Negatívne reakcie okolia na to, že ideme na all inclusive dovolenku
Dobry den,
stretli ste sa aj vy s velmi negativnymi reakciami, ak niekomu poviete, ze idete na All inclusive dovolenku a este aj do Turecka? My sme na leto vybrali Turecko a teda trosku som zaskocena. To mam len ja naokolo takych zvlastnych ludi?😂😅
@autorka ja som tiez zo skupiny ludi, ktori by na taku dovolenku nesli ale neriesim, nech si kazdy ide kam chce. Z mojho pohladu je to preto, ze pre mna dovolenka znamena zazitky a tych sa mi z rezorte nedostane. Ale my s mojim drahym mame teda ine dovolenkove nasadenie, ktore by zase tu niektori nerozdychali 😀 v septembri ideme na par dni do Chorvatska a neskutocne sa tesim na to, ze konecne budem grilovat a pripravovat jedlo z trhu. Doma bezne nevarim.
@bludna a preco si vsetci myslite, ze ked ide niekto do rezortu, tak sa za nim zavru dvere a do posledneho dna sa odtial nedostane 😂 opakujem, rezort nie je vazenie. Normalne chodime von, po okoli, vela veci teraz prisposobujeme napr.detom. Ja rozumiem tomu, ze kazdy chceme travit dovolenku inac a ja to plne respektujem. Len to dehonestovanie a vysmievanie trosku nechapem
Pre toto nikomu nic nehovorím... vie o tom mama, otec keby sme sa nevracali aby nas dali hladat. Na otazku čo bude v lete, by som odpovedala: teplo a na otazku Kam pojdeme v lete? Na vylet ...na otazku Čo budem robit v lete? Odpočivat. Nezdielam s nikym nic. JA chcem byt spokojna. Nerobim to pre ostatnych. Ak som nieco povedala niekedy, nikdy mi to neprospelo, nech uz bola reakcia akakolvek. Ale som rada ked mozem pocuvat druhych, rada sa inšpirujem a dozviem nove veci
Matko Zem 🤣 kašli na to!
Ja som myslela, ze ideme riešiť politickú situáciu s Erdoganom - ja som mala takúto reakciu na dovolenku v Turecku. Ze ako niekto môže ísť tam a celé to tým pádom podporovať a dat tomu režimu zarobiť. Tak som sa vysmiala do ksichtu, ze až, aj keď to nešlo o mna, ale i mne blízkych ľudí.
A v Tvojom prípade by som to isté urobila. Ak niekto nemá toľko empatie a rieši negatívne Al, nech ide do kelu. Určite dávno, ak vôbec, na takom nebol.
Uži si to ❤️ a oddýchnite si!
Akože ak naozaj je niekde na nič a recenzie sú zle, tak fajn. Ale prečo vlastne chodíš na dovolenku? Štandard budeš mať zhruba taký, aký si zaplatiš plus mínus, môžeš to mať bez stravy, alebo All inclusive. Všade sa ale dá nájsť pozitívum. Ja som chodila kvôli prírode, inej kultúre, moru, pamiatkam a architektúre a zo vsadial som si doniesla pekné zážitky. Tak akurát je zhruba 11 dní na vypnutie a relax, 16 dní už bolo mnoho.
z dovolenky má prísť človek oddýchnutý, so zážitkami a nabitý energiou, takže to si musí každý zariadiť ako to dosiahne, pre každého je to niečo iné
Predstav si cloveka ktory si dobrovolne zvoli utrpenie a este za neho zaplati. Je to fascinujuci obrazok a snazis sa pochopit ze preco, kto toho chudaka oklamal, v com vyrastal ze si vyratal ze prave toto je idealna dovolenka. Chce to naozaj alebo je pomyleny?
@martinmmartin Boli sme minuly rok prvy krat na all inclusive dovolenke a sice som tam isla s predsudkami,ale za mna najlepsia dovolenka. Ake utrpenie,ze som nemusela varit ani riesit,co budem jest,kam sa pojdem najest a podobne. Boli sme v mensom rezorte,malo ludi,velky vyber jedla,napojov,drinkov. Ked si vyberies miesto,kde nie je tisice ludi,je to super. Dovolenka snov len lenosit,oddychovat a nic neriesit.
Nepovazujem to za peklo, ani nikto to tak neoznacil z mojich znamych … jedna kamoska mala pekelnu dovolenku v AI v TR ale preto, ze jedna ucastnicka z ich dkupiny zomrela (ziadne konspiracie … infarkt a zlyhanie obliciek) … ale stat sa moze vsetko. Tento rok ide znova. Kazdy ocakava od dovolenku nieco ine . Ja dufam, ze sa dostanem na Mesiac… ostatni nech chodia na Mars
Ja si nic nemyslim, neriesim. My mame radsej aktivne dovolenky a nevyhovuje nam allinc v nijakom smere. My ale deti nemame, tak mame ine potreby nez vy s detmi. Zvycajne ani netravime celu dovolenku na jednom mieste ale presuvame sa.
My sme boli pred 2 rokmi v Chorvátsku na all inclusive a ked sme sa o tom s niekym rozpravali, tak nás zvozili za to, ze kto už pre boha ide do chorvátska na all inclusive. Pred rokom sme boli v Chorvátsku v apartmáne a varili sme si/chodili sme do reštaurácie, tak nás zas zvozili, ze co to je preboha za dovolenka. Niektorí musia mať vždy nejaké blbé pripomienky 😃
Dovolenka pre mna je relax a vypnutie (nemusiet byt zavrety s 10000 ludmi niekde odkial neviem utiect) . Sloboda od nevyziadanych zvukov reprodukovanej hudby. Plus outsourcovanie urcitych ukonov ale so zachovanim mojich pravidiel a pod podmienkov ze zazijem nieco lepsie ako si viem urobit sam (jedlo) . Spoznat nieco nove a rozvijat sa pri tom bud telesne alebo mentalne, vzdy tam musi byt posun dopredu.
@martinmmartin prečo by si mal byť zatvorený na hoteli? 😲 nerozumiem vobec…
@martinmmartin prečo by si mal byť zatvorený na hoteli? 😲 nerozumiem vobec…
@biba_18 on tu uz viackrat podobne pisal pomaly o tyrani v rezorte ;)
Minuly rok som bola na3all s detmi boli sme prvy krat a hned na 3ch. Chodili sme naprechadzky do mesta na vylety lodou..peso sj busom dalej na ine plaze. Tohto roku ideme vyskusat to turecko. Ale zle tam urcite nebude led tam lieta tolko letov. Ja by som zasnesla do chorvatska na apartman..kazdy nech ide tak ako mu vyhovuje. Neriesim
.
Ja chodim len do turecka do all in a dokonca sa priznavam ani neopúsťam rezort, ja si proste užívam more od rána do večera
Ja ked som bola na dovolenke minuky rok tak tam boli jedni co ani ku moru nesli sa kupat len raz sa sli odfotit a cely cas boli v bazene ich vec. Ja som sa tu raz pytala na tobogany a hotel s toboganmi hned som bola zvozena ze naco mi pri mori tobogany ze to je aj na sk..No treba mi lebo deti chcu aspo jeden tobogan hlavne 11rocny. Aj v bazene chce byt lebo si zaskace samozrejme sme aj pri mori. Pekne to striedame. Sj tu aj tu ved je to dovolenka najma pre tie deti nech si uziju.
Predstav si cloveka ktory si dobrovolne zvoli utrpenie a este za neho zaplati. Je to fascinujuci obrazok a snazis sa pochopit ze preco, kto toho chudaka oklamal, v com vyrastal ze si vyratal ze prave toto je idealna dovolenka. Chce to naozaj alebo je pomyleny?
@martinmmartin ty mas pocit, ze mas patent na tu najspravnejsiu dovolenku? (Nedajboze aj patent na rozum)To co tebe nevyhovuje moze inemu vyhovovat. Je na tom nieco zle? Ci si si len potreboval vyhonit? Len neviem co...
