Negatívne reakcie okolia na to, že ideme na all inclusive dovolenku
Dobry den,
stretli ste sa aj vy s velmi negativnymi reakciami, ak niekomu poviete, ze idete na All inclusive dovolenku a este aj do Turecka? My sme na leto vybrali Turecko a teda trosku som zaskocena. To mam len ja naokolo takych zvlastnych ludi?😂😅
Ja to teda asi uzavriem, ze jedna polovica ludi ma uplne skreslenu predstavu a druhej to nevyhovuje, je jedno preco. Myslim tym AI koncept…
Je to absolutne v poriadku, len by sme sa mali naucit respektovat inych ludi… a na susedov si uz dam pozor pri najblizsej grilovacke 😂
Inac by ma zaujimalo co bolo na mojom povodnom nadpise: “Negativne reakcie na All inclusive dovolenku” zle, ze sa musel zmenit 😂
Ja by som na inu dovolenku ako All Inclusive nesla. Mas neprajne okolie
Moze to byt zavist od ludi, alebo opacne ak sa niekto napriklad rad chvalieva vselicim, tak uz ludia nostalgicky mozu odpovedat takymto stylom alebo ak vidia, ze ti druhi nemaju na ine dolezitejsie veci,ale dovolenku si dopraju,,,, to su moje nazory 😉 musite vy usudit, ako to teda u vas je
Moze to byt zavist od ludi, alebo opacne ak sa niekto napriklad rad chvalieva vselicim, tak uz ludia nostalgicky mozu odpovedat takymto stylom alebo ak vidia, ze ti druhi nemaju na ine dolezitejsie veci,ale dovolenku si dopraju,,,, to su moje nazory 😉 musite vy usudit, ako to teda u vas je
@petrusa87 ani jeden nie je nas pripad 🤷♀️ ci je to zavist vies asi len dotycny… len mi zavist v pripade Turecka pride zvlastna 😂😅 lebo aj ked mne/nam cely ten koncept vyhovuje, uvedomujem si, ze to zas nie je total brutal destinacia. Proste taka klasika za mna. Nic na zavist. Ale zas aj toto sa da vnimat roznymi uhlami pohladu, to je pravda
Ja som sa včera vrátila z Turecka 5* ultra all inclusive a vrelo odporúčam, nikto si nenakladá jedlo na 4 taniere, lebo je jedlo celý deň v reštaurácii a na každom rohu, tak ľudia nestoja v rade na grilované krevety a sushi, pekne sedia a pomaličky vstanú keď tam nikto nestojí, nikto sa nestrká a nepredbieha pri jedle😄
A úplne iná úroveň obsluhy, drinky na aké si človek spomenie a príbory tiež netreba naháňať, chodia s vozíkmi a dokladajú..
A ešte wifi je aj na pláži, no veľká pohoda, nechodiť odpisovať na recepciu 😅
@macatt v ktorom hoteli ste boli. Kludne aj do spravy alebo do skupiny
No ja mam rada zazitkove dovolenky aj neorganizovane poznavacky.
Ale
Ja som cez rok tak strasne ustvana a vycerpana ze take to letne AI na 2 tyzdne mi doslova zachranuje zivot.
S malymi detmi su sice aj poznavacky fajn ale o oddychu nemzoe byt rec. A ja ho potrebujem ako sol. A AI v turecku je pre decka super. Nase sa vyblbnu na toboganoch donemoty, vo vlnach a ja sa nemusim nikde ustvavat a rozdumovat co zas budeme jest a stat za hrncami.
Ak je sila a chut ideme v pohode aj mimo rezort. Ziadne vazenie. Za mna pohoda.
Vecer si kuknem program s drinkom v ruke a som rada ze nic nemusim.
Kazdy mame ine zivotne nasadenie a okolnosti tak kazdemu vyhovuje nieco ine. Ale zaklad je dopriat dobre.
@macatt v ktorom hoteli ste boli. Kludne aj do spravy alebo do skupiny
@pralinka25 Galeri rezort Hotel, všetko bolo super až na spiatočnú cestu na letisko..
Z letiska sme išli na hotel necelé 2 hodiny, ale už naspäť nás vozil šofér 3,5 hodiny, plus prestávka 30 min., odlet bol o 10:00 a nakladali nás o 3:20hod, masaker.. aj keď chápem že takto je väčšina odletov, príletov, tá povinná zbytočná prestávka v nejakom bazári ešte🙄 radšej by sme spali dlhšie..
Komu sa nepaci, nech si trhne 😂😂😂 my sme boli v Turecku 2x s malymi detmi (mladsia mala prvýkrát 10 mesiacov, druhy krát sme to stihli ešte pred jej druhými narodeninami) a len sme počúvali, ci sme normalni trepat lietadlom tak malé dieťa.
Nech ide kazdy, kam chce a nestará sa o inych. Pre mna je s detmi najlepsie rozhodnutie lietadlo a all inclusive. A kludne budem aj vo "vazeni rezortu" 😂
@pralinka25 Galeri rezort Hotel, všetko bolo super až na spiatočnú cestu na letisko..
Z letiska sme išli na hotel necelé 2 hodiny, ale už naspäť nás vozil šofér 3,5 hodiny, plus prestávka 30 min., odlet bol o 10:00 a nakladali nás o 3:20hod, masaker.. aj keď chápem že takto je väčšina odletov, príletov, tá povinná zbytočná prestávka v nejakom bazári ešte🙄 radšej by sme spali dlhšie..
@macatt ano tieto transfery su take. A ta prestavka v tom shope klasika 😀
Nechodim do tych velkovykrmovych AI rezortov, lebo ludia sa správajú ako prasatá a mne to lezie na nervy😁. Ale.. bola som v jednom mensom milom hoteli v Grécku, bol AI, ale stolovanie a všetko bolo na úrovni, žiadne tlačenice a hluk, aj čašníci ti priniesli, čo si chcela, keď sa ti nechcelo vstávať.. A či ide niekto Turecko AI je mi jedno, nikdy som neriesila, veď kazdy má iné potreby..Ja nechodím, vyhýbam sa ludom😁
@macatt len pre info, chodime s nemeckymi/rakuskymi cestovkami a vzdy mame privatny transfer. Nemame tym padom ziadne nevyziadane zastavky 🙂
Lietame bud s Autrian alebo Sunexpres. Vyberame podla toho, koho lety nam viac vyhovuju ;) Nam viac vyhovuju denne lety ;)
Za mňa je Turecko perfektné a all inclusive tiež 👍 človek sa nemusí starať o varenie, jedlo, ak chceš vyskúšať nejakú miestnu reštiku, v pohode sa dá, neznamená to, že človek musí byť len v rezorte... Na dovolenku si ideš oddýchnuť a hlavné je, aby ste si uu vy užili 🙂 tieto typy tvojich susedov si podľa mňa neužijú dovolenku ani na bora bora, skrátka niektorí ľudia (aj ja mám takých v okolí), nie sú spojení ani na tých extra drahých dovolenkách a preto zrejme nechápu, že ako môže byť niekto spokojní na tých klasických/lacnejších.. užite si dovolenku 🙂
...ja sa veľmi nezaujímam o názory iných na môj výber dovolenky, oblečenia, zariadenia, čiže mne by bolo osem, kto ako kritizuje.Nedajte si pokaziť radosť z toho,ze Vás čaká pekna dovolenka.Ludia sa casto vyjadrujú negatívne preto, lebo su negatívni/niekto vidí pohár poloprazdny, iný poloplny/, alebo len závidia.
Je za tym ta klasicka potreba obhajovat si (aj sam pred sebou), to svoje, svoje nazory, predstavy... ze tie su tie spravne, to ini su lomylebi...aj v takejto prkotine ako komentovanie dovolenky
Je za tym ta klasicka potreba obhajovat si (aj sam pred sebou), to svoje, svoje nazory, predstavy... ze tie su tie spravne, to ini su lomylebi...aj v takejto prkotine ako komentovanie dovolenky
@romino ved to, ze je to taka uplna prkotina 😆
My keď sme mali ísť pre dvomi rokmi s detmi do Turecka, kamoskina reakcia bola" No ja Vás teda obdivujem ,veľa šťastia" dodnes si pamätám to zdvihnute obočie keď to hovorila...
Dodnes sa s mužom na tom smejeme
My keď sme mali ísť pre dvomi rokmi s detmi do Turecka, kamoskina reakcia bola" No ja Vás teda obdivujem ,veľa šťastia" dodnes si pamätám to zdvihnute obočie keď to hovorila...
Dodnes sa s mužom na tom smejeme
@jurka2907 akoby ste sli na dovolenku do slumu v Indii alebo Zimbawe 😂😂
@jurka2907 akoby ste sli na dovolenku do slumu v Indii alebo Zimbawe 😂😂
@petamich tak ja som zase zazil v hoteli v chorvatsku, ... ze sme zavolali inych slovakov do mestecka, 10minut chodze od toho hotela.. takych, co rovno vraveli ze su na prvej take dovolenke. To este zvladli .. len tam bola jedna pani sokovana,
ked sme este navrhli bocnou ulickou ist na take detske ihrisko co sme tam uz poznali.
.. skratka tiez to vyzeralo pre nich toto cele ako zivotny adrenalinovy cestovatelsky zazitok 🙂

Podľa mňa máš okolo seba divných ľudí :D Akože ja mám predstavu o Turecku cca takú, že je to hotel s tisíc izbami a všade mrte ľudí a dunčiaca hudba. Teda pre mňa grc, ale žeby som to niekedy niekomu povedala, alebo mu tlačila inú dovolenku, to neexistuje :D
Najlepšia kamarátka s deťmi chodia každý rok do Turecka, vyhovuje im to lebo že už neminú žiadne extra peniaze a majú tam atrakcie pre deti, tak im poprajem šťastnú cenu a bezpečný návrat a vypúšťam to z hlavy.
@procrastique úplná diskotéka od rána do večera 🙄