písať zenatemu mužovi, aj keď je to v podstate jedno.

bluka2
23. dec 2020

Inak si myslím, že ho budeš viac priťahovať, keď budeš taká ako na začiatku, že neriešis a nie taká, že potrebuješ muža... To je úplne iné vyžarovanie, ktore tam je, aj ked sa clovek snaží to neukazovat

nistika
23. dec 2020

no ja by som urcite neukoncovala svoj vztah...ako pises onicom je to z obidvoch stran (nechcenie) takze nic nepokazis ak das priestor niekomu novemu. na druhej strane teraz to vyzera ze nevies co mozes od noveho cakat takze na radikalne kroky je velmi priskoro. ono ked aj dvaja byvaju spolu len ako spolubyvajuci, nemusia sa mat zle na to mysli.
a teraz na vianoce by som si dala pauzu asi je doma s manželkou a možno mu je dokonca dobre...nesil to.

malinaalina
autor
23. dec 2020

@nely1704 Ďakujem ♥️

kittykat22
23. dec 2020

@malinaalina ja nerozumiem preco si chces zacinas s muzom ktory ma doma zenu a deti. Co od toho cakas? Aj keby to vyslo, tak to sa budes rozvadzat ty aj on a potom budete mat vsetky deti na striedavku? Ved uz rozmyslaj trochu. Vies ake tazke je udrzat rodinu - sama nedokazes vyriesit situaciu doma, a este sa trepes riesit do inej rodiny? V tomto preexponovanom obdobi ked je corona, niesu peniaze, mamicky su na nervy a doma je casto vsetko narocne - pretoze su vianoce, ides pisat zenatemu muzovi? A to ti nie je trapne? Ked si taka nestastna a vies co chces, tak sa rozved a potom sa hrn do ineho vztahu. To je najlepsie - tvarit sa nestastne, zalamovat rukami ako ti to nefunguje a nic nerobit.

katkati
23. dec 2020

@malinaalina Ja by som na tvojom mieste už tohto muža nekontaktovala. O svojom manželstve vieš, že je o ničom, u neho to nie je isté. Ktovie ako je to v skutočnosti a možno ma už iný objekt na flirtovanie. Keď si nešťastná a veľmi ti chýba kontakt, mala by si to riešiť s niekym, kto nie je zadaný.

marca12
23. dec 2020

@malinaalina ked chces zit,tak sa rozved a potom hladaj chlapa. Toto je tak prizemne. Zit v nefunkcnom vztahu,ktory nechces zachranit a len cihas,ktory chlap skoci a potom co? Zbalis sa a pojdes s detmi k milencovi? Muza mas ako poistku? Hrozne ako niektori ludia zmyslaju.

katkati
23. dec 2020

@kittykat22 Ona chce podľa mňa iba sex.

kitycat
23. dec 2020

@malinaalina pisat na Vianoce ne to najviac vtierave... Aj na Valentína si na neho spomenies? Osamotnenie za dlho, stahovat sa nechces... Takto si nikoho normalneho nenajdes... Ten tvoj objekt zaujmu sa bud so zenou zmieril alebo opaluje niekde inde... Ale vztahy kde sa kazdy z rande vracia spat do spolocneho o ydlia k partnerovi/ke prerastu v nieco uzasne malokedy. (A to som picula story ako z Hollywoodu romu ver)

monkasponka
23. dec 2020

@malinaalina Ale ten muž je ženaty... ako keď tebe nefunguje manželstvo, OK _rozveď sa, ale netrep sa do vzťahu kde su manželia.To su take bachorky, ze ani jemu to nefunguje. Fakt chceš byť ta čo zniči vztah druhym? Vcíť sa do tej druhej ženy....

malinaalina
autor
23. dec 2020

@monkasponka Manželia nie sú..do vzťahu sa netrepem. To, že mu to nefunguje mi párkrát povedal a racionálne sme to prebrali kusok..je to muž, ktorý sa tak plne venuje deťom ( stále to vidím ), že klobúk dolu..a kontaktovať ma začal on ako prvý..

malinaalina
autor
23. dec 2020

@katkati Áno, potrebujem ho už.. Ale v živote som nevliezla niekomu inému do postele..Toto tu je čisté rozčarovanie, aj priťahovanie, preto som písala, že si pripadám jak pubertiačka..

katkati
23. dec 2020

@malinaalina Áno, chápem. Neodsudzujem, že potrebuješ. Ale prečo so ženatým?

mareka49
23. dec 2020

Kam toto cele smeruje?
Co hľadáš a o čom fantazirujes?
Zamiluješ sa?
On možno nie?
Rozbijes dve rodiny.
Hľadáš pochopenie, záujem, sex, vzrušenie?
Všetko to prebehne a co potom?
Sama sebe odpovedaj.
Mne netreba..
Deti maloleté?
Pokusaj, ale počítaj s nasledkami

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
23. dec 2020

@malinaalina choď do toho. žiješ iba raz. oslov ho. uvidíš. ak sa stiahne, bude to pre teba znamenie, že to bol preňho len chvíľkový úlet... ale ktovie, možno sa to rozbehne tak, ako nebude čakať ani jeden z vás 🙂 niekedy sa ľudia, ktorí sú si súdení, nájdu v zrelom veku... držím palce! v každom prípade žiť vo vzťahu, ktorý je mŕtvy, to je sebaničenie 🙂

panelacikova
23. dec 2020

@elizabet173 dobre píšeš... a ak je veľmi šikovná, tak vie presne, ako na to, aby sa chlap do nej zamiloval 😀 a keď bude rozmýšľať aj jedným aj druhým, tak ten dotyčný z nej umrie 😀

dkethe
23. dec 2020

Rozvod, podvadzanie atd atd by som riesila kvoli muzovi, co by ma uhanal ako nikto v zivote a ja by som vedela ze je to moja druha stratena polovica. Nie zenaty sympatak, co ta poriadne na kavu nezavola. Nahovno manzelstvo ma vela zien. Vypln si zivot niecim inym a bud stadtna. A nejak bude.

malinaalina
autor
23. dec 2020

@katkati dík za pochopenie. No lebo je to práve on, proste to cítim.. ženatý nie je. Pocity a rozumová stránka sú však 2 rozdielne veci No..a mám pocit, že asi to uzavriem a prestanem sa celkovo ozývať. Nikam to nevedie. Bože som nasraná na seba, cítim sa jak blbec..