Bola som na kope takých aj minulý rok aj tento rok ideme znovu - v živote som sa s tým nestretla že by niekto negatívne reagoval. A čo akože negatívne ti na to povedia nerozumiem? Dnes je All inclusive dovolenka bežná nie ako pred 20 rokmi. Každý preferujeme niečo iné. Mne vyhovujú aj AI aj také kde si je človek ,,sám sebe pánom" času
Neries, jedini spokojni musite byt vy. Ale zase na druhej strane neviem, ci je to zhadzovanie, alebo len komentar. Sama som z tabora : Turecko AI - najpekelnejsia dovolenka. Raz a stacilo. A to je len konstatovanie, nie je za tym nic, alebo ze by som chcela niekomu znechutit. Je mi to ukradnute kto kde chodi. To len na dokreslenie, ze su aj taki aj taki.
@martinmmartin my vzdy chodime AI a pre nas to utrpenie nie. Ja som vela cestovala aj ako dieta s rodicmi, aj na take aj na take dovolenky… cize pre mna to nie je utrpenie. A presne ma zaujima pohlad do hlavy ludi ako si ty… ze vas vedie k tomuto zmyslaniu
@autorka a prečo máš potrebu niekomu hovoriť, že ideš na AI dovolenku do Turecka??? Prepáč, ale mne to príde až trápne.
@autorka a prečo máš potrebu niekomu hovoriť, že ideš na AI dovolenku do Turecka??? Prepáč, ale mne to príde až trápne.
@tiezjedna ved nepise pri akej prilezitosti, ved to mohlo byt na rodinnom obede, s kolegami pri kave v kuchynke, na detskom ihrisku...x situacii, kde niekto zacal temu "kam idete na dovolenku", co trapne na tom je? Predpokladam, ze nechodi s transparentom, my ideme do Turecka, po dedine
@tiezjedna ved nepise pri akej prilezitosti, ved to mohlo byt na rodinnom obede, s kolegami pri kave v kuchynke, na detskom ihrisku...x situacii, kde niekto zacal temu "kam idete na dovolenku", co trapne na tom je? Predpokladam, ze nechodi s transparentom, my ideme do Turecka, po dedine
Ja som sa včera vrátila z Turecka 5* ultra all inclusive a vrelo odporúčam, nikto si nenakladá jedlo na 4 taniere, lebo je jedlo celý deň v reštaurácii a na každom rohu, tak ľudia nestoja v rade na grilované krevety a sushi, pekne sedia a pomaličky vstanú keď tam nikto nestojí, nikto sa nestrká a nepredbieha pri jedle😄
A úplne iná úroveň obsluhy, drinky na aké si človek spomenie a príbory tiež netreba naháňať, chodia s vozíkmi a dokladajú..
A ešte wifi je aj na pláži, no veľká pohoda, nechodiť odpisovať na recepciu 😅
Uz som tu citala par takychto diskusii - okolie si mysli, ze zbytocne si dam urobit strojcek na zuby... okolie si mysli, ze by sme nemali mat len jedno dieta, atd...do prdele aj s okolim, preco beries nazor nejakeho okolia do uvahy? Aj mna caka o par tyzdnov taketo peklo vo vazeni, bez varenia, bez starosti, neviem ci to zvladnem😀 idem so svojimi detmi a berieme aj syna mojho ex. Neviem ci by som sa nemala popytat okolia ci je s tym suhlasne😁
ZÁVISŤ. Aj my ideme. Ja by som napríklad nešla do trapného chorvatska a studenej vody 🤣👋

@autorka ja som tiez zo skupiny ludi, ktori by na taku dovolenku nesli ale neriesim, nech si kazdy ide kam chce. Z mojho pohladu je to preto, ze pre mna dovolenka znamena zazitky a tych sa mi z rezorte nedostane. Ale my s mojim drahym mame teda ine dovolenkove nasadenie, ktore by zase tu niektori nerozdychali 😀 v septembri ideme na par dni do Chorvatska a neskutocne sa tesim na to, ze konecne budem grilovat a pripravovat jedlo z trhu. Doma bezne nevarim